Sp-Koti Uusikaupunki

Kiinteistönvälitystä Uudessakaupungissa – Sp-Koti Uusikaupunki auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Uusikaupunki

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: uusikaupunki@spkoti.fi Alinenkatu 26, 23500 Uusikaupunki

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä antaa sinulle onnistuneen kaupan

Sp-Kodin ammattitaito, luotettavuus, paikallistuntemus ja sinnikkyys takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen.

Markkinoimme kohteitamme kaikilla suosituimmilla sivustoilla (Etuovi.com, Oikotie.fi, Tori.fi ja Sp-Koti.fi) ja tarvittaessa sosiaalisen median kanavia hyödyntäen sekä nykyteknologiaa apuna käyttäen. Jokaisessa kohteessa käytämme aina ammattivalokuvaajaa ja laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää! Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille ja samalla saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme.

Yhteistyömme Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja sähköpostilla helposti, joten ota yhteyttä niin autamme sinua. Teemme asunto-osakkeiden, kiinteistöjen ja liikehuoneistojen arvioinnit ja myynnit sekä vuokravälitykset laajalla toiminta-alueella. 

Uusikaupunki, Laitila, Vehmaa, Pyhäranta, Mynämäki, Nousiainen, Taivassalo, Kustavi ja Masku ovat välittäjän arkea. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, jossa Raisio, Naantali, Turku, Kaarina, Lieto ja Piikkiö ovat myös tuttua työssämme, joten ota rohkeasti yhteyttä kauempaakin. Olemme tottuneet liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden luokse. Asiakaspalvelu sujuu vaivattomasti ja saat parasta mahdollista palvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimmissä kaupoissa.

Vaihda mukavampaan ja siitä alkaa onnistunut kodinvaihto. Tervetuloa Sp-Kotiin!

Kiinteistönvälittäjämme Uudenkaupungin alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...
Markkinointi, näytöt ja kaupan teko... kaikki erinomaista. Välittäjällä erinomainen osaaminen ja asenne työhön
Hyvin markkinoitu ja neuvoteltu. Helppoa myyjälle, kun osaava ja luotettava välittäjä hoitaa
Kaikki mitä asunnon myyntiin liittyi