Banktjänster till skogsbruksföretagare

Funderar du över finansiering, investeringar eller skogsbrukets ekonomi överlag? Ingen panik, vi hjälper dig. Skog är värdefull egendom och den bör man värna om. Detta förstår vi och vi vill erbjuda dig de ösningar som passar dig bäst för att sköta gårdens ekonomi.

check

De finansieringslösningar som passar just dina behov

check

Utnyttja våra mångsidiga juridiska tjänster

check

Bli skogsplacerare

Din pålitliga och lokala ekonomipartner

Funderar du över utgifter och inkomster vid avverkning eller kanske juridiska frågor, vi hjälper dig. Hos oss får du sakkunnig och lokal service i paket som är skräddarsydda för just dig. Nedan hittar du banktjänster riktade till företagare och nyttiga länkar. 

Tips för dig som är skogsbrukare

Juridiska tjänster

Överraskande många juridiska frågor hör samman med skogsägande. Hos oss får du hjälp med att få ordning på dem. Du kan läsa mer om våra juridiska tjänster här och om du vill ha mer information om varför en företagare behöver en jurist kan du läsa mer om detta här

Placerande i skog 

Skogens potential som placeringsobjekt förstärks när bioekonomin växer. Att placera i skog är förenat med låga risker och lämpar sig utmärkt för en spridning av placeringarna. Läs mer.

Finansiering till skogsbruksföretagare 

Vi erbjuder företag smidiga finansieringslösningar, såväl för optimering av driftskapitalet som för finansiering av investeringar. Läs mer om alternativen för företagsfinansiering

Generationsväxling

Står ni inför en generationsväxling på gården? Det finns överraskande mycket man måste komma ihåg, men ingen panik, vi hjälper dig. Kontakta oss i god tid så tar vi hand om de juridiska frågorna. 

Nyttiga länkar till skogsbrukare: 

I tjänsten MinSkog.fi får skogsägaren en helhetsbild av sin skogsegendom och kan dra nytta av aktuell skogsdata som Skogscentralen upprätthåller.
Naturresursinstitutets webbplats hittar du omfattande information och statistik i anslutning till skog.