Billån

Planera du att köpa en ny bil? Be om en lämplig finansieringslösning av oss när suget efter en ny bil slår till. Bekanta dig även med billåneräknaren.

Ett billån som anpassas till din livssituation

Att köpa en ny bil eller att byta bil kan ta tid och vara frustrerande och alltid räcker inte ens egna pengar. Ta modigt kontakt med oss när du behöver hjälp med finansieringen. Vi skräddarsyr ett lämpligt billån åt dig. Vare sig det är frågan om mängd, återbetalningstid eller amorteringens storlek – Sparbankens billån anpassar sig enligt dina behov.

Ansök om billån i förväg så är du färdig för bilköpet

Du kan ansöka om ett billån på förhand och det lönar sig också. Be om en låneoffert när du har fattat beslut om vilken bil du vill ha. Med ett beviljat billån kan du genast slå till när du hittar rätt bil.

Flexkredit – pengar till ditt förfogande när du behöver dem

Flexkredit är ett behändigt lånesätt även för införskaffandet av en bil, eller så kan du hålla det som reserv. Flexkrediten ger säkerhet i överraskande situationer eftersom pengarna (upp till maxkredit) är tillgängliga just när du behöver dem. När du återbetalat flexkrediten i sin helhet eller i delar kan du lyfta ny kredit. Du kan ansöka om flexkredit upp till 20 000 euro.

Bilförsäkring med Sparbankens försäkringar

En tillräckligt täckande bilförsäkring säkrar ditt hushåll i händelse av en olycka. Läs mera.

När det blir aktuellt med ett billån ska du inte tveka att kontakta oss. Tillsammans kan vi titta på vilken finansieringsform som passar dig bäst. 

Krediter och lån från Sparbanken för att finansiera anskaffningarna i ditt liv

Bolån

Vill du ha ett eget hem? I Sparbanken kan du ansöka om ett lån som passar just dina behov och din livssituation. Pröva också vår låneräknare för att utreda ditt lånebehov.

BSP-lån

BSP-lånet erbjuder flera fördelar till personer som köper sin första bostad – till exempel en förmånlig ränta och statligt stöd ifall räntorna stiger.

Konsumtionskredit

Köpa bil, renovera hemma, åka på semester … en konsumtionskredit hjälper dig med livets små och lite större anskaffningar.

Låneskydd

Med Sparbanken Balans-låneskyddet ser du till att lånet amorteras enligt ursprungsplan. Också under överraskande situationer i livet.

Renoveringslån

Är det dags att byta ut tapeterna eller behöver badrummet totalrenoveras? Du kan förverkliga både små och stora planer med ett renoveringslån.

Fast ränta

Räntorna är fortfarande låga, men hur länge? Du kan välja fast ränta på ditt lån och då hålls rän-tesatsen oförändrad under hela perioden.

Räntekorridor

Vill du stabilisera räntan på ditt lån? När du väljer en räntekorridor bestäms en högsta och lägsta räntesats för ditt lån.

Flexkredit

Renovering, en ny laptop eller en semesterresa – flexkredit är en kontinuerlig reservfond som fungerar som buffert vid plötsliga och större utgifter.

Byggnadslån

Är ditt mål att bygga ett eget hus? Börja resan till det egna hemmet med en kostnadskalkyl för bygget och med att skicka in en låneansökan

Lån till placeringsbostad

Kan bostadsinvestering vara någonting för dig? En bostad är ett långvarigt investeringsobjekt som ger möjlighet till hyresinkomst, värdestegring och skatteplanering.

Studielån

Med hjälp av ett studielån kan du helt koncentrera dig på dina studier och kan börja tjäna pengar tidigare. Studielånet är ett statsgaranterat lån som du börjar betala tillbaka först när du avslutat studierna.

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.
...