Skadeförsäkringar

Köp snabbt och enkelt de försäkringar du behöver via e-tjänsten. Försäkringarna beviljas av vår samarbetspartner Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Sparbankens varumärkesbild.
check

Bland Sparbankens försäkringar hittar du allt du behöver för att trygga dig själv och din egendom.

check

Som Sparbankens kund får du med koden S10P 20 % rabatt på frivilliga försäkringar i nätbutiken.

check

DU SOM ÄR NY BOLÅNEKUND FÅR -30 % RABATT PÅ DEN FÖRSTA FÖRSÄKRINGSPERIODEN NÄR DU KÖPER FÖRSÄKRINGEN I SPARBANKENS NÄTBUTIK FÖR FÖRSÄKRINGAR MED KODEN SPKV.

Du hittar detaljerad information om alla våra försäkringar på adressen saastopankinvakuutukset.fi. 

Exempel på våra försäkringar: 

Mätare-bilförsäkring
Hemförsäkring
Motorcykelförsäkring

Alla försäkringar ordnade på en gång – fundera på följande saker när du väljer

Försäkringar kan tecknas för många olika saker, och därför behövs även många olika slags försäkringsavtal. Du behöver kanske inte alla försäkringarna, men det lönar sig att läsa lite mer om dem för att kunna välja rätt. 

 1. Hur ser din livssituation ut? 

  Du kan undvika att teckna onödiga försäkringar om du kartlägger din livssituation: hur ser din familj, din egendom och din livsstil ut? Med hjälp av svaren kan du snabbt se vilka försäkringar det lönar sig att teckna. Om du till exempel bor ensam och hyr behöver du kanske en enklare hemförsäkring än en familj som bor i ett nyrenoverat egnahemshus. 
   
 2. Måste jag teckna försäkringar? 

  Endast en trafikförsäkring är lagstadgad och obligatorisk om du äger ett fordon som används i trafiken. Övriga försäkringar är beroende av dina behov och din önskan att vara förberedd. 
   
 3. Behöver jag frivilliga försäkringar? 

  Skulle du klara av den ekonomiska förlusten om ditt hem brann ner eller din bil måste repareras efter en kollision? Eller om du ramlar, hur snabbt vill du få vård – och var? Även om du kan göra tillfälliga besparingar genom att avstå från frivilliga försäkringar eller köpa ett snävare försäkringspaket ger en heltäckande försäkring dig skydd när du behöver det. 
   
 4. Se regelbundet över dina försäkringar

  Det är klokt att fastställa vilket försäkringsskydd man faktiskt behöver. Du kan spara pengar samtidigt som du skyddar hörnstenarna i ditt liv. Det är en bra idé att då och då diskutera sitt försäkringsskydd med en expert för att se till att du bara betalar för det som du faktiskt behöver. 

Läs mer: saastopankinvakuutukset.fi 

 
...