Sp-Koti Pori Puuvilla

Kiinteistönvälitystä Porissa – Sp-Koti Pori Puuvilla auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Pori Puuvilla

Kiinteistö Promenadi Oy LKV
Y-tunnus: 2473383-1
Sähköposti: pori-puuvilla@spkoti.fi Siltapuistokatu 14, 28100 Pori

Aukioloajat

ma–pe klo 10–16.30 sekä sopimuksen mukaan

Ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua Porissa

Sp-Koti Pori toimii viiden henkilön voimin porilaisten kiinteistönvälityskumppanina Säästöpankin konttorissa Puuvillassa. Panostamme voimakkaasti toimintamme kehittämiseen, asiakaslähtöiseen ja aktiiviseen toimintaan sekä yksilölliseen tarpeiden ja toiveiden mukaiseen palveluun. Olemme lanseeranneet uuden, upean kohde-esitteen sekä ammattikuvaajan palvelut valokuvista videoihin ja kopterikuvista 3D-kuviin. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppanimme TSJ suunnittelun palveluita stailaukseen ja sisustussuunnitteluun. 

Kodin ja nopean lainapäätöksen saat samasta paikasta. Haluamme, että asunnonvaihtajana voit luottaa elämäsi tärkeimmän päätöksen hyviin käsiin. 

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat etunimi.sukunimi@spkoti.fi

Kiinteistönvälittäjämme Porin alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Porista

Elina Ekko. Parasta A-ryhmää myynninammattilaisissa. Kävi kauppaa tosissaan eikä vain välittänyt asuntoa. Henkilökohtainen, reipas ote kaiken kaikkiaan kaupankäynnissä. Miellyttävä kokemus olla asiakkaana Sp-kodissa.
Informaation kulku yleisesti sekä näyttöjen jälkeen. Asiantuntevaa palvelua.
Saimme kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen. Ja tietoa haettiin meille.