Med bilförsäkringen Mätare sparar du upp till 25 %

Har du lämnat din bil att stå på gården? Eller använder du den främst som shoppingväska? Mätare-bilförsäkringen som erbjuds av Sparbankens försäkringar är en förmånlig försäkring för dig som kör lite, eftersom du spara upp till 25 procent på försäkringspremierna.

Sparbankens varumärkesbild.
check

Som kund i Sparbanken får du 20 % rabatt på frivilliga försäkringar när du köper dem via nätbutiken.

check

En förmånligare bilförsäkring om du i genomsnitt kör högst 55 km per dag.

check

Mätare-bilförsäkringen ger dig samma skydd som en vanlig bilförsäkring.

Varför är Mätare-bilförsäkringen förmånligare än en vanlig försäkring? 

Ju fler körda kilometer, desto sannolikare är det att du råkar ut för en skada. Därför förtjänar alla som kör lite en förmånligare försäkring. Ju mindre du kör, desto billigare är din bilförsäkring.Hela 80 procent av bilisterna kör rätt lite med sin första bil, mindre än 20 000 kilometer i året.*

En heltäckande kaskoförsäkring ger tilläggsskydd

För Mätare-bilförsäkringen kan du, utöver den lagstadgade trafikförsäkringen, även välja en heltäckande kaskoförsäkring. Din trafikförsäkring täcker personskador och den oskyldiga motpartens egendomsskador. 

En kaskoförsäkring täcker även skador som uppstår till följd av en kollision, kollisioner med djur och skador på vindrutan. Det finns tre olika storlekar på Sparbankens kaskoförsäkring: S, L och XL. 

Läs mer om Sparbankens Mätare-bilförsäkring: saastopankinvakuutukset.fi/sv-fi/bilforsakring . Använd koden S10P så får du förmånen på 20 % rabatt.

*Enkäten genomfördes av undersökningsbolaget M3 Research i april 2017 på uppdrag av Suomen Vahinkovakuutus Oy. 1 000 vuxna finländare, 18–65 år gamla, på olika håll i Finland deltog i enkäten. 
 
...