Visa Credit/Debit Gold

Kortet för resenärer – du får tillträde till flygplatslounger, tjänar Finnair Plus-bonuspoäng och skyddas av den mångsidiga reseförsäkringen.

Säästöpankki Visa Gold
check

I kortet ingår också köpskyddförsäkring.

check

Kreditgräns upp till 20 000 euro.

check

Du kan betala dina inköp direkt eller använder kortets kredit.

Sparbankens Visa Gold -kort – kortet för resenärer 

Med Visa Gold Credit/Debit-kortet betalar du i affären och tar ut pengar i automater såväl i Finland som utomlands. Med ditt kort köper du också behändigt och säkert i nätbutiker. Med kortets Credit-egenskap kan du också överföra pengar till ditt bankkonto. 

När du använder kortet, väljer du om köp- eller uttagstransaktionen debiteras ditt bankkonto (Debit) eller kreditkortet (Credit). Med kontaktlös betalning betalar du snabbt och behändigt köp på högst 50 euro; köpen debiteras alltid ditt bankkonto (Debit).

Du kan göra kontantinsättningar i TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna och R-kioskerna

Du kan koppla K-Plussa-egenskapen till Visa Gold-kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Läs mer om K-Plussa.

En mångsidig reseförsäkring, en Köpskyddsförsäkring samt en larmtjänst, med hjälp av vilken du får ett nytt kort eller kontanter om ditt kort förkommer eller blir stulet när du är utomlands, är anslutna till kortet.

Visa Gold-kortet ger dig tillträde till över 850 flygplatslounger. Du får två avgifsfria loungebesök per år. Ytterligare besök kostar 28 euro per gång.

Du kan samla ett Finnair Plus-poäng för varje euro som du använder med Visa Gold Credit-funktionen. Du kan koppla Finnair Plus-funktionen till ditt kort via nätbanken.

Kreditgräns och beviljande av kort

Gold-kortets egenskaper och priser

Du har tillgång till över 850 flygplatslounger

Tjäna Finnair Plus-bonuspoäng

Skydd för resenären med en reseförsäkring

Köpskyddsförsäkring

Ställ in kortet säkerhetsgränser så att de motsvarar användningen

Visa Global Customer Assistance alltid öppen

Har du tappat bort ditt kort? Handla snabbt

Vill du ha ett Visa Credit/Debit Gold-kort?

Läs också de här

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Visa Debit Online –bankkort

Visa Debit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Du får fram prislistan när du skriver staden eller namnet på den lokala Sparbanken och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.
...