Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Seinäjoesta

Kaikki sujui hyvin ja joustavasti.
Välittäjä oli erittäin aktiivinen näytöissä ja kohde meni nopeasti kaupaksi.Olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella sp-kotia!
Kaikki! Mikko hoiti asiat todella ammattitaitoisesti ja hyvin. Kodin ostaminen oli mukava kokemus!
Sain todella ammattitaitoista apua ja kaikki sujui nopasti ja sujuvasti. :)
Kaikki sujui erinomaisesti, vaivattomasti ja nopeasti.
Kaisa hoiti homman tyylikkäästi himaan. Teki sen mitä lupasi eli special!
Yksityisnäytön järjestäminen sujui joustavasti. Kiinteistönvälittäjä oli kaikin puolin asiantunteva ja sai asiat sujumaan erittäin jouhevasti.
Kaikki
Välittäjä otti heti yhteyttä kun löysi meille sopivan asunnon sijoitukseen. Kaikki oli muutenkin helppoa ja vaivatonta yhteistyötä iloisen asenteen omaavan välittäjän kanssa
Ei tarvinnut itse huolehtia asiaa.
Erinomainen ja ammattitaitoinen välittäjä.
välittäjän yhteydenpito
Palvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa. Jo toinen kohde minkä myimme tutulla myyjällä. Plussaa korkeatasoisista kuvista. Asuntomme myynti sujui alle viikossa!
Asuntonäyttely oli nopea.
Esittelyjä tarpeeksi usein, lisäksi aina heti informoitiin oliko kävijöitä ja miten kiinnostuneita, eli pidettiin ajan tasalla.
Kaikki toimi niinkuin haluttiin
Kaikki sujui erinomaisesti
Kiinteistönvälittäjän erinomainen tiedonjako. Olemme erittäin tyytyväisiä Kaisa Metsäpellon asiakaspalveluun.
Esittelyajat sovittiin hyvissä ajoin ja välittäjä ilmoitti aina kuinka näyttö oli mennyt. Tiedonkulku sujui kiitettävästi. Välittäjä oli jämäkkä ja helposti lähestyttävä ja myyjänä pystyin luottamaan häneen täysin. Hintaneuvotteluihin päästessä välittäjältä pystyi rohkeasti kysymään mielipidettä kauppahinnasta ja vastatarjouksen tekemisestä. Koko ajan sai olla luottavaisin mielin ja uskoa siihen että välittäjä hoitaa varmasti kaiken mitä pitääkin. Ja tietysti se tärkein - koko ajan oli usko siihen että välittäjä saa asunnon myytyä.
Kiinteistönvälittäjä Kaisa Metsäpellon asiakaspalvelu
Kohdetta katsellessa minulle annettiin hyvin aikaa miettiä vaihtoehtoja ja näytettiin monia erinlaisia asuntoja uudiskohteen sisällä. Lopuksi kävimme katsomassa uudestaan mieleisen asunnon. Tämän jälkeen asuntoa ei koitettu tyrkyttää vaan sovimme molemmille mukavan tavan edetä. Palvelu oli joustavaa ja mielyttävää. Aduntokauppojenkin jälkeen välittäjä lupasi auttaa mikäli tulee ongelmia vastaan ostamassani uudiskohteessa. Loistava palvelua alusta loppuun.
Kommunikointi! Oli kiva tietää millaisia ostajaehdokkaita kävi näytöissä ja välittäjä kertoi rehellisesti, kuinka moni vaikutti potentiaaliselta. Välittäjä piti koko ajan tilanteen tasalla, näyttöjä oli useammin kuin odotin ja yhteistyö sujui ongelmitta. Palvelu tuntui todella henkilökohtaiselta, mikä helpotti oman kodin myymistä.
Reilu, mukava ja välittäjä joka ei yrittänyt esittää mitään muuta kuin on, ja tuntui että koko välitysfirma oli paneutunut hommaan
Nopea myynti
-Kokonaisvaltaisesti meni hyvin -Hyvää oli se, että oli selkeä näkemys tulevasta hinnasta, mutta kuitenkin kunnioitettiin asiakkaan omaa näkemystä, sujuvat palkkiojärjestelmät -Kohteen kuvat saivat erityistä kiitosta -Kauppa vietiin loppuun asti sujuvasti, tinkimisvaiheessa varmaan kaikki olivat tyytyväisiä
Kaikki, koko prosessi ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen, sujui erittäin hyvin. Asuntoani kävi arvioimassa monta välittäjää ennen Sp-Kodin Mikko Jantusta, mutta koska mielestäni kiinteistövälityksessä välittäjän persoonalla on paljonkin väliä, päädyin Sp-Kotiin. Tein oikean valinnan: asunto oli myyty muutamassa viikossa ja sellaiseen hintaan, johon olen erittäin tyytyväinen. Toinen ratkaiseva tekijä myynnin nopeaan onnistumiseen oli erinomaisen hyvät myyntikuvat. Voin todellakin suositella!
Koko prosessi oli sujuvaa, miellyttävä asiakaspalvelu. Nopeat kaupat.
Alusta loppuun kaikki meni nappiin.
Sujuvat kaupat ja hyvä myyntihinta, saatiin mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kohteesta otetut kuvat ja esite olivat tyylikkäitä ja antoivat hyvän kuvan kohteesta. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja tunsi hyvin alueen markkinatilanteen ja hinnoittelun.
Kauppa tuli tehtyä ja tiesin tilanteen koko ajan
Nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua.
Kokonaisuus toimii
Asioiminen helppoa.
Koko prosessi sujui KIITETTÄVÄSTI ensi kontaktista alkaen. Erityinen kiitos vielä kaupantekokotilaanteen jälkihoito. Ilnoitus isännöitsijälle kaupasta ja vesimittarin kulutuslukemien ilmoitus. Lisäksi Jussi Uiton aktiivin asenne ja ammattitaito.
Vuokraus onnistui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Lainaneuvottelut ja vuokraustoiminta
Soitimme sunnuntaina ja maanantaina jo pääsimme katsomaan asuntoa niin kuin toivoimme.
watsapp on hyvä keino sopia näytöistä yms. Rento epävirallinen tyyli on hyvä.
Koko prosessi uuden talon ostotarjouksen tekemisestä oman asunnon myyntiin. Välitäjä Jussi Uitto toimi erittäin hienosti, hän oli luotettava ja asioista pystyi keskustelemaan suoraan.
Markkinointi ja Kohteen hinnoittelu.
Yhteydenpito välittäjän kautta myyjän kanssa sujui nopeasti ja mutkattomasti. Välittäjä oli tehokas ja hoiti homman ammattitaidolla!
Arvostimme erityisesti reipasta toimintaa. Asunto laitettiin myyntiin nopealla aikataululla ja myytiin heti. Hienoa kaiken kaikkiaan.
Koko prosessi hoitui hienosti. Itse ei tarvinnut osallistua vuokralaisen etsimiseen millään tavalla
Asunnon vuokraus tapahtui kokonaisuudessaan asiantuntemuksella! Paljon kiitoksia Wendi!
Asiantunteva esittely. Kaikki meni sujuvasti maaliin saakka. Asiat hoituivat juuri niin kuin oli sovittu. Uutuuskohteessa hyvä yhteistyö välittäjälllä ja rakentajalla. Erityiskiitos välittäjä Mikko Jantuselle.
Oltiin hyvin yhteydessä ja asioista kerrottiin.
Ammattitaitoinen ja nopea vuokraus.
Vuokravälitys onnistui tosi hyvin. Ei mitään valittamista
Nopea , reilu kaupanteko
Hyvää asiallista toimintaa ja kuvat erittäin laadukkaat 😊
Jouhevaa kaupantekoa, erittäin hyvät kuvat netissä, pidettiin se mitä luvattiin
Kaikki sujui hyvin. Myyminen oli vaivatonta, kun välittäjä hoiti niin paljon asioita. Kuvat otettiin hyvissä ajoin ja luotiin selkeä myyntistrategia, kun tiedettiin asunnon mahdollinen kohderyhmä ja alueen hintataso. Asunnon hinta määritettiin hyvään markkinahintaan.
Palvelualttius, myyntiin sai neuvoja aina kun kysyi jotain.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla että missä mennään, sekä osasi selventää asiat hyvin jotta ensiasunnon ostajanakin oli helppoa ja termit tulivat tutuksi.
Yhteydenpito kiinteistönvälittäjään ja ohjeistus asunnon hankintaan vaihe vaiheelta.
Wendi hoiti asunnon vuokrauksen mallikkaasti... esittelyt...väliaikatietoa koko ajan....asiakirjat hyvin tehty....
Kaikki
Yhteydenpito ja nopea toiminta.
Koko homma toimi erittäin nopeasti. Muutamme toiselta paikkakunnalta ja saimme hakemastamme asunnosta tiedon alle päivässä, eikä tarvinnut odotella.
Kartoitus, asioiden kulku, yhteydenpito ja yleinen suunnittelu sekä opastus. Suomeksi sanottuna kaikki!
Myynti oli nopea
Kommunikaatio, viestein, puhelimella. Nopeasti.
Ihan kaikki onnistui alusta loppuun!
Saimme asunnon erittäin nopeasti vuokrattua teidän kautta.
Luotettavan oloinen vuokralainen asuntoomme löytyi nopeasti.
Vuokranvälittäjä hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Täsmällistä toimintaa ja asiakasta kuunnellen.
Kommunikointi, joustavuus, erittäin ystävällinen palvelu, asiat etenivät nopeasti ja vaivattomasti
Vuokravälitys toimi todella hyvin. Ei mitään parannettavaa.
Ei painostettu yhtään.
Esittelyt ja kaupan päättäminen
Kaikki sujui jouhevasti. Ei ole moittimista.
Kommunikointi oli helppoa ja vaivatonta. Koko prosessi kulki helposti omalla painollaan.
Tiedotus ja yhteydenpito toimi kiitettävästi, asiakkaana olin koko ajan selvillä asuntokaupan tilanteesta.
Kovasti oli meillä myyjillä keskenäistä säätöä,mutta hyvin Mikko hoiti. Puhelimella aina tavoitin kun otin yhteyttä. Kyllä Vendi tässä vähän oli asiakashankkijana kun niiden asuntoa kesällä kävin katsomassa ja kerroin tilanteeni.
Kaiken kaikkiaan kaikki toimi.Hyvät kuvat etuovessa.
Kaikki
Yhteydenpito.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi loistavasti! Kanssanne oli ilo asioida!
Kaupanteko hetki oli rento ja asiallinen tapahtuma. Kiinteistövälittäjä Jantunen otti asiakkaat sekä koko prosessin haltuun jo asunnon esittelystä lähtien...sai fiiliksen, että nyt ollaan hyvissä käsissä. Jäi todella hyvä fiilis ja varmasti suosittelen/teen uudestaan kauppoja kyseisen herrasmiehen kanssa. 5/5
Kaikki
Välittäjä Seija piti paljon esittelyitä ja toimi mielestäni todella aktiivisesti myynnin suhteen. Seija oli minuun jatkuvassa yhteydessä ja piti ajan tasalla kaikesta ja erityisesti sen suhteen oliko asunnossa käynyt katsojia tai oliko kiinnostusta ollut. Yhteistyö oli Seijan kanssa luontevaa ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin..
Ystävällinen esittely. Yhteydenpito hoitui hyvin. Apua saimme myös oman asuntomme hinta-arviossa.
Seijan kanssa asiointi oli vaivatonta ja mukavaa. Meillä oli erittäin vaikea saada asunto myydyksi aikaisemman homeongelman (kylläkin remontoidun) vuoksi ja koin, että Seijalta sain myös henkistä tukea pitkän prosessin aikana. Seijalta sain apua ongelmaan kuin ongelmaan ja hän oli aina valmis auttamaan oli kyse sitten mistä tahansa asuntoon tai asuntokauppaan liittyvistä asioista. Kiitos Seija!
Tiedonkulku.
Alusta alkaen kaikki, mutta Seija Panula otti sydämen asiaksi asunnon myynnin
Koko kauppa
Myyjä oli luova ja joustava ja sai soviteltua myyjän ja ostajan tarpeisiin ratkaisuja.
Kaikki! Välittäjä paitsi auttoi asuntokauppaan liittyvissä asioissa myös väliaikaisen asunnon etsimisessä. Hän teki työtä sydämellä, täydet 10 pistettä!
Yhteydenpito välittäjältä ostajalle sujui mallikkaasti. Asuntokaupat meni todella mutkattomasti.
Minulla ei ole Jussi Uitosta ja Sp-kodista muuta kuin hyvää sanottavaa. Asiointi hänen kanssaan oli luontevaa, helppoa ja miellyttävää ja voisin jopa sanoa, että hänellä oli "sydämen sivistystä" asioiden hoitamisessa. Iso kiitos!
Yhteydenpito välittäjien kanssa
Luontevaa
Hyvä ja asiantunteva palvelu
Kaikki
Välittäjä (Mikko Jantunen) osasi uudessa kohteessa kertoa paljon, mitä ensimmäisen kodin ostajina ei oltaisi edes osattu kysyä tai ajatella. Uudessa kohteessa välittäjä kertoi esimerkiksi, että mikäli jotkin nurkat rakoilevat tai alkavat rakoilemaan, ei niitä tarvitse säikähtää, sillä se kuuluu asiaan puun eläessä ja ne korjataan rakennuttajan toimesta vuositarkastuksen yhteydessä.
Näyttö
Yleisesti kaikki.
Asiointi oli yksinkertaista ja vaivatonta. Pysyttiin asiassa ja ohjeistus oli selkeää.
Yhteydenottaminen ja -pito. Vaikka olin ostaja, niin koin välittäjän välittävän myös minusta vaikken maksaja hänelle ollutkaan.
Velin ammattitaito ja täten arvio pyynti- ja myyntihinnasta osui oikeaan. Jussin ottamat kuvat oli tosi hyviä ja myyviä. Taloni tuli myyntiin juuri ennen koronapandemian alkua. Seija iloisuudellaan valoi uskoa, että talo saadaan myytyä poikkeustilanteesta huolimatta. Ja näin kävi, kaupat tuli maaliin 4 kk.ssa vaikka pandemia olikin. Lämmin kiitos kaikille!
Asiat hoitui helposti ja tieto oli saatavilla.
Hyvä kokonaisuus.
Kokonaisuus kaikkineen. Ystävällinen palvelu
Yhteistyö ja kommunikointi
Esittely, asiakaspalvelu
Kaikki oli niin vaivatonta ja mutkatonta.Asiat mitä sovittiin, niin hoidettiin. Mikko Jantunen on rakentanut aivan mahtavan teamin,jonka kanssa aion sijoittajana toimia aivan varmasti uudelleen
Kaikki sujui mutkitta alusta loppuun ja olin asunnon myyjänä koko ajan tietoinen missä mennään. Erinomaista palvelua!
Mikon myyntihenkinen ja asiallinen asiakaspalvelu. Yhteydenotto ja yhteydenpito kaupankäynnin eri vaiheissa oli helppoa ja nopeaa.
Kaikki sujui todella hyvin
Kaikki
Kaikki hoitui hienosti
Koko kaupan kulku oli jouhevaa ja selkeää!
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa
Kaikki meni mutkattomasti
Asiat hoidettiin todella nopeasti
Kaikki. Mikko on Seinäjoen alueen paras välittäjä.
Kaikki sujui saumattomasti.
Asioiden organisointi ja yhteydenpito. Janiin ja Mikkoon sai matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä kaikissa asioissa. Kaupat olivat monimutkainen kokonaisuus mutta välittäjät rauhoittelivst meitä hyvin ja rohkaisivat kaiken menevän hyvin.
Yhteydenpito oli helppoa ja välittäjiä oli helppo lähestyä. Tiedottaminen pelasi hyvin.
Kaikki sujui aivan kuin oli ajateltu, kauppa toteutui odotettua nopeammin.👍
Kaikki
Kaikki. :) Välittäjä Jani oli erittäin ystävällinen ja asiaanpaneutuva. Olen ollut tekemisissä useiden kiinteistönvälitysfirmojen kanssa, ja sp-kodin palvelu on ihan omaa luokkaansa, voin todella suositella!
Yhteydenpito tosi helppoa ja tulin hyvin kuulluksi. Tiesin että mun tavoitteen eteen tehdään oikeasti töitä. Uusia keinoja otettiin hyvin käyttöön. Kiitos kaikesta!
Asioista otettiin nopeasti selvää sekä ja saatiin tapaamiset hoidettua mahd. Pian.
Koko prosessi oli onnistunut. 10 arvoinen suoritus!
Aktiivinen vuorovaikutus välittäjän kanssa. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Yksistyisnäyttö järjestyi tunnin varoitusajalla. Kaupantekoon liittyvät asiakirjat hoidettiin ammattitaidolla sekä kaupanteon aikataulu oli järjestetty hyvin.
Kaikki meni paremmin kuin hyvin ja niin kuin oli sovittu. Asialla oli ammattitaitoiset kaverit, jotka hoiti homman maaliin nopeammin kuin olimme osanneet edes toivoa.
Kauppa syntyi nopeasti ja asiantuntevasti
Kaikki toimi moitteettomasti
Tosi nopea ja selkeä vuokraus.
Yleinen asioiden hoito, asiakkaan kohtaaminen ja valokuvaus onnistui hyvin. Ja mikä tärkeintä, kohteen hinta osui kohdalleen kun talo meni äkkiä kaupaksi!
Kaikkia kysymyksiä kuunneltiin herkällä korvalla. Vastaukset kysymyksiimme saatiin Mikon toimesta nopeasti myyjältä. Mikko piti meitä hyvin ajantasalla kaupan edetessä. Kaiken kaikkiaan kaupanteosta jäi positiivinen fiilis.
Ensimmäinen näyttö ja kaupat ei voi kun kiittää
Välittäjä oli aktiivinen ja hänen kanssaan oli helppo asioida.
Asiat hoidettiin nopeasti.
Nopea myynti
Kaikki asiaan liittyvä. Nopea toiminta.
Esittelyjen jälkeen sain tiedon kävijämäärästä ja asiointi oli muutenkin miellyttävää, minua pidettiin ajantasalla. Asiaani hoiti Jani Sippola, hänelle nämä kiitokset.
Hyvää ja nopeaa palvelua
Koko prosessi!
Yhteydenpito sujui tosi hyvin, välittäjä myös teki asioita, joita en edes odottanut. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa.
Kaikki sujui todella hyvin. Suosittelinkin jo eteenpäin seuraavalle asunnon myyjälle :)
Vastaukset sai kysymyksiin nopeasti, jopa illalla. Kaikki epäselvyydet selvitettiin ja asiaamme paneuduttiin.
Asiointi sujuvaa ja helppoa, itselläkin työnkuva vähän semmonen, ettei tiiä koska ehin kommunikoida niin WhatsApp on kätevä. Voi vastata aina kun ehtii. Toki välillä sovittiin viestillä aika kun soiteltiin.
Koko prosessi alusta loppuun. Erittäin hyvää asiakaspalvelua.
Asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon, pyrkimys siihen että kaupat (vanhan asunnon myynti ja uuden osto) sujuvat jouhevasti.
Asuntoni meni kaupan toisella yksityisnäytöllä. Kaikki meni nappiin! 🙂
Koko prosessi sujui jouhevasti ja hyvällä ammattitaidolla.
Välittäjä otti aina yhteyttä näyttöjen jälkeen ja kertoi miten näyttö oli sujunut.Välittäjä osasi ottaa myytävästä kohteesta hyvät myyntikuvat ja teki muutenkin hyvän myynti-ilmoituksen.Kaikinpuolin hyvä kokemus.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja mieltämme askarruttaviin kysymyksiin myyntikohdetta koskien vastattiin monipuolisesti ja lähes aina viipymättä. :)
Hyvä yhteydenpito ja nopea vuokraus. Todella ammattitaitoinen välittäjä!
Kauppakohteessa olevat käynnit ja muut kerrottiin aina avoimesti vaikka itse en edes enään paikkakunnalla asunut. Kaupanteko oli tehokasta ja nopeaa. Välittäjään sai yhteyden myöhään illallakin ja asiat tapahtuivat ripeästi ja tarkasti.
Asiointi sujui kaikinpuolin loistavasti. Seija toimi aktiivisesti myynnin suhteen ja piti meidät hyvin ajantasalla tapahtumista. Seija oli myöskin hyvin tavoitettavissa. Voimme kyllä suositella Seijaa ja Spkotia asuntokaupoissa.
Kaikki sujui täydellisesti
Kaikki.
Myynti tapahtui nopeasti ja sain pyydetyn hinnan
Koko prosessi toimi hienosti ja sovitulla tavalla
Asunnon näytöt ja muut kyselyt siihen liittyen sujuivat nopeasti ja joustavasti. Lisäksi tiedonvälitys eri osapuolten välillä välittäjän kautta sujui ongelmitta.
Lyhyt myyntiaika
Homma sujui todella hyvin alusta loppuun. Seija Panula teki työnsä ammattitaidolla ja tunteella. Tuli sellainen olo niinkun hän olisi myinyt omaansa kun stailasi asunnon ennen kuvausta mikä oli tosi hieno juttu!
Kaikki
Kaikki meni viimeisen päälle hienosti. Asiointi oli helppoa ja tehokasta👍
Kiireellisestä aikataulustani huolimatta päästiin kauppoihin juuri niin kuin toivoinkin iso kiitos siitä välittäjälle Seija Panula. Yhteydenpito oli helppoa ja miellyttävää. Seijalla oli toiminnan meininki kaikessa kun asioita hoideltiin! Tiedän ketä kiinteistövälittäjää suosittelen jatkossa! 😊
Selkeä nopea toiminta. Vuokralainen löytyi nopeasti sekä tulevat vuokralaiset valikoituivat muiden joukos parhaimmaksi välittäjän avulla.
Kaikki.
Kokonaisuus sujui erinomaisesti. Kohde oli haastava, mutta välittäjä Seija Panula auttoi, hoiti ja selvitti puolestamme ylimääräiset asiat.
Kaikki sujui erittäin hyvin! Haastava kohde saatiin nopeasti myytyä. Seija oli asiantunteva ja auttoi kaikissa kiemuroissa!
Koko projekti
Kaikki meni täydellisesti.
Asioihin reagoitiin nopeasti ilman viiveitä. Kaikki oli hyvin sujuvas ja helppoa.
Yhteydenpito myynnin edistymisestä
kaikki
Asiantuntevaa palvelua. Hinta saatiin heti kaikkia osapuolia tyydyttäväksi. Helppo nopea kauppa
Saatiin kaupat sovitusti.
Yhteydenpito tiivistä ja luontevaa. Kaikissa käytännön asioissa neuvottiin hyvin, eikä itse tarvinnut murehtia paperiasioista.
Kaikki sujui hyvin
Hienotunteinen tyyli myös vaativissa tilanteissa.
Uusintanäyttö onnistui nopeasti! Kaupankäyntiä koskevat asiat hoituivat helposti ja Seija on muutenkin hyvä tyyppi!
Kokonaisuus oli miellyttävä ja neutraali.
Koko vuokraus asiantuntevasti hoidettu! Wendi Haavistolle suuret kiitokset
Esittely erittäin hyvä. Todella asiallinen ja mukava edustaja. Lisksi erittäin ammattitaitoinen ja huumorintaju kohdallaan. Pelkkää plussaa.
Tiedon saanti ja yhteydenpito, asiakirjat tuli kaikki kuntoon
Alkukesästä vaihdoimme välittäjää, SP-kotiin ja Seija Panulaan. Perikunnalla oli myynnissä omakotitalo kivistössä ja minulla oli osake myös kivistössä. Sopparit tehtiin ja rupesimme odottamaan myynnin valmistumista. Käviöitä ei ollu paljon omakotitalossa mutta silti niissä oli ostaja mukana ja kaupat syntyivät aikasen kivuttomasti, eikä hinnasta pitänyt hirveesti tinkiä!! Sitten oli vielä tämä minun osakkeeni jäljellä. Hintaa ehdotetiin tiputetavaksi alle sadantuhannen ja sitten tuli ostaja ehdokas. Hinnasta väännetiin ja asijakas suostui tulemaan minun aattelemille tasoille. Kaupat syntyivä ripeällä aikataululla ja nytte istun täälä kirjoitamassa teille pahvilaatikoiden seassa! Kiitos Seijalle suuresti kummastakin kaupasta! Ostajia pitää saada kohteessa käymään niin sielä joukossa se uusi omistaja on!!!
Asiakspalveluhenkinen, ystävällinen, ratkaisukeskeinen, pitkäjänteinen ja käytännönläheinen. Pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen. Luotettava ja hyvä välittäjä, joka hoitaa myynnin alusta loppuun asti sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Kiitos!
Meidän kaupanteko ostajan näkökulmasta sujui hyvin. Esimerkiksi yhteydenotto, näyttöjen sopiminen, tietojen saaminen, kaupan teko nopealla ja joustavalla aikataululla, ostajan infoaminen kaupan vaiheista (etenkin ensiostajana pysyi hyvin ajantasalla eikä tarvinnut stressata kaupanteosta). Asiakaspalvelu oli kokonaisuudessaan loistavaa. Välittäjä soitti muutamaan otteeseen pyytämättä varmistaakseen, että me tiedämme mitä tapahtuu seuraavaksi ja huolehdimme tarvittavat asiat kuntoon. Kiitos Marjutille loistavasta yhteistyöstä!
Saamani palvelu oli joustavaa, ystävällistä ja nopeaa. Minut pidettiin hyvin ajantasalla koko ajan asuntokauppojen etenemisessä sekä seuraavista siirroista. Mielipidettäni kuultiin ja puolestani hoidettiin paljon asioita, jotta itse pääsin helpolla. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja yhteistyö oli mutkatonta.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin sujuvaa. Palvelu oli hyvää, sekä todella asiakaslähtöistä.
vuokraaja löytyi nopeasti
Välittäjä hoiti työnsä hyvin ammattitaitoisesti joka tilanteessa. On hyvin perillä myös teknisistä asioista. Suosittelen häntä ja Sp-kotia kaikille tuttaville
Välittäjäni Marjut Merimaa oli alusta lähtien luotettava ja hyvin huomioon ottava. Tein ensimmäistä kertaa asuntokauppoja, joten epäselvää oli varsin paljon, Marjut hoiti koko kaupan alusta loppuun erittäin hienosti ja neuvoi kaikissa epäselvissä asioissa todella erinomaisesti. Marjutista välittyi heti ensitapaamisella luotettava kuva ja hänen kanssaan oli todella mukava asioida, otan varmasti häneen yhteyttä,jos joskus myyn asuntoani tai olen ostamassa asuntoa!!! Iso KIITOS!!!
Asioiden nopea hoituminen. Asuntokaupat tehtiin neljässä päivässä. Hyvä asiakaspalvelu, jokaiseen kysymykseen sain vastauksen.
Kaikki meni loistavasti!
Asiakaspalvelu oli loistavaa kaikin puolin.
Asunnosta oli hyvä ja kattava ilmoitus. Esittelyaika sujui joustavasti aikatauluni huomioiden. Kokonaisuutena ystävällinen ja laadukas palvelu.
Asian hoito sujui hyvin ja meitä pidettiin hyvin ajantasalla kaupan sujumisesta vaikka myynti venyi ajallisesti pitkäksi ( välittäjästä riippumattomista asioista johtuen)
Seija hoiti asiat täydellä sydämellä. Piti hyvin yhteyttä ja huomioi toiveet sekä selitti asiat asiantuntevasti. Rautainen ammattilainen!
Erittäin miellyttävä, asiansa osaava ammattilainen!
Mukava ja sujuva välittäjä.
Kaikki meni niinkuin pitääkin! Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa, asiat hoituivat kivuttomasti.
Kaikki asiat sujuivat hyvin. Paperit lähetettiin kotiin allekirjoitettavaksi mikä helpotti meidän toimintaamme kun emme asu Seinäjoella.
Kohteen listaus ja yhteydenpito hoidettiin hyvin.
Kaikkiin kysymyksiin sai selkeän vastauksen ja oli muutenkin helppoa asiointia.
Myynti tapahtuu nopeasti.
Asunnon myynti :D Kaisa oli erittäin ammattitaitoinen!
Yhteistyö ja kommunikointi oli sujuvaa. Hoiti järjestelyt tehokkaasti ja asiallisesti.
Asiantuntevaa palvelua sekä ystävällistä.
Kaikki sujui hyvin,nopeasti ja ongelmitta.Välittäjän kanssa asiat hoituivat sujuvasti ja arvostimme erityisesti molemminpuolista avoimuutta ja rehellisyyttä. Näkemykset siis kohtasivat. Siispä erityiskiitos Kaisa Metsäpellolle.Kaisa on erittäin hyvä ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä jonka kanssa työskentely oli mutkatonta. Ruusuja myös valokuvaajalle,joka otti vanhasta asunnostamme hienot kuvat!
Sain asunnon ja palvelu oli ystävällistä ja jouhevaa.
Eveliina oli yhteydessä ja antoi mukavasti väliaikatietoa tilanteesta. Tämä on erittäin hyvä juttu.
Asiointi oli selkeää ja välittäjä oli yhteydessä säännöllisesti. Sovitut asiat toimi sovitusti.
Ystävällinen rehellinen asiakaspalvelu ja näyttöjen järjestäminen. Halu myydä kohde :)
Kartoitus ja hinnoittelu
Mukava ja iloinen asiakaspalvelu. Perusteellisesti kaikki käytiin läpi ja antoi hyviä vinkkejä muuttoa ajatellen.
Kaikki,nopeus asioiden järjestämisessä (asunnon näyttö) on plussaa
Myyntiaika
Ystävällinen ja joustava palvelu
Kaupan päätöksen jälkeinen rutiinityö. Kuvat ja esillepano oli hienoa ja ammattitaitoista. Myyjä oli mukava ja ystävällinen, koko prosessin ajan.
nopeaa palvelu ja ystävällistä
Loistavaa palvelua !
Välittäjä ei ylimyynyt kohdetta vaan pysyi asiallisena ja vastasi kysymyksiin niinkuin asiat olivat. Hän oli hyvin lähestyttävä ja luotettava.
Joustavuus aikataulussa ja säätämisessä.
Asunto Oy:n ja asunnon taustatiedoista annettiin kirjalliset raportit. Välittäjä oli muutenkin aktiivinen ja hankki kaikki tarvittavat tiedot viivytyksettä.
Asiointi välittäjän kanssa sujui hyvin. Asiat esitettiin selkeästi ja kysymyksiini vastattiin sähköpostilla nopeasti.
Asiantunteva ja hyvin palveleva kiinteistövälittäjä.
Myynti oli helppoa ja vaivatonta vaikka aikataulu oli nopea. Valokuvista tuli todella hyvät, kopterikuvat plussaa.
Asiallista, joustavaa, nopeaa palvelua.
Yhteydenpito sujui hyvin ja asiointi oli mielekästä. Välittäjä kertoi kaiken olennaisen selkeästi.
Välittäjän kiinnostus hoitaa asia
Kaikki sujui hyvin, erinomaista työtä Mikolta. Aunnon myyntihinta asetettiin asiantuntevasti asunnon myyjää kuunnellen.Toiselta paikkakunnalta kaikki asiointi onnistui hyvin etänä ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Kiitos Mikolle!
Kaikki hoitui esimerkkillisen hyvin!
Kokonaisuudessaan hyvä asiakaspalvelu (ostajan näkökulmasta)
Nopeus
Esittely aika järjestyi nopeasti ja muutenkin yhteistyö sujui hyvin.
Seija etsi aktiivisesti ostajaehdokkaita asunnolleni ja piti minut ajan tasalla siinä, missä mennään. Asuntoni myytiin ennätysajassa ja olen erittäin tyytyväinen SP-kodin asiantuntevaan palveluun.
Asiakaspalvelu oli luontevaa, ystävällistä ja asiantuntevaa.
Mukavaa oli, että SP-kodin välittäjä lupasi jo keväällä ostaessamme uutta asuntoa vanhasta asunnosta hinta-arvion pankille ilman veloitusta. Tästä jäi hyvä kuva ja aito kokemus siitä, että he oikeasti ovat ymmärtäneet myyntityön peruslogiikan. Tämä oli oivaa markkinointia, vaikka luonnollisesti välittäjä ei voinut luvatessaan tietää saako hän meiltä koskaan toimeksiantoa kun vanhaa asuntoa alemme myymään. Sen lisäksi, että välityspalkkio saatiin sovittua kilpailukykyiseksi, tuo ilmainen arvio pankkia varten oli jo antanut välittäjästä positiivisen vaikutelman. Välittäjä piti meitä myös hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan.
Tarvittava tieto ja dokumentit saatiin nopeasti.
Erittäin ripsevä välittäjä joka hoiti hommansa ammattitaidolla.
Välittäjän yhteydenpito tapahtui riittävän usein ja informaatio oli hyvää.
Kärsivällisyys pitkässä myyntiajassa. Myyjän kannustaminen että kyllä se menee kaupan. Välittäjän usko myynnistä ei horjunut.
Asiallinen ja ystävällinen asioiden hoito.
Kaikki sujui jouhevasti.
Myynnin hoitanut välittäjä oli asialle omistautuneen tuntuinen ja aiodsti myymässä kohdetta. Käytännön asiat peruskuluttajalle hoidettu asiantuntevasti ja sujuvasti. Huomioon otettu myyjän (ja varmasti myös ostajan) rajoitukset. Tieto myyntiprosessista välitetty ajantasaisesti ja selkeästi. Seija Panula (Seinäjoki) toiminut kohdallani aidosti ystävällisesti ja ihmisläheisesti.
Koko vuokranvälitysprosessi
yhteyden pito
Koko paketti oli hyvin hoidettu.
Asiointi yleisesti, joustavuus & asioiden sujuvuus.
kaikki meni hienosti. rauhallinen ammattitaitoinen ja miellytävä välittäjä.
Asiallinen ja asiantunteva välittäjä. Helppo lähestyä ja kysyä asioita.
Miellyttävä ja osaava henkilö
Yleensä kaupan neuvottelu ja ajan tasalla pito,ja realistinen näkemys kaupan kohteesta.
Myyminen
Näytöt onnistui nopeasti, välittäjä oli aktiivinen! Ensin käytiin vain mielenkiinnosta katsomassa asuntoa, mutta välittäjä rohkaisi tarjoamaan ja pyysi tutustumaan asuntoon toistamiseen. Tämä johti onnistuneisiin asuntokauppoihin! 😊
Kiinteistövälittäjä oli hyvin tavoitattavissa.
välittäjä oli aina valmiina palvelemaan, ystävällinen, helposti lähestyttävä, hoiti asiaamme hyvin
realistinen ote mm. asunnon hintaa arvioitaessa
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Nopea kommunikointi ja sujuvat paperityöt
Tiedonkulku moitteetonta. Puhelimeen vastattiin aina pikaisesti.
Nopeat kaupat
Kaikki sujui oikein hyvin.
Kanssasi oli helppo asioida. Sopiva vuokralainen löytyi myös nopeasti. Kiitos kun laitoit kuvia asunnolta siellä käytyäsi.
Koko tilanne hienosti hallinnassa ja fiksusti hoidettu huomioiden sekä myyjän että ostajan näkökulma luottamusta herättävällä asenteella! Kokemukseni mukaan Mikko Jantunen on hienotunteinen asiantuntija! Hän on joustava ja asiakaslähtöinen välittäjä! Arvostan tällaista työskentelytapaa! Ehdottomasti suosittelen!
Välittäjän asenne, ei ollut myyjän palkkaama myynti henkilö, vaan tasapuolinen hankeen yhteen saattaja. Jos oli jotain epäselvää yksityiskohdissa niin asiat selvisivät kysymällä ripeästi.
Hyvä ja asiantunteva palvelu. Mukava ja empaattinen myyjä. Hoisi asiansa huolella ja hyvin.
Kohde meni nopeasti kaupaksi. Yhteydenpito kiinteistönvälittäjän ja asiakkaan välillä.
Asunnon näytöt sujui vat hyvin, välittäjän palautteet erinomaisesti
Nopeat yhteydenotot ja vastaukset. Lämminhenkinen ja tuttavallinen kohtaaminen joka kerta tavatessa.
Kaikki sujui hyvin. Reagointi oli nopeaa. Meidät pidettiin jatkuvasti ajantasalla aina tarjouksen jättämisestä kauppojen allekirjoitukseen.
Kokonaisuus oli miellyttävä ja asiallinen. Kaikkia osapuolia kohdeltiin tasapuolisesti ja kunnioittavasti. Tunnelma oli kaiken tämän lisäksi välitön, iloinen ja rento, vaikka kyseessä oli iso asia ja ostajalle iso kauppa. Sitä se varmasti oli myös myyjäosapuolille. Välittäjä toimi koko ajan sovitusti ja oli hyvällä tavalla aktiivinen kaupan eri vaiheissa. Kokonaistuntuma oli siis miellyttävä kokemus ja mukava muisto jää nuoren ensikodin ostosta. Kiitos Marjut ja onnea edelleen työhösi. Olet nainen paikallasi, hyvää syksyn jatkoa!
Nopea yhteydenpito. Ystävällinen palvelu.
Välittäjän aktiivisuus. Sai puhuttua kohteen myyntiin. Ja hoiti myynnin kohteen pienistä haasteista huolimatta hyvin.
Hyvä palvelu
Asiointi välitysasiassa sujui hyvin. Marjutin tunnemme välitysasiain hoitajana jo entuudestaan ja taas saimme kokea takuudenvarmaa työtä hänen osaltaan.
Itse kaupanteko, asiakkaille helppoa ja simppeliä. Yhteydenpito näyttöjen järjestämisen suhteen hyvää, ei epäselvyyksiä.
Palvelu hyvää ja rentoa.
Ammattimaista kiinteistönvälitystä.
Viestintä sujuvaa ja neuvottelut etenivät hyvässä hengessä.
Aktiivinen ote. Asiat hoidettiin sovitusti.
Koko prosessi. Eveliina oli hyvin asialla.
Kaikki sujui sovitusti.
Sujuvuus ja välittäjään yhteyden ottaminen
Vuokraus
Välittäjä oli hyvin perillä asuntoon liittyvistä asioista, ja piti myös minut ajantasalla.
Asunnon myynti oli todella nopeaa. Kaikki hoitui sujuvasti ja asianmukaisesti. Erityisesti asunnon myyntivalokuvat todella hyviä.
Ostan löytyminen .
Kauppakirja ja kaupantekotilanne. Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa. Joustavat yhteydenottoajat.
Se mitä sanottiin piti ja tehtäväksi otetut asiat hoidettiin ripeästi. Ei tarvinnut soitella perään vaan saimme palvelua.
Oikean ostajan löydyttyä asiat saatiin nopeasti päätökseen. Kyselyihin vastattiin nopeasti.
todella hyvin meni kaikki.. myyjällä oli homma hyvin "hanskassa".. hyvää palvelua👍👍
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu
Yhteistyö Veli Poutun kanssa.
Erityisen hyvin toimi vuokravälitys. Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi moitteettomasti ja ei montaa päivää mennyt niin vuokralainen löytyi.
Esittelyt
Meillä oli paljon kysymyksiä, koska olimme ostamassa ensimmäisä paritaloamme ja vielä asunto-osake muotoisena. Välittäjämme hoiti hommansa hienosta. Hänellä oli paljon tietoa kyseistä asumismuodosta ja mitä hän ei tiennyt, hän otti selvää ja antoi vastauksen viimeistään seuraavana päivänä.
Kauppa lopulta toteutui.
Löytyi vuokralainen
Nopeasti meni.
nopeus
Välittäjä toimi itsenäisesti jolloin minun ei tarvinnut tehdä juuri mitään.
Esittely ja näytöt, kontaktointi eri osapuolten välillä.
Ensimmäiseen yhteydenottoon vastattiin todella nopeasti ja päästiin samana päivänä katsomaan kohdetta, se oli isoin plussa ja tärkeää.
Yleisesti asiat sujui sutjakkaasti
Yhteydenpito
Yhteydenpito asiakkaaseen. Taloesittely.
Kaupantekotilaisuus
Asiantunteva ja osaava välittäjä. Nopeat kaupat.
Kaupanteko loppuvaiheessa kun löytyi "oikea" ostaja.
Kauppakirjojen laadinta ja esittely
Valokuvat
Ystävällisyys. Esittelyn nopeus.
Asuntoa esiteltiin kiitettävästi yleis- ja yksityisnäytöillä. Kauppa saatiin järjestymään nopealla aikataululla. Kohtelias asiakaspalvelu.
Välittäjään sai hyvin yhteyden, kun oli tarvetta. Hän vastasi nopeasti. Itse kaupantekotilanne pankissa oli onnistunut.
Välittäjä oli joustava
Asuntonäytöt korona-aikana
Kommunikaatio sujui nopeasti ja hyvin! Vuokrasopimus käytiin hyvin läpi ja kysymyksiin sai vastauksia!
Ensimmäinen esittely ja sen järjestäminen