Kanavan Panimos upplevelse av Sparbanken: Genuint lösningsfokuserad service

Kanavan Panimo rekommenderar Sparbanken för ett lösningsfokuserat grepp och uppmuntrande stöd. Läs kundrekommendationen!

Kanavan Panimo

När bröderna Jan och Jukka Karlstedt bestämde sig för att starta ett bryggeri konkurrensutsatte de totalt fyra banker. Efter konkurrensutsättningen var valet klart:

- Där som man i de andra bankerna borde ha kommit på lösningarna själv hade Sparbanken ett lösningsfokuserat grepp: tillsammans hittade vi kanalerna för att få finansiering och stödet från banken var otroligt, tackar Jukka.

Sparbankens chef för kundrelationer Eero Heiskanen bedömde finansieringsbehovet och riskerna tillsammans med bröderna. Planen och finansieringsbeslutet blev snabbt klara. 

- Det känns bra att banken genuint är med oss i vår tillväxt. Att öka årsvolymen kräver investeringar och flexibelt samarbete också med banken. Det kan vi som tur är lita på i fråga om Sparbanken, säger Jan.

Stark vilja till gemensam framgång

Jukka och Jan berättar att kommunikationen med Sparbanken hela tiden har varit tät. Eero Heiskanen har också personligen besökt Kanavan Panimo som bröderna grundat.

- I Sparbanken är man genuint intresserade av vår affärsrörelse. För oss var det viktigt att hitta en partner som har viljan till och intresset för gemensam framgång och där har vi lyckats, gläder sig Jukka och Jan.

Är du en nöjd kund hos oss? Rekommendera oss och delta i utlottningen!

Är du ännu inte kund hos oss? Bli det!

...