Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Vantaasta

Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaupan läpivieminen ja -tekotilaisuus.
Haasteellisen taustatiedon hoitaminen niin, ettei ostaja pelästynyt.
Koko toiminta sujui erittäin asiantuntevasti ja sujuvasti. Alkutapaamisen jälkeen myytävän kohteen valokuvaus ja esille tuominen ja esitteleminen sujuivat nopeasti ja tuottivat hyvän tuloksen!
Asunnon arviointikäynti sekä välittäjän ympäristön tuntemus. Ehdottomasti kaupanteon nopeus.
Suurkiitos Eeva Lönnbergille, joka on ammattinsa hallitseva, luotettava ja tinkimätön supermyyjä!
Kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti
Toimeksiannon hoitaminen kokonaisuudessaan alusta loppuun asti oli erinomainen.
Kaikki
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen, asiantunteva palvelu Sai helposti yhteyttä jos asiaa, ja sai tietoa tapahtumien kulusta
Ostajan näkökulmasta kaikki sujuivat erinomaisesti. Aikataulu oli kiireellinen ja siitä huolimatta "matka" oli sujuva ja ammattitaidolla hoidettu ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Lisäksi kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Sovitut ajat ja näytöt! Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilö, helppo neuvotella.
Välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla ja sai asunnostamme edustavan näköisen. Myynti sekä kaupat sujuivat helposti ja nopeasti.
Asioiden läpi vienti. Myynti-ilmoitus oli hyvä.
Yhteydenpito välittäjään
Nopea ja asiallinen, ystävällinen palvelu. Ei tuputusta, mikä hienoa. Selkeä informaatio prosessin joka vaiheessa.
Myyjän, Pekka Savela, miellyttävä ja asiakaskohtainen asiakaspalvelu koko prosessin ajan, tuhannet kiitokset!
Kaikki sujui hyvin.
Välittäjä oli nopea ja kaikesta yhteydenpidosta jäi ammattimainen kuva. Lisäksi välittäjä oli rauhallinen ja antoi näytöllä meille omaa tilaa.
Toiminta oli kokonaisuudessaan ammattitaitoista.
Asunnon näytöt, yhteydenpito näyttöjen välillä ja info näytön jälkeen, pitkän myyntiajan (puoli vuotta) aikana toivon ylläpitäminen, selkeä välityspalkkio, paperit kunnossa kaupantekotilaisuudessa, välittäjän kokemus näkyi kaikessa toiminnassa
Asioiden sujuva hoitaminen , ymmärrettävyys . Hyvä huoneiston kuvaaja ja aluksi yksityis näyttö.
Yhteistyö, sovimme yhdessä asioista, hyvässä hengessä. Välittäjän kanssa oli mukava asioida, hän oli ammattitaitoinen, tuli varma olo että kaikki sujuu hyvin. Ja niin sujuikin, kaupat tuli jo ensimmäisellä näytöllä. Saimme hyvät ohjeet miten koti laitetaaan esittelykuntoon sekä valmiiksi valokuvausta varten.
Ostimme uuden kiinteistön. Saimme erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua kiinteistökaupasta. Kaikki tarvittava asia kerrottiin selkeästi, ja meitä palveltiin loppuun saakka, eikä kertaakaan tullut tunnetta etteikö asiat sujuisi hyvin Kiitos, voimme erittäin mielellämme suositella teitä
Kaikki on sujunut aivan loistavasti.
Välittäjä piti yhteyttä kiitettävällä tavalla, ja tuli tunne että oikeasti asioita tapahtui. Lisäksi sain arvokkaita näkökantoja myynnin avuksi ja tueksi. Mitään ei tuputettu, vaan yhteiseen hiileen puhallettiin. Arvostan suuresti, erittäin ammattitaitoista toimintaa!
Sovittu esittelyaika oli tasmallinen.
Erja Toivanen on erittäin ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Lisäksi hän on ihana ja lämminsydäminen ihminen. Hän tekee työtään sydämellä ja on työssään sinnikäs ja toiveikas. Yhteistyömme sujui tosi hyvin.
Ammattitaitoinen välittäjä. Mukava ja avulias. Kaikki sujui todella hyvin.
Aarre Salminen hoiti kaupan erittäin hyvin: nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntemuksella. Hän otti myös todella hyvät valokuvat.
Kysymyksiin vastaaninen ja nopea tiedon välitys
Kokonaisuus/ nopea vastaus ja ystävällisyys
Best agent in Helsinki
Välittäjä hoiti myyntityöhön liittyvät asiat jämäkästi ja ammattitaitoisesti. Hänen kokemuksensa asuntokaupoista ja rauhallinen olemuksensa heijasteli varmuutta kaupanteossa. Yhteydenpito oli säännöllistä kun asunnon katsojia oli käynyt ja tarjouksia saatu niin kävimme asiat pian läpi. Asunnon ostaja kehui asuntoa ja myös välittäjää jonka kanssa asiat hoitui loistavasti
Kaikki sujui hyvin. Viikottainen tiedotus siitä, missä mennään, oli hyvä. Poikkeustilanteissa, joita tuli sairauden vuoksi, noudatettiin hienosti meidän toiveitamme.
Kaikki asiat sujuivat kivuttomasti.
koko homma
Asiointi ja yhteydenpito välittäjä Ilpo Harjun kanssa.
Lähes kaikki
Melkein kaakkokommunikointi
Sain asunnostani melkein haluamani hinnan, välittäjä oli oikein ammattitaitoinen ja sinnikäs ja jaksoi viimeiseen saakka etsiä sopivaa ostajaa. Kokonaisuudessaan prosessi meni loistavasti!
Olen hyvin tyytyväinen asunnosta. Kiitos paljon kiinteistövälittäjälle Eevalle. Voittanut asiat hyvin nopeasti ja ammattilaisesti.
Kaikki sujui ihan OK.Ja yhteyden pito ym.oli hyvää.
Myynti sujui erittäin loistavasti, asunto oli alle viikon myynnissä.
Myyjä ei yrittänyt vedättää yksityisnäytön näyttäessä,että tästä on kiinnostunut myös moni muukin.Vastasi niihin kysymyksiin mitä tiesi eikä keksinyt vastauksia jos ei tiennyt vaan kertoi rehdisti että ei tiedä nyt vastausta.Ei kehunut liikaa vaan mökki oli se mikä se oli. Ja muutenkin mukava ja rehti kaveri.
Koko prosessi sujui erinomaisesti, asiakkaana kokonaisuudessaan erittäin hyvä palvelukokemus.
Yhteydenpito, tiedottaminen, myynnin hoito, jämäkkyys ja myynnin aktiivisuus, ystävällisyys. Kaikki sujui hyvin.
positiivinen asenne, näyttöjen sopimisen joustavuus
Everything
Esittelystä kaupantekoon kaikki sujui todella hienosti, kiitos.
Minun ei tarvinnut huolehtia yhtään mistään. Pystyin luottamaan siihen, että välittäjä huolehtii kaikesta ja niin hän myös teki.
Alusta loppuun koko homma.
Koko myyntiprosessi sujui kiitettävästi
Ystävällisyys ja asiallisuus.
Välittäjä oli kiinnostunut oikeesti kohteesta eikä vaan rahan perässä :)
kaikki
Myyntihinnan arviointi ja kaupanteon nopeus.
Vastuussa oleva henkilö oli hyvin ystävällinen. Hänen nimi on Mr. Ilpo Harju. Haluaisin suositella yritystäsi muille ihmisille. Kiitoksia paljon Ilpo!
SP-Kotien kiinteistövälittäjä Ilpo Harju hoiti asuntokaupan alusta loppuun nopeasti ja ammattitaitoisesti! Ilpon kanssa oli miellyttävä asioida. Suosittelen!
Asian käsittelijä oli aktiivinen. Huomasin prosessin aikana toimannassa kautta linjan vastuullisuutta ja rehellisyyttä, joka ilahdutti mieltäni. Erityisesti mieltäni ilahdutti toiminnan perusteellisuus.
Parempaa välittäjää en ensimmäisen asunnon myyntiin olisi voinut valita. Alusta lähtien oli sellainen tunne, että homma on hoidossa. Ilposta välittyi ennen kaikkea asiantuntevuus ja luotettavuus. Hän selvästi halusi, että sekä myyjä että ostaja ovat kauppaan tyytyväisiä. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi hyvään hintaan. Suosittelen Ilpoa lämpimästi!
Välittäjä Erja Toivanen hoiti asiat ammattitaidolla sovitusti ja nopeasti. Olen ollut hänen asiakkaana aikaisemmin ostajan ominaisuudessa ja nyt myyjänä ja aina olen ollut tosi tyytyväinen siihen miten hän palvelee, huomioi ja pitää asiakkaansa ajan tasalla kaupan eri vaiheissa. Kiinteistövälityksen rautainen ammattilainen!
Hei, asioimme Erja Toivasen kanssa ja kaikki sujui erinomaisesti. Erja piti meidät todella hyvin ajan tasalla ja vastasi todella nopeasti viesteihin ja puheluihin. Kiitos erinomaisesta palvelusta ja löysimme ihanan uuden kodin. Kiitos vielä kaikesta!
Kaikki alusta loppuun
Kaikki!
Kiinteistö välittäjän osuus oli mielestäni sujuvaa toimintaa ja ystävällistä.
We love Ilpo 😍
Asunnon myyntisopimus oli selkeä ja siitä pidettiin kiinni. Myynti tilanteesta kerrottiin asiakkaalle viikoittain, annettiin ajan tasalla oleva realistinen tilannetieto. Vaikeasta myynti tilanteesta huolimatta koskaan ei syntynyt sellainen tunne, että ollaan luopumassa tai luovuttamassa. Asunnon myynti esittelyitä järjestettiin lähes viikoittain, samoin suoramarkkinointia. ERITTÄIN HYVÄ, 10+ :)
Kaikki
Koko asunnonmyynti loistavasti ja odotusten mukaan kaikki aikataulut menivät niin kuin sovittu.
Ammattimainen asiansa hoitava välittäjä.
Kaikki meni todella hienosti, kommunikointi oli ripeää ja todella joustavaa kiireetöntä palvelua
Ammattitaitoinen välittäjä. Kilpailukykyinen välityspalkkio.
Koko prosessi eteni mukavan ripeästi ja yhteydenpito välittäjän kanssa oli aktiivista ja sujuvaa, asuntokaupat syntyä paljon odotettua nopeammin
kaikki suijui hyvin, ei moitittavaa.
Erja Toivasen kanssa kaikki sujui hyvin. Olin koko ajan tilanteen tasalla. Kun ostaja tarjosi sain miettiä rauhassa eikä tullut pakotuksen tunnetta.
Hän oli avoin, auttavainen ja reilu ihminen asunnon myyjän ja ostajan välissä :-)
Viestintä toimi hyvin
Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Asiat hoituivat erittäin nopeasti ja yhteydenpito oli hyvää.
Kokonaisuudessaan meni loistavasti arviokäynnistä kaupantekoon.
Kaikki asunnon valokuvauksesta sen myyntiin tapahtui todella nopeasti. Asunnosta otetut valokuvat olivat ammattimaisia. Sain asunnostani juuri sen hinnan, mitä olin ajatellutkin. Välittäjä oli työssään tarkka ja mukava.
Koko paletti alusta loppuun.
kaikki sujui hyvin
Vanha tuttu välittäjä ja voi olla varma hyvästä asioinnista hänen kanssaan. Kaupat sujuivat erittäin nopeasti. Kiitos
Välittäjään sai yhteyden nopeasti, mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Uuden asunnon hankinnan kanssa neuvottiin myös vaikka kyseessä oli oman asunnon myynti. Asiakkaasta välitettiin aidosti. Käytännön järjestelyt sujuivat helposti ja oma tilanteemme ymmärrettiin hyvin.
Kaikki asunnon myymiseen ja seuraavan hankintaan liittyvät asiat käytiin todella tarkasti läpi
Kaikki, kokonaisuus toimi hyvin.
Yhteydenpito kaikkiin osapuoliin nopeasti asioiden edistyessä
Selkeä myyntiprosessi jonka Erja ohjasi maaliin ripeästi ja ammattitaidolla. Saimme myös arvokasta apua asunnon vaihtoon asioissa jotka eivät kuulu itse toimeksiantoon. Loistavaa palvelua, voimme suositella lämpimästi!
Nopea asunnon myynti ja ystävällinen välittäjä. Tiina Räsänen saa 10+. Kiitoksia timo ja pia
Yhteydenpito jämptiä ja asiallinen ja asiantunteva palvelu! Ilpon kanssa oli mukava asioida.
Yhteydenpito välittäjän kanssa. Ja muutenkin kaikki toimi todella hyvin. Välittäjä oli hyvä, ystävällinen ja sain aina vastaukset kysymyksiini. Suosittelen Erjaa.
Loistavaa työtä alusta loppuun.
Luotettavan oloista toimintaa kokoajan. Sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini, myös jos en meinannut ymmärtää heti.
Kommunikointi, asiakasystävällisyys niin myyjää kuin ostajaa kohtaan.
Yhteydenpito toimi.
Aikataulujen sopimiset, joustavuus, välittäjän tavoitettavuus, ystävällisyys.
Välittäjä eli aidosti mukana tonttikaupassamme, hänellä ei missään vaiheessa ollut kiire hosua minnekään. Olimme tontilla mm. pari tuntia, kun tarjous oli jo ratkennut hyväksemme. Kertaakaan välittäjä ei vilkuillut kelloa. Muutenkin hän vastaili kysymyksiimme ja kaupat saatiin myöskin sovittua jouhevasti. Tähän varmasti vaikutti myös myyjä, joka ei myöskään ollut "jäniksen selässä". Saimme rauhassa hoitaa laina-asiat kuntoon ja kaupat onnistuivat mutkattomasti.
Koko prosessi sujui alusta loppuun sulavasti ja tehokkaasti. Vahva suositus kärsivällisellä välittäjälle!
Yhteydenpito prosessin aikana.
Ammattitaitoista välityspalvelua kaikin puolin.
Yhteistyö välittäjän kanssa
Kommunikationen med förmedlaren som hade ett änglatålamod, ett bra sätt att förklara saker och var uppenbarligen mycket erfaren.
Nopea yhteydenpito ja asioiden hoito. Ja asiakas otettiin tosissaan heti, niin saatiin nopeasti asiat tehtyäkin (oli vähän kiire aikataulu). Mukava, ei semmoinen tiukkakravattinen välittäjä :). Ja selvästi oli kokemusta.
Välittäjän ammattitaito pyynti/myyntihinnan arvioinnissa erinomainen. Asiointi kaikin puolin sujuvaa.
Kaikki yhteistyö sujui hyvin
Välittäjä Marja oli oikein ihana. Marja oli kärsivällinen, osasi vastata kysymyksiimme juuri niin että ymmärsimme vastaukset. Marja ei myöskään ollut liian aktiivinen, ei tullut tunnetta että mitään tyrkytettäisi.
Meidät pidettiin loistavasti asunnon myyntiin liittyvissä asioissa ja aikataulussa. Yhteys pelasi tosi hyvin.
Kaikkioi
Koko kauppa.
Myytävän asunnon alueen tuntemus, jota kautta hinnan arviointi ja kaupat osuivat kohdalleen. Koko ketju sujui hienosti.
Kaikki
Asiointi alusta loppuun sujui erittäin hienosti. Olen erittäin tyytyväinen osaavaan ja ammattitaitoiseen palveluun.
asunnon vuokraus meni hyvin
Kaikki meni enemmän kuin hyvin, kiitos Ilpon.
Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja kertoi väliaikatietoja.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Asunnon arviointi nopea myynti asiallinen ja varmakäytöksillinen myyjä kiitokset Tiina Räsäselle terv Pertti Katainen
Sovitut lupaukset pitivät. Esittely oli joka ainoa sunnuntai. Kauppa syntyi 2 kuukaudessa.
Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä hoiti asunnon kaupat puolestani, kun olin karanteenissa ulkomaan matkan jälkeen.
Välittäjä hoiti hoiti hienosti yhteydenpidon vaikka vastapuolelta joutuikin hieman nyhtämään tietoja. :) Asuntonäytöt onnistuivat nopealla aikataululla. Kiitokset onnistuneesta kaupasta!
Asioiden hoitaminen
Sopivan ostajan ”valinta” ehdokkaista. Kaupantekotapahtuma.
kaikki
Ammattitaitoinen ja luotettava tapa toimia.
Asiallinen asunnon esittelijä.
Asian tuntemus
Kaikki sujui loistavasti. Ja on 10 vuoden aikana sujunut loistavasti jo 5 kertaa.
Erittäin hyvä asiakaspalvelu
Kaikki, koko prosessi oli helppo, vaivaton ja hyvin hoidettu alusta loppuun välittäjän - Ilpo Harju toimesta. Asunto myytiin 9 vuorokaudessa ja lähes pyyntihintaan, ei paljon jätä toivomisen varaa !
Asunnon myyntiin saaminen, kuvat ja ilmoitus.
Yhteydenpito, kommunikointi asiakkaan kanssa ja aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista.
Nopeat kaupat. Välittäjän kanssa helppo ja mukava asioida. Välittäjällä hyvä paikallistuntemus.
Kokonaisuutena asiat sujuivat oikein mallikkaasti. ISO kiitos kiinteistövälittäjälle, ja vahva suositus hänestä.
Kaikki yhteydenpito ja kysymyksiin vastaukset toimi moitteettomasti ja ripeästi. Yksityisnäytön sopiminen erittäin vaivatonta. Kiitoksia siitä!
Saimme nopeat kaupat, tuttu hyvä välittäjä
Välittäjä piti meidät ajan tasalla ja selvitti mitä lupasi. Vastasi nopeasti kysymyksiin. Ammattitaitoisesti hoidettu kauppa!
Yhteydenpito aktiivista koko prosessin ajan, jämpti meininki, piti meidät tietoisena koko ajan
Asiantunteva, selkeä ja nopea toiminta. Hyvin järjestetty varsinainen myyntitilaisuus.
Välittäjän kanssa oli miellyttävä asioida, ja hommat sujuivat ammattitaitoisesti ja varmalla otteella.
Kaikki toiminta on hyvin hoidettu.
Ammattitaitoista ja molemmat kaupan osapuolet huomioivaa toimintaa.
Kaikki sujui asiantuntevasti ja joustavasti.
Kaikki sujui todella asiantuntevasti, nopeasti, joustavasti, ja yhteydenpito oli todella hyvää. Välittäjä Erja Toivanen hoiti asunnon myyntiin liittyvät asiat todella hyvin ja hänelle suuret kiitokset myös henkisestätuesta.
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui todella hyvin ja voin luottaa, että asiat hoituvat sovitulla tavalla.
Välittäjä Erja Toivanen piti meistä ensiasunnonostajista hyvää huolta ja oli koko ajan tavoitettavissa. Palvelu oli kunnioittavaa ja välitöntä.
Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien nyk. asuntomme välittäjä Erja Toivanen hoiti hommansa niin hyvin kuin vain voi hoitaa. Ammattitaito, kokemus ja rauhallisuus paistoi aurinkoisesta Erjasta hyvällä tavalla. Ensiasunnon ostajina olimme tietyistä asioista epävarmoja, mutta Erja osasi vastata kysymyksiimme meitä erityisen hyvin kunnioittaen. Yhteydenpito oli kokoajan aivan erinomaista ja Erja oli kokoajan tavoitettavissa. Yksinkertaisesti en keksi MITÄÄN moitittavaa ihan ensimmäisestä hetkestä viimeiseen kaupantekohetkeen. Kiitos Erja palvelustasi ja sinusta jos jostain kaikki voisivat ottaa mallia!
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Suurimpana onnistumisena pidän oikean markkinahinnan määrittelyä ja välittäjän vahvaa uskoa siihen. Oikean hinnan määrittelyssä voi voittaa paljon, koska huonommin markkinaa tunteva voisi hinnoitella talon kymppitonneja pieleen.
Pekka hoiti asunnon myynnin alusta loppuun ammattimaisesti - ei turhia lupauksia tai "lätinöitä". Lopputuloksena sain asunnostani jopa hieman paremman hinnan kuin odotin! Vahva suositus Pekalle!
Kauppaan valmistautuminen ja välittäjän erinomainen toimintatapa. Myynti-ilmoitus oli myyvä ja aleen asiantuntemus auttoi asiaan. Erittäin hyvä välittäjä Nea Tikkurilasta , suosittelen ja todella iso kiitos hänelle.
Äärimmäisen mukava ja asiantunteva , avulias välittäjä. Ei turhia myyntipuheita, niitä en arvosta, vaan rehellistä selkärankaista otetta! Joustava näyttöjen suhteen
Kaikki, välittäjä piti minut hyvin ajantasalla ja hänen kanssaan oli todella kiva asioida. Aina hyvällä tuulella!
Välittäjä oli hyvä ja tehokas!
Kaikki oli selkeää ja kommunikointi erittäin sujuvaa. Meitä kuunneltiin hyvin.
Kaikki
helpot ja nopeat asuntokaupat
Kaikki
Kaikki sujui erittäin joustavasti.
Hinnan arviointi ja todella nopea myynti. Erittäin asiansa osaava välittäjä Ilpo Harju!
Alusta asti kaikki sujui erittäin hyvin, Ilpo Harjun ammattitaito näkyi! Asunto meni kaupaksi alle viikossa, emme voi olla kuin tyytyväisiä!
Erjan kanssa homma toimi kuin olisimme tunteneet aina, ihana ihminen :) kaikki, tarkkuus ja muut...
Kaikki meni, niinkuin oli sovittu.
Nopea toimintaa
Yhteistyö Ilpo Harjun kanssa. Myös hinnoittelu sujui hyvin ja itse kaupan teko & järjestelyt.
Näytöt ajallaan.
Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä piti kokoajan ajantasalla missä mennään.
Myynnin nopeus ja saatu hinta.
Kaikki sujui odotettua nopeammin
Kaikki sujui hyvin. Yhteydenpito oli erinomaista.
Kaikki
Koko myyntiprosessi sujui hyvin aina ensi tapaamisesta kauppoihin asti. Välittäjä Ilpo Harjulle kiitos hyvästä palvelusta!
Välittäjä vastasi heti tarjouspyyntöömme ja oli muutenkin aktiivinen. Hänellä oli heti myyntisuunnitelma selkeänä. Hän kertoi heti näyttöjen jälkeen tilanteen ja piti muutenkin hyvin ajantasalla. Hän toimi myös erittäin joustavasti näyttöjen suhteen ja lasten sairastuessa. Kaikki sujui koko ajan hyvässä hengessä ja välittäjällä oli positiivinen asenne. Todella hyvä asunnon myyntikokemus meille!
Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja nopeaa. Asiat menivät nopeasti ja sujuvasti eteenpäin.
Kaikki sujui hyvin kokonaisuudessaan.
Ammattitaitoinen tuttu välittäjä. Kaikki sujui ripeästi ja hyvin!
Astat sujuivat jouhevasti,ja saimme hyvtn myös maallikkoina tarvitsemaamme tietoa.Asuntovälittäjä oli erittäin palvelualtis.
Asia hoitui nopeasti
On sanottava, että kaikki. Vaikea ajatella asunnon myynnin voivan sujua paremmin. Kommunikaatio, aikataulut ja kaikki muukin sujuivat erinomaisesti. Myös välityspalkkio oli hyvin kohtuullinen ja saimme toivomamme hinnan. Erinomainen välittäjä!
Kaikki sujui hyvin. En löydä mitään huomauttamista. Välittäjä (Pekka Savela) toimi loistavasti. Hän piti meidät koko ajan ajan tasalla ja välitti uutta tietoa aina kun tarve. Lisäksi Pekka oli erittäin miellyttävä, nopea ja hänen kanssaan oli helppo ja ilo asioida. Kauppa syntyi nopeasti ja sekin meitä myyjiä tietysti miellytti!
Asunnon osto ja kaupat olivat mutkattomat. Pääsin katsomaan ostettavaa asuntoa pariin kertaan sekä yhteydenpito oli aktiivista ja hyvää kaikinpuolin!
Välittäjä oli aidosti perehtynyt kohteeseen ja sen yksityiskohtiin. Ystävällinen ja lämminhenkinen näyttö, sekä rauha tutustua kohteeseen omaan tahtiin. Kiireetön ilmapiiri. Sydämellinen kiitos. Homma
Kohteeseen perehtyminen oli tehty todella huolella ja yhteydenpito oli kattavaa, mutta asiallista.
Asunnon toteutunut myyntihinta ja kaupan teko valtakirjalla.
Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävä asioida ja hän ilmoitti hyvissä ajoin näytöstä ja ilmoitti myös näytön jälkeen miten oli mennyt. Saatoin luottaa hänen ammattitaitoonsa.
Jos ajattele että kaveri oli vasta toisen kerran myyntihommissa niin hänellä ei ole mitään hätä. Rauhallinen kaveri ja tietoa on
Kaikki. Asiantunteva sekä järjestelmällinen välittäjä. Hoiti kaiken nopeasti sekä ystävällisesti.
Asunnon myyntiprosessi tapahtui hyvin nopealla tahdilla, välittäjä olis yhteydessä aktiivisesti ja piti minut hyvin ajantasalla. Erityismainintana välittäjän iloinen ja positiivinen asenne. Oli ilo suorittaa kauppa kauttanne.
Välittäjämme Nea Koivisto oli henkilönä empaattinen, mukava, sosiaalinen ja antoi itsestään ammattimaisen mutta rennon kuvan. Nean kanssa työskentely oli sujuvaa ja hän piti juuri sopivasti yhteyttä meihin, jotta pysyimme koko ajan ajan tasalla. Olimme tyytyväisiä tietysti saamaamme hintaan, mutta myös yhyeistyön sujuvuuteen.
asunnon esittely ja muu toiminta oli kyllä ammattitaitoista ja todella hyvää palvelua. Kiitos Erja Toivaselle;). Pankkiasiat myös hyvin hoidettu. Erittäin ystävällinen Taru Heikkilä hoiti joustavasti laina-asiat. Kiitos.
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli erinomaista, kaikki asiat hoituivat todella nopeasti ja välittäjä auttoi termit auki ensiasunnon ostajalle. Erityiskiitos Erja Toivaselle niin ihanasta, iloisesta ja loistavasta palvelusta!
Oikeestaan kaikki sujui hyvin, parempaa välittäjää ei olisi voinut kuvitellakaan. Kaikki asiat oli niin selkeitä koko ajan.
Koko prosessi alusta loppuun hoidettiin todella hyvin ja ammattimaisin ottein. Tiesin koko ajan missä mennään ja koin, että välittäjä tekee kaikkensa, jotta myynti onnistuu ja meillä on samat tavoitteet.
Oikeastaan kaikki, yhteydenpidosta huolehtimiseen asti. Askarruttaviin asioihin oli selvä ja ihmisläheinen vastaus sekä yhteydenpito oli aktiivista koko prosessin ajan.
Kaikki sujui hyvin alusta loppuun saakka.
Kaikki sujui hyvin. Nea on hyvä työssään, voisin itsekin käyttää häntä, kun myyn asuntoni :)
Välittäjän toiminta rinnallakulkijana ja hänen viestintänsä olivat meille tärkeitä ja oli kiitettävää.
Välittäjän asiantuntemus. Myynti toteutui nopeasti.
Meillä oli hyvä ja ystävällinen välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo ja mukava olla yhteydessä.
Kaikki
Kaikki
Kaupanteko kokonaisuudessaan
Erja oli koko ajan tavoitettavissa ja piti meidän erinomaisesti ajan tasalla asioiden edistymisestä.
Kaupanteko kokonaisuudessaan selkeä ja läpinäkyvä prosessi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui hyvin. Aina oltiin yhteydessä kun jotain tiedotettavaa oli. Ystävällistä palvelua.
Koko paletti toimi hienosti.
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen. Hän osasi neuvoa meitä kaikissa myyntiin liittyvissä asioissa. Hän myös ymmärsi, miten meidän asuntoa kannattaa myydä. Kaupat toteutuivatkin yllättävän nopeasti.
Kaikki oli huippuluokkaa! Erityiset kiitokset kiinteistönvälittäjä Irmalle, hän toimii 100%!
Välittäjän kanssa helppo toimia.
Kaikki
Ajan tasalla pitäminen
Kaikki
Oikeastaan kaikki. Yhteydenpito toimi todella hyvin ja toiminta oli kaikkinensa ammattimaista.
Yhteistyö oli erinomainen! Kiitos kovasti!
Kaikki toimi todella hyvin. Ystävällinen ja alansa ammattilainen.
Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.
Kauppa nopeasti hoidettua.
Asunto meni nopeasti kaupaksi ja myyjä oli valmistautunut erittäin hyvin arviokäynnille.
Nopeat ja hyvin valmistellut kaupat. Nea oli aktiivinen koko myyntiprosessin ajan. Kunnioitettavaa, että hän oli perusteellisesti tutustunut myyntikohteeseemme jo arviokäynnillä. Paljon ruusuja!
Kauppa kiinteistöstä.
Esittely, aikataulut piti hyvin.
Kaikki meni hyvin.
Kokonaisuus välittäjä erinomainen asiantunteva asiallinen huippu
Kommunikointi ja rauhallisuus koko kaupankäynnin ajan.
Vastaukset kysymyksiin tuli nopeasti. Materiaaleja toimitettiin hyvin. Tietoa sai aina, kun kysyi.
Koko homma
Asiantunteva välittäjä
Yhteistyö välittäjän kanssa. Välittäjä hoiti lupauksensa. Käytimme samaa välittäjää sekä uuden asunnon ostossa että vanhan asuntomme myynnissä.
Aktiivisuus myynnissä
kaikki sujui hyvin oli yhteydessä kun oli tarveta
Asunto saatiin myytyä nopeasti hyvään hintaan!
Oman asunnon myynti ja seuraavan asunnon osto sekä kaikki kauppoihin liittyvät asiakirja- ja pankkityöt
Näytön ajankohdan sopiminen onnistui nopeasti, myyjä tunsi kohteen hyvin.
Info kaikista eri asioista.
Vaikea eritellä,kun kaikki on sujunut hyvin.
Palvelu oli nopeaa
Asiasta otettiin koppi ja siihen paneuduttiin. Prosessista annettiin selkeä kuva.
Aikataulu piti, vaikka edettiin hyvin nopeasti.
Välittäjän pitkäjänteisyys vaikean kohteen (alueen) kanssa. Todellinen henkilökohtainen paneutuminen tehtävään, eikä luovuttanut koskaan. Pääsimme tavoitteeseemme tästä ansiosta.
Olimme onnekkaita, että saimme oman asuntomme myydyksi heti ensimmäisen näytön pohjalta. Mukavan välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin.
Kaikki sujui hyvin.
Olimme onnekkaita, oma asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja samaan aikaan löytyi meille uusi asunto. Yhteydenpito väittäjän kanssa sujui mukavavan rennosti.
Valokuvaus, hyvät kuvat. Myynti nopeasti. Myyjä mukava.
Asuntokaupat hoituivat erittäin nopeasti - vain kolmessa arkipäivässä ilmoituksen julkaisusta. Saimme välittäjältä erittäin arvokasta tietoa asuntokauppaan liittyen ja erittäin ammattitaitoista apua. Välittäjä oli meihin päin erittäin aktiivisesti yhteydessä, vastaten kaikkiin kysymyksiimme. Emme voisi olla tyytyväisempiä välittäjältä saamaamme palveluun.
Kaikki sujui hyvin toimeksiannon tekemisestä aina kauppoihin pankissa. Voi ehdottomasti suositella muillekin.
kaikki
Välittäjä osasi mielestäni myydä asuntoa hienolla tavalla kun kiinnostuneita asunnonostajia tuli näytöille.
Asunnon myynti onnistui ennätysajassa ja välittäjä hoiti työnsä tarkasti ja ammattimaisesti. Olin tyytyväinen myös hintatoteumaan.
Asiallinen ja ystävällinen välittäjä, joka oikeasti yritti saada asuntomme myytyä. Ei luovuttanut.
Nopea
Ystävällinen, sinnikäs ja asiallinen välittäjä, joka jaksoi uskoa kaupan onnistumiseen vaikka näytöissä ei käynyt ketään.
Etsimme asuntoa yli 300 km:n päästä nykyisestä kodistamme ja kesäaikana emme oikein päässeet sopimaan näyttöä viikonloppuisin muiden välittäjien kanssa. Sp-välittäjän kanssa asiat sujuivat sen sijaan hyvin! Lisäksi hän hoiti jämptisti asiakirjat, joita pyysimme nähdä.
Kohteen valokuvaus, myynti-ilmoitus kokonaisuutena. Lisäksi välittäjä oli hyvin aktiivinen ja ponnisteli saadakseen asunnon kaupaksi. Välittäjästä jäi kokonaisuutena ammattimainen ja hyvä vaikutelma. Asunnon myyntiaika oli melko nopea (noin 70 päivää). Olen oikein tyytyväinen kokonaisuutena. Arvosana 9. Voisin ottaa saman välittäjän toistekin.
Paljon ei ole kokemusta tästä. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, sai kiinnostuneita asiakkaita ja lopulta myytyä asuntomme (kun löytyi se oikea). Vaikkakin mainitsi kaupan ratkettua, että kesti niin kauan, kun hinta oli niin korkea. Ei kuitenkaan ehdottanut hinnan alentamista, koska se oli just kohdallaan. Ilmeisesti hänenkin mielestään, kuitenkin.
Palvelu joustavaa
Välittäjä oli hyvin perusteellinen ja asiat käytiin selkeästi läpi. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa lisäkysymyksissä. Kaiken kaikkiaan hänestä välittyi hyvin ammattitaitoinen kuva.
paikallistuntemus
Asiat sujuivat melko mutkattomasti ja joutuisasti, vaikka aikataulut olivatkin ehkä hieman haastavat.
Aikataulujen joustava sopiminen.
Kommunikointi.
Välittäjä viesti aktiivisesti prosessin ajan, jolloin pysyimme kartalla missä mennään. Välittäjä oli myös ystävällinen. Välittäjä hoiti kokonaisuuden ns. avaimet käteen -periaatteen mukaisesti, jolloin emme itse joutuneet muuta kuin soittamaan kerran tai pari pankkiin.
Kaupan teko oli helppoa ja esittely onnistui mainiosti
Vuorovaikutus oli välittäjän kanssa erinomaista.
Välittäjämme oli/on kaikin puolin ammattitaitoinen. Luotimme asuntokauppamme luottavaisin mielin hänen käsiinsä. Olemme olleet tyytyväisiä.
Välittäjän ammattitaito ja luotettavuus näkyi kaikissa vaiheissa. Ahkera työskentely johti hyvään lopputulokseen.
Asiallinen asunnon esittely vilpittömästi ja määrätietoisesti.
Kommunikointi myyjän ja ostajan kesken välittäjän toimesta.
Kaikki asunto kauppaan liittyvät asiat sujuivat erityisen hyvin.
Sujuvaa ja asiantuntevaa toimintaa.
Nopea vuokraus ja kaiken hoitaminen toimi, vaikka itse olin ulkomailla koko tomeksiannon ajan
Vuoropuhelu välittäjän kanssa oli avointa ja rentoa. Sunnuntai näytöissä ei pidetty oikeastaan taukoja vaikka myynti venyi n. 6 kk pitkäksi. Oli koko ajan tunne että asunto yritetään oikeasti saada kaupaksi eikä jäädä pelkän nettikiinnostuksen varaan.
Tiedottaminen
Asunnon valmistelu myyntikuntoon, yhteydenpito toimeksiantajaan myyntiprosessin aikana ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen valmistelu myyntiä ja kaupantekoa varten.
Näyttäjä oli todella paljon.Tuntui siltä et välittäjä haluaa aidosti saada kohteen myytyä.Kommunikaatio toimi hyvin.Koko ajan tiesi et missä mennään.
Välittäjä hoiti tehtävänsä todella hyvin. Hän oli aktiivisesti meihin yhteydessä, vastasi kaikkiin kysymyksiimme hyvin nopeasti. Iso suositus.
Kaikki osa-alueet sujuivat tasaisen sujuvasti.
Yhteydenpito ja yhteistyö koko välitysprosessin aikana & asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen
Kaikki asiat hoituivat sujuvasti.
Kaikki sujui jouhevasti ja yhteydenpito oli nopeaa.
kaikki sujunut hyvin
Informaatiota myynnin tilanteista tuli kiitettävästi.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli helppoa, sujuvaa ja asiallista. Välittäjällä oli hyvät tiedot myynnin kohteena olevan huoneiston sijainti kaupunginosan ongelmista ja ne vastasivat hyvin omaa käsitystäni asiasta. Sovitut tapaamiset järjestyivät joustavasti ja sovitut ajankohdat toteutuivat täsmällisesti.
Välittäjä oli mielestäni tosi ammattitaitoinen. Hän tiesi kakki käytännön asiat ja kertoi meille selkeästi mitä meidän myyjänä kuului ottaa huomioon. Hän myös tiedotti asioista hyvin, niin että koko ajan tiedettiin missä mentiin. Ollaan tosi tyytyväisiä.
Välittäjä oli sanansa mittainen. Avulias ja ystävällinen.
Yhteistyö yleensäkin.
Yhteis toiminta välittäjän kanssa
Kaikki
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Hyvä 9
Välittäjä oli todella ystävällinen ja auttavainen.
Yhteydenpito, asiakas pidettiin ajan tasalla
Nopea asunnon näyttö ja sitkeä uusien kauppa-aikojen varaaminen uudestaan ja uudestaan
Kaikki meni oikein sujuvasti. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa.
Kokonaisuus. Välittäjä oli aidosti mukava, eikä mikään "lipevä myyntimies".
Kaupankäynti , yhteistyö
Välittäjä oli asiantunteva,hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti kysymyksiin
Myyjä piti meidät ajantasalla ja kaikki meni niin kuin pitikin
Ulkomaalainen ostaja. Paljon selvittämistä. Videoesittely.
Yhteydenpito ja asiat hoituivat ripeästi.
Kaupankäynti yleensäkin sujui hyvin. Ennen olen suoraan ostanut myyjältä ja nyt oli ei tarvinnut suoraan asioida myyjän kanssa mikä oli helpompaa.
Positiivinen ja luottavainen asenne -poikkeusajasta huolimatta. Asiantuntevaa ja realistista toimintaa.
Joustavaa nopeaa ja ystävällistä palvelua
Yhteydenpitoja vaivattomuus
Nopea kauppa
korona aika ,ei oikein osaa sanoa mitään.yhteyden pito oli hyvä
Välittäjä Marja oli erittäin asiallinen, asiakasystävällinen, asiantunteva ja aktiivinen.
Tarjouksen etenemisen tiedottaminen
Yhteydenpito
Ehdotettamani tapaamiset aina onnistui ja hän vastasi nopeasti kysymyksiini, ystävällisyys
Yhteydenpito
Esittelyitä oli säännöllisesti. Eli markkinointi oli hyvää.
Yhteydenpito, asioiden järjestely, ajantasalla pitäminen.
Asiat sujuivat erityisen hyvin, emme tavanneet kuin pari kertaa mutta asiaan kuin asiaan sain nopeasti vastauksen ja viimeisen kerran kun tapasimme niin tuntui että tapaan tutun ihmisen jonka olen tavannut usein. Kiitos vielä Marja Niskanen
Ystävällinen palvelu
Valitsevaan tilanteeseen nähden kaikki meni ok.
Nopeus
Läpinäkyvää toimintaa ja asiallista palvelua.
Asioiden järjestely sujui mallikkaasti ja oli asiakkaan puolesta helppoa.
Koko prosessi sujui jouhevasti ja viestintä oli kiitettävää.
Lopullinen kaupan teko, rauhallisesti edennyt esittelyt joka johti kauppaan.
Asunnon esittely, yhteydenpito ja kaupantekotilaisuus
Myyjän aktiivisuus. Kaupat on-line.
Sain hyvin tietoa kaikesta tapahtuneesta. Asunnon esittely netissä oli tosihyvä.
myyti nopea
Informaation anto sekä asioiden sopiminen
tiedottaminen ja asioihin tarttuminen
Kaikki sujui hyvin
Ilpo antoi meidän katsoa rauhassa asuntoa eikä ei tyrkyttänyt tarjouksen tekemistä.
Toimeksiantosopimuksen teko sekä myöhempi kanssakäyminen sujui hyvin mutkattomasti. Epäselviä asioita ei jäänyt matkan varrella koska pohjatyö informaatioineen oli tehty niin hyvin. Välittäjä on siisti ja huoliteltu antaen luotettavan kuvan. Lopputulos vastasi odotuksia.
Yhteydenpito oli erinomaista
Välittäjä osasi kertoa ja ohjeistaa sujuvasti kaupanteon vaiheet läpi. Asiansa hyvin osaava ja mukava oli tehdä kaupat hänen kanssaan.
Välittäjä oli mukava ja ammattitaitoinen. Hän reagoi esim viesteihin nopeasti ja sai asiat järjestymään asiakkaan kannalta helposti ja vaivattomasti! Hänen kanssaan oli mukava asioida. Kiitokset Nea Koivistolle, olet oikealla alalla!
Myyntitapahtuma, sopimukset, yhteydenpito
Kommunikointi
Kommunikointi välittäjäni kanssa oli selkeää ja sujuvaa. Erittäin valoisa persoona jonka kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Tehokas ja osaava välittäjä.
Hyvä palvelu ja myyjä ei lähtenyt alentamaan hintaa vaikka kysyntä oli odotettua heikompaa.
Yhteydenpito nopeallakin aikataululla.
Koko prosessi sujui joustavasti.
Välittäjä oli asian tunteva ja paneutui tehtävään huolella. Hänen kanssaan oli helppo ja miellyttävä asioida.
Yhteistyö oli luontevaa ja suoraa.
Nopea reagointi viesteihin. Tehtiin mitä luvattiin.
Nealle isot kiitokset meidän kodin myynnistä!
Erja hoiti mallikkaasti kaikki asunnon myyntiin littyen. Suosittelen!
Oli tavattavissa ja paikalla sovittuihin aikoihin
Ilpo toimi asiakkaan ostotarjouksen pohjalta ja asuntomme kaupat sujuivat mallikkaasti alusta loppuun.
Kauppa syntyi erittäin nopeasti. Välittäjä piti jatkuvasti yhteyttä, joten myyjänä pysyin ajan tasalla.
Kaikki sujui hyvin. Kaupat ja tiedottaminen
Kaupan teko onnistui monien vaiheiden jälkeen ja välittäjä toimi erityisen joustavasti.
Ystävällinen palvelu.
Kaupanteko sujui joustavasti ja välittäjä kuunteli asiakkaan toiveita.
Kaikki yhteydenpito välittäjän ja myyjän välillä.
Kaikki meni yliodotusten. Ammattitaitoista välittämistä . Voin ehdottomasti suositella .
Tavoitettavuus.
Ystävällinen ja avulias välittäjä.
Yhteyden saaminen välittäjään onnistui lähes kellon ympäri.
Ostin Sp kodista asunnon. Palvelu täytti odotukset. Kaupan tekoon liittyvät asiat hoidettiin, kuten oli sovittu.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa. Ammattikuvaajan käyttö myynti-ilmoituksen tekemisessä oli positiivista. Välittäjän sitoutuminen myytävään kohteeseen oli hyvää.
Nopea yhteydenotto ja aina vastaus. Sujuva kommunikointi.
Oltiin myyjän kanssa samalla aaltopituudella asunnon hinnasta ja myyntistrategiassa. Myyjä oli aktiivinen eikä päästänyt irti potentiaalisista ostajista ja se johtikin asunnon nopeaan myyntiin.
Kauppa tuli nopeasti
Yhteistyö
Tiedottaminen, ehdotettiin kohteita, tietty avoimuus
Asunnon osto välittäjän avulla onnistui hyvin.
Näyttöjen järjestäminen omien toiveiden mukaan
Ostajan kannalta välittäjä piti hyvin yhteyttä ja hoiti kaupan asiantuntevasti
Välittäjän myyntipuhe myydessään itsensä meille.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Kokonaisvaltaisesti kaikki.
Erittäin nopeat kaupat. Asunto meni alle vuorokaudessa. Ja kiitokset välittäjälle että sai molemmat kaupat samalle päivälle.
Yhteydenpito kaupankäynnissä.
Kaupanteko
Välittäjä erittäin hyvä ja ammattitaitoinen
Kaupat syntyi nopeasti.
Yhteistyö ja näkemykset kohtasivat. Kaupat syntyivät nopeasti. Yhteydenpito oli aktiivista.
Yhteyden pito oli erittäin hyvää !
Kaikki sujui ostajan kannalta toivotulla tavalla. Ylimääräisen näytön järjestäminen oli vaivatonta.
Yhteydenpito välittäjän kanssa: aktiivisuus, ystävällisyys, apu asiantuntemus
Timo on jämpti, rehti ja omaa hyvät neuvottelutaidot, oli myös koko ajan hyvin tavoitettavissa, aivan kuten lupasikin. Kaikki meni kuten oli sovittu, siitä iso plussa, ei ole itsestäänselvää kiinteistövälittäjien kanssa. Eikä pääse myyntitaitojakaan moittimaan, asunto myytiin kahdessa viikossa.
Välittäjä mukava, asiallinen ja teki työnsä aktiivisesti. Kun kiinnostus asuntoa kohtaan lisääntyi, näytöt myös.
Melkein kaikki asiat meni hyvin
Esittelyt
Eleettömän rauhallisesti ja ammattitaidolla, hankalasta ajankohdasta huolimatta.
Sain nopeasti tarvitsemani tiedot ja kaikki hoidettiin asiallisesti alusta loppuun
Nopeat kaupat
Yhteyden otto
Kaupat syntyivät nopeasti.
Kaikki sujui nopeasti ja yhteydenpito oli hyvää. Kaikkiin pyyntöihini reagoitiin nopeasti.
Ihan tasainen suoritus, perustasoa
Asunnon hankinta Sp-kodin välittämänä oli hyvin sujuvaa. Yksityisesittely järjestyi lyhyelläkin aikataululla sujuvasti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli helppoa sekä puhelimitse että sähköpostitse, kun vastauksen sai aina viivytyksettä. Mutkattomasta ja hyvästä palvelusta kiitos Aarre Salmiselle!
Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja kommunikoi hyvin myös pulmatilanteessa ja auttoi sen ratkaisemisessa.
Välittäjä oli ystävällinen, ahkera ja helposti tavoitettavissa.
Kaikki meni hyvin.
Asuntonäytön järjestäminen. Välittäjä kommunikoi hyvin molemmille kaupan osapuolille
Asuntonäytöt, niistä ilmoittaminen ja miten oli niillä mennyt.
Kaupat saatiin tehtyä nopeasti hyvällä hinnalla.
Asunnon esittely. Oikeastaan koko prosessi meni mallikkaasti kokeneen ja miellyttävän välittäjän ohjeistamana.
Asiallinen kommunikointi !
Asiat sujuivat mutkattomasti ja välittäjä selvitteli tietoja nooeasti joita kaipaisimme.
Yhteistyö. Tarkkuus
Erja oli koko ajan hyvin tavoitettavissa ja vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Muutenkin oli miellyttävä asiointikokemus. Asiat menivät sujuvasti eteenpäin. Palveluasenne oli hyvä.
Myynnin ja kaupanteon kokonaisuus Erja Toivasen ansiosta ja hänen henkilökohtainen paneutumisensa asiaan ja alan hallinta.
Näytöt ja kaupanteko. Sai puhelimesta kiinni milloin vain.
Hyvin hoidettu kokonaisuus!
Toiminta oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa
Asunnon esittelyn sopimisen aikataulu nopea. Vihje mitä kannattaisi tarjota
Esittelyiden järjestäminen
Palvelu oli nopeaa. Asiat hoituivat jo saman päivän aikana tai muutaman päivän sisään.
Aktiivinen kommunikointi, asiallinen ja luotettava välittäjä. Erinomaiset kuvat, kiitos kuvaajalle.
Kokonaisuus hyvä
Asiakkaan kohtaaminen. Välittäjä oli aina erittäin ystävällinen ja kohtelias.
Kaupat syntyi, yhteydenpito toimi.
Viestintä oli reipasta ja sujuvaa
Kaupat
Välittäjä vastasi hyvin kysymyksiin ja piti kiitettävästi meihin ostajiin yhteyttä.
Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja pirtsakka sekä empaattinen. Suosittelin häntä myös tuttavalleni, joka tarvitsi välittäjää ja tuttavani myös kontaktoi häntä.
Asiallinen yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen
Asioiden hoitaminen yleensä
Välittäjä piti kokoajan ajan tasalla ja järjesti esittelyitä tiuhaan. Ei näyttänyt turhautumista vaikka kävi niin ettei näyttöihin tullutkaan ketään.
Toimeksiannon tekeminen.
Välittäjä piti tiivisti yhteyttä
Kaikki toimi hyvin
Viesteihin ja soittoihin vastattiin nopeasti, näytöt ja muut tapaamiset hoitui hyvässä aikataulussa. Välittäjä kärsivällinen vastaamaan kysymyksiin.
Yhteydenpito
kommunikointi ja tilanne raportointi. Erittäin ystävällistä asiakaspalvelua.
Tiedonkulku
Esittely
Henkilökohtainen yhteydenpito. Näytöistä sopiminen ja niiden aikataulutus.
Asian hoidettiin asiantuntevasti, ripeästi, ystävällisesti..siinä muutama mainitakseni.
Välittäjän arvio myyntiajasta täsmäsi
Yhteistyö yleisesti ottaen.
Nopeat kaupat, kohtuullinen hinta ja iloinen palvelu. Tuttu välittäjä, terveiset Ilpolle!
Näytöt ja myyntityö sujuivat hyvin ja tehokkaasti. Olin positiivisen yllättynyt nopeasta myyntiajasta.
Muuten hyvä eli erinomainen, mutta asunnon myyntihinta jäi aika alhaiseksi.
Näyttö järjestyi nopeasti ja yhteydenpito välittäjään oli sujuvaa
Asunto esiteltiin monipuolisesti ja konstailemattomasti. Esittelijä ei ollut yhtään päällekäyvä tai hehkuttanut kohdetta liikaa, vaan oli mutkaton ja rehellisen oloinen.
Kommunikointi sujui hyvin (välitön palaute näytöistä jne). Välittäjän kanssa hyvä vuorovaikutus.
Hyvä asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen mutkattomasti
Joustavuus yksityisnäytöissä
Asuntoa pääsi katsomaan hyvin, kommunikointi/yhteydenpito
Asunto meni nopeasti kaupaksi, tähän toki varmasti auttoi asunnon kuntokin. Sopiva välityspalkkio.
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Yhteydenotto, esittely ja yhteydenpito.
Erja Toivanen oli iloinen, ystävällinen ja asiantunteva. Hän piti minua ajan tasalla koko ajan.
Yhteydenpito
Lupauksista pidettiin
Näyttelyitä järjestettiin säännöllisesti ja itse tykkäsin erityisesti välittäjän rauhallisesta olemuksesta ja ystävällisyydestä.
Kaupalliset yksityiskohdat olivat hallinnassa, ei tullut korjattavaa.
Sujuvaa kaupantekoa. Kokenut välittäjä. Ei erityisen hyvää, ei erityisen pahaa
Myyjän etujen ajaminen!
Esittelyt
Yhteydenpito. Erityisen nopeat vastaukset kysymyksiin. Alueen paikallistuntemus. Hinnoittelu ja toivotun myyntihinnan toteutuminen.
Useita näyttöjä ja niiden hoitaminen sujui hyvin.
Kaupanteon sujuvuus ja nopeus.
Kaikki yleiset hommat
Välittäjä vastasi yleensä hyvin nopeasti yhteydenottoihini.
Sain heti vastaukset niitä kysyttäessä.
Välittäjän kanssa oli miellyttävä asioida, hän oli hyvin tavoitettavissa ja piti meitä hyvin ajan tasalla.
Nea on todella mukava ja ystävällinen, lähempänä kauppoja myös vastasi nopeasti kysymyksiin ja viesteihin.
Ihan hyvin homma alkoi ja eteni toivotulla tavalla.
Ullantie esittely sujui joustavasti.
Yleisnäyttö pidettiin jokainen sunnuntai sopimuksen tekemisen jälkeen.
Ensimmäinen välittäjäni Pekka oli erittäin avulias, asiallinen ja hyvä.
Halusin ostaa asunnon jokatapauksessa joten sp-kodin ei tarvinnut taivutella asunnon ostossa. Asiointi tapahtui nopeasti joka oli hyvä minulle jotta sain asian pois alta.
Hyvin meni kokonaisuus. Hiukan olisi kuvissa ollut parantamisen varaa, mutta välittäjäkin oli sen pannut merkille ja oli tulossa kuvaamaan märkätiloja uudelleen mutta ei ehtinyt sillä asunto meni kaupaksi sitä ennnen. Muutoin välittäjä oli erinomainen ja hoiti asiat nopeasti ja mallikkaasti.
Välittäjän kanssa oli mukavaa ja luonnollista kommunikoida
Asunnosta saatiin korkeampi hinta kuin osasin odottaa. Välittäjään sai hyvin yhteyden.
Kaupat saatiin lopuksi tehtyä.
Asiallinen yhteydenpito
Ostaja löytyi nopeasti
Asunnon hinta-arvio sujui hyvin ja hinnaksi arvioitiin meitä miellyttävä summa. Valitettavasti totuus oli vähän toisenlainen enkä ollut yhtään tyytyväinen lopulliseen myyntihintaan.
näytön sopiminen sujui nopeasti ja joustavasti. Nopeaa toimintaa.
vuokralainen löytyi nopeasti
Jaa...Nyt en osaa vastata..Kun mikään ei toiminut
Välittäjä oli mukava