Visa Gold Credit/Debit

Matkailijan ykköskortti - pääset lentokenttä-loungeihin, ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta. Voit vaihtaa Gold-korttiin myös haluamasi kuvan.

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kortti sisältää matkavakuutuksen ja ostoturvavakuutuksen.
check

Luottoraja jopa 20 000 euroa.

check

Jatkuvasti voimassa oleva matkavakuutus, myös kotimaan matkoille.

check

Gold nyt myös haluamallasi kuvalla.

Säästöpankin Visa Gold-kortti – matkailijan ykköskortti

Visa Gold Credit/Debit -kortilla maksat kaupassa ja teet nostot automaateilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Teet kortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Kortin Credit-puolelta voit myös siirtää rahaa pankkitilillesi.

Visa Gold -kortissa on paljon rahanarvoisia etuja sinulle:

  1. Korttiisi on liitetty monipuolinen matkavakuutus, sekä hätäpalvelu, jonka avulla saat käteistä rahaa, mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla ollessasi. Matkavakuutus on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla.
  2. Visa Gold-kortilla sinulla on sisäänpääsy yli 850 lentokenttä-loungeen. Voit käydä loungessa kaksi kertaa vuodessa ilmaiseksi ja sen jälkeen maksat 28 euroa/käynti.
  3. Voit ansaita yhden Finnair Plus –palkintopisteen jokaisesta Säästöpankin Visa Goldin Credit-puolella käyttämästäsi eurosta. Voit liittää Finnair Plus -ominaisuuden korttiisi verkkopankissa.
  4. Voit valita Visa Gold -korttiisi myös haluamasi kuvan. Kuvakortin saat tilattua verkkopankissa. Lue lisää.
  5. Visa Goldissa on myös ilmainen Ostoturvavakuutus. Vakuutus on voimassa yli 50 euroa maksaville tuotteille ja siitä korvataan tuotteen vahingoittuminen vakuutusehtojen mukaisesti 1000 euroon asti ja ilman omavastuuta. Lue lisää Ostoturvasta.
  6. Lisäksi voit liittää korttiin K-Plussa -ominaisuuden ja kerryttää Plussa-pisteitä kätevästi yhdellä kortilla maksun yhteydessä kaikissa K-Plussa-verkoston palveluissa. K-Plussa -ominaisuuden saat liitettyä korttiisi verkkopankissa. Lue lisää K-Plussasta.

 

Kun käytät korttia, valitset, veloitetaanko osto- tai nostotapahtuma pankkitililtäsi (Debit) vai luottokortilta (Credit). Muista myös, että lähimaksulla maksat nopeasti ja kätevästi maksimissaan 50 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi.

Voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatilla sekä nostaa käteistä kaupan kassalla kyseistä palvelua tarjoavista liikkeistä, esimerkiksi K-ruokakaupoista ja R-Kioskeista.

Luottoraja ja kortin myöntäminen

Gold-kortin ominaisuudet ja hinta

Ansaitse Finnair Plus –palkintopisteitä

Käytettävissäsi yli 850 lentokenttä-loungea 

Matkailijan turvana matkavakuutus

Ostoturvavakuutus

Kortin turva- ja käyttörajat käyttöä vastaaviksi

Visa Global Customer Assistance -palvelu palvelee aina

Hukkasitko korttisi? Toimi nopeasti

Tahdotko Visa Credit/Debit Gold -kortin?

Tutustu myös näihin

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

Visa Debit Online –kortti

Visa Debit Online on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi maksukortiksi.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit on Säästöpankin asiakkaiden yleisin valinta. Luotto- ja pankkikortti samassa kortissa tuo joustavuutta ja valinnanvapautta maksuihin.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...