Bli vår kund

Vårt löfte är att stöda den finska viljan. Vi är en bank nära folket.Tillsammans har vi både styrka och vilja. Om du vill ha mer, byt till Sparbanken idag.

check

Dagliga banktjänster samt spar-, låne- och placeringslösningar från ett ställe.

check

Med din fullmakt tar vi hand om alla praktiska arrangemang med bankbytet.

check

Dina ekonomiska ärenden sköts alltid av samma bekanta person.

Vad får du som kund hos Sparbanken?


Personlig sparring för att ta hand om dina ekonomiska ärenden. I din egen Sparbank betjänas du alltid av en bekant person som har hand om dina ekonomiska ärenden och hjälper dig att hitta de lämpligaste lösningarna för olika situationer. Behöver du stöd för att fatta stora ekonomiska beslut och för att förverkliga dina drömmar? I Sparbanken kan du boka in en tid för en Ekonomistund. Det är en avslappnad diskussion där vi tillsammans utreder din ekonomiska helhet och gör upp en plan för att förverkliga målsättningar.


E-tjänster för smidig ekonomi. Nätbank, mobilbank, mobil identifiering, nätmöte... Du kan ta hand om dina bankärenden med din egen kontaktperson smidigt via nätet, oberoende av plats.


Personlig service. Kundtjänsten hjälper dig på numret 010 773 6777, och via chat, vardagar kl 8–20. Hos oss betjänas du alltid av en människa, inte av en automat. Tack vare det kan vi betjäna dig enligt principen om endast en kontaktförfrågan: om vi inte genast hittar en lösning kommer vi att utreda saken internt och återkomma.


Så här rekommenderar våra kunder Sparbanken på sociala medier


”Nu har vi en bank som betjänar. Tack för det.”


"Jag har varit kund hos Sparbanken länge, och allt har fungerat bra. Det har varit flexibilitet i lånefrågor, bistånd i juridiska frågor, samarbete har alltid gått bra under åren och jag tänker fortsätta vara kund. Har rekommenderat Sparbanken till många, och många har även bytt bank."


"Sparbanken är den bästa, mest pålitliga och vänliga finska banken."


Det är lätt att byta bank


Om du vill, kan du också låta oss ta hand om alla arrangemang. Med din fullmakt tar vi hand om överföringen av alla bankärenden och avslutar ditt eventuella tidigare konto. Också lån och placeringar kan med din fullmakt överföras till Sparbanken, om du har avtalat om nya villkor gällande dem med oss. Välkommen till Sparbanken! Boka tid till telefon- eller kontorsmöte.


Läs mera i Finans Finlands anvisningar om överföring av kontoärenden.


Sparbanken stöder din vilja


Mänsklighet och empati är upplevelser som inte kan berättas och lovas, de måste uppvisas och förtjänas. Vi vill visa vårt eget mod och mänsklighet, när sparbankirer över hela Finland presenterar Sparbankens serenad till dig.  

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.
...