Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Mikkelistä

Se, että kodin myynti hoidettiin ilman meidän sen suurempaa panostusta koska asuimme toisella puolen suomea jo.
Välittäjä oli ystävällinen ja tiesi miten asiat hoidetaan
Heti ensi kättelystä syntyi luonteva lämminhenkinen (!) kontakti, joka toimi hyvin koko myyntiprosessin ajan. Olen itsekin tehnyt vaativia henkilöstöhallinnon hommia lähes 30 vuotta - ja täyden kympin suositukset suorituksista ovat olleet harvassa! Mutta harvoin olen myöskään törmännyt työkuvioissa ihmisiin, joista tuntuu heijastuvan aitoa empatiaa, Välittäjä myös vastasi kaikkiin kysymyksiini joko samantien tai hankki tarvittaessa nopeasti pyytämäni tiedot. Olen tehnyt paljonkin asuntokauppoja vuosien saatossa, mutta tämä kauppaprosessi on ollut ehdottomasti sujuvin kaikista. Ketjullanne on tosi hyvä edustaja Mikkelissä!!!
ystävällinen, asiantunteva ja täsmällinen palvelu
Yhteistyö
Asiointi oli ammattimaista. Hyvä vuokralainen löytyi, joskin siihen meni vähän aikaa.
Kokonaisuutena koko myyntiprosessi meni hyvin.
Koko tapahtuma sujui hyvin jouhevasti.
Asunnon välittäminen .
Yhteydenpito oli todella hyvää ja olimme koko ajan kartalla missä mennään.
Nopeus ja joustavuus asioinnissa.
Poikkeustilanteessa (ostaja Helsingissä, asunto Hirvensalmella, liikkumisrajoitus) asian hoitaminen vaati luovia ratkaisuja.
Asioiden täsmällinen, huolellinen sekä ystävällinen viestintä ja hoitaminen loppuun saakka.
asiallinen ja olennaisessa pysyvä esittely, miellyttävä persoona
Yhteydenpito ja minun informointi tapahtumista.
Aikataulutus, nopeasti toteutunut kauppa. 😁
Kaikki sujui hienosti. Erityisen hyvin sujui yhteydenpito välittäjän kanssa.
Ammattilainen välittäjä hoiti honmat hyvin.
Tavoitettavuus, palvelualttius
Välittäjä piti kokoajan todella hyvin ajan tasalla asioista. Kaikki toimi mainiosti.
Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Pidettiin asiakkaasta hyvä huoli. Kaikin puolin ammattitaitoisesti hoidettu kokonaisuus välittäjän toimesta.
Asiantuntija asuntokaupassa ja piti hyvin ajantasalla koko projektin ajan sekä varmisti vielä kauppojen jälkeenkin, että kaikki on hyvin 👍
Yhteydenotto Yhteydenpito Potentiaakisten vuokralaisten esittely Asiantuntemus vuokratasosta Näyttö Sopimiksen teko Avainten luovutus
Asiat tehtiin niinkuin sovittiin.
Kaikki alusta loppuun sujui erinomaisesti: Auliksen hinta-arvio osui kohdalleen ja hän piti kiitettävästi yhteyttä myyjätahoon koko ajan. Netissä oli myös laadukkaat asuntoesittelykuvat samoin tekstiesittely oli asiallinen ja tiedot oikein. Tässä asunnon myynnissä kaupat syntyivät heti ensimmäisessä yksityisesittelyssä joten emme voisi olla tyytyväisempiä Auliksen ammattitaitoon. Lisäksi myös varsinainen kaupantekotilaisuus ostajien kanssa sujui erinomaisesti koska hän oli tehnyt hyvän esityön joten suosittelemme häntä lämpimästi.
Tiedot taloyhtiöstä ja asunnosta. Kaikenkattava kauppakirja. Esittely. Kaikki.
Kaikki
Talo meni kaupaksi ensi näytöllä. Pidin Auliksen asiallisuudesta, rauhallisuudesta ja perusteellisuudesta. Aikataulut pitivät kutinsa.
Asiakkaan huomioon ottava, asiantunteva
Talo meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä.
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua alusta loppuun asti.
Yhteydenpito asiakkaan ja kiinteistövälittäjän välillä.-
Kaikki: näytöt, ohjeistus, kaupat.
Yhteydenpito
Asiointi välittäjän kanssa ja prosessin nopeus toimeksiannon jälkeen.
Koko prosessi
Hyvin, Aulis Ahonen erinomainen välittäjä.
Asian päätökseen vieminen, koko prosessi.
Kaikki
Aulis Ahosen ammattitaito korostui heti ensitapaamisesta lähtien. Hinta-arvio, myyntiaika ja ennenkaikkea kunnioitus vanhempieni kotia kohtaan teki suuren vaikutuksen. Oli turvallista toimia Auliksen kanssa koska hän neuvoi ystävällisesti kuinka edetään, mitä asiakirjoja tarvitaan ym.
kaikki meni mukavasti ja sujuvasti, Aulis on päällikkö
Hyvin sujui kaikki
Kaupat sujui erittäin sujuvasti, Aulis hoiti asian todella ammattitaitoisesti. Myös kaikki mitä sovittiin oli niinkuin piti ja aikataulu piti joka kohdassa!
Välittäjä oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja auttoi kaikissa asunnon oston vaiheissa. Asiakas kohdattiin yksilönä ja huomioitiin juuri meidän perheen tilanne ja tarpeet. Asiakaspalvelu täysi kymppi.
Kaikki on sujunut tähän mennessä sujuvasti. Kysymyksiin sähköpostilla on vastattu nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin. Sain sovittua välittäjän kanssa yksityisnäytön pikaisesti ja kaupat saatiin syntymään melkein samalta istumalta. Tarjouksen tekemiseen on tullut toimiva menettely sähköisen järjestelmän myötä. Nopeuttaa ja helpottaa prosessia.
Kaikki sujui hyvin.Todella ammattimainen välittäjä.Kertoi asiat ja perusteli hinnan hyvin. Olen todella tyytyväinen.
Kaikki sujui oikein hyvin. Esa oli erittäinen asiallinen ja yställinen, hänen palvelunsa oli erittäin asiantuntevaa myös.
Asiallisesti ja ammattitaitoisesti. Asiakkaana oli luottavainen olo ja välittäjän puoleen pystyi kääntymään eri kysymyksissä.
Sujuvasti, helposti, nopeasti.
Erittäin hyvin sujui kaikki!
Kaikki sujui todella hyvin!
Nopeasti, vaivattomasti ja asunnon kadonneet avaimetkin järjestettiin todella nopealla aikataululla!
Kaupan teko sujui hyvin. Välittäjä oli asiatuntia, Tiesi mitä myy. Auttoi kaupan teossa loppuun asti.
Hyvin sujui ja nopealla aikataululla.
Uuden asunnon osto on aina monenlaisia kysymyksiä esiin nostava prosessi. Sain erittäin asiantuntevia vastauksia ja ohjeita. Palvelu oli ystävällistä vaikka oman taloni myynnin pitkittyminen aiheuttikin ongelmaa päätöksen teossa. Tuntui että asuntokauppani oli osaavissa ja turvallisissa käsissä. Kiitos Esa!
Minulla ei ole aiempaa kokemusta asunnon myynnistä välittäjän kautta mutta mielestäni homma meni kokonaisuudessaan niin kuin pitikin.
Pettymyksiä ja mutkia sattui matkalle, mutta niistä selvittiin välittäjän rauhallisen selkeällä kannustuksella eteenpäin. Yhteispeli sujui hyvin välittäjän kanssa ja lopputulos oli olosuhteisiin nähden positiivinen. Välittäjä tiesi tarkasti alueen asuntojen hinnat ja muun ajan henkeen/ myyntiin sisältyvän realiteetin, joten myynti eteni oikeilla raiteilla eteenpäin.
Kaupan tekeminen kävi jouhevasti, vaikka välimatkaa oli parisataa kilometriä. Esalla on hyvä jalat maassa -asenne ja häneltä sai nopeasti vastaukset kysymyksiin.
Kaikki sujui loistavan joustavasti sopimusten mukaan inhimillisyyttä unohtamatta. Kiinteistövälityksen huippuammattilaisen kanssa on miellyttävä asioida. Kiitos Esa! Tulemme suosittelemaan Sinua muillekkin.
Kiitos olemme olleet tyytyväisiä meidän mökin myyntiin kyllä todella oli hyvää palvelua ja mökki meni äkkiä.Hyvää kesän jatkoa sinne suosittelen toisille teidän kiinteistö välitystä.
Kokonaisuutena välitystoiminta sujui ERITTÄIN HYVIN, Esa huomio minun hintanäkemykseni vaikka todennäköisesti tiesi sen olevan liian korkean, kun näytöissä ei ollut "suurta tungosta" uskoin Esan näkemystä ja laskin hintaa, kauppa syntyi nopeasti. Olen tyytyväinen Esan toimintaan ja kun teen seuraavia huoneistokauppoja tulen käyttämään välittäjänä Huomia.
Välittäjä toimi ammattimaisesti ja hyvällä asenteella läpi koko prosessin ajan. Voin suositella.
Asuntomme myynnin motiivina oli löytää kerrostalokolmio kaupungin keskustan tuntumasta 10-15 vuotta sitten rakennetusta talosta. Odotuksena oli, että omakotitalon hinnalla saisi ostettua kerrostalokolmion jo kesään mennessä. Yllätyksenä oli omakotitalojen alhainen hinta, tarjonta huomattavasti kysyntää suurempi, joten omasta vaatimustasostaan joutui tinkimään. Ystävät olivat suositelleet Huom! välitystoimintaa. Olemme kiitollisia heidän toimintaansa. Esittelyt ja arviot myynnin onnistumisesta ja toteutuksesta olivat erinomaisia ja realistisia. Kiitollisin mielin suosittelen heidän ammattitaitoista välitystoimintaa asunnon tarvitsijoille.
Kaikki sujui mukavasti!
Kiinteistövälittäjän puolelta kauppa sujui mallikkaasti.
Erittäin suijuvaa ja ammattitaitoista työtä. Osasi kuunnella asiakkan toivomusta. Hyvä esite ja esittely. Osasi ennakoida esille tulevia asioita riittävästi. Myyntilatinaa ei ilmennyt. Ei ylilyöntejä mm. kuitattu yleistyksillä asiakkaan toiveita. Läsnäolo asiakastilanteessa ilmensi hyvää asioiden taustointia ja valmistelua. YHteydenpito riittävää, nopeaa ja ajantasaista. En muista mitään mitä muutosta olisin jäänyt kaipaamaan.
Hemmetin hyvin, ei mitään valittamista.
Kaikki sujui loistavasti, ei ollut mitään ongelmia.
Asuintokaupat sujuivat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tätä edesauttoi realistisesti asetettu myyntihinta. Kaupat syntyivät heti ensimmäisen näytön jälkeen, minkä jälkeen pääsimme tekemään myös kaupat uudesta asunnostamme. Asunnonvälittäjä piti meidät koko ajan ajan tasalla. Olimme varautuneet pitkään myyntiprosessiin, mutta kaupat syntyivätkin yllättävän nopeasti. Valitessamme asunnonvälittäjäksi Esan, tiesimme, ettei meidän tarvitse pettyä ja hommat hoituvat sujuvasti. Suuret kiitokset Esalle. Näyttöjä löytyy ja tulemme suosittelemaan häntä muille asunnonvaihtajille.
Vankka ammattitaito kera ystävällisen asiakaspalvelun tuotti tulosta alle kuukaudessa. Yhteydenpito oli mutkatonta. On tärkeää, että välittäjä pitää asiakkaan ajan tasalla. Esa on pro. Suosittelen Huom! Mikkeliä ja Esaa lämpimästi.
Hyvin sujui.
Iso kiitos vielä kerran Esalle!Myynti kävi nopeasti ja vaivattomasti,ja hommaa hoiti myös Ranskasta käsin jouhevasti!Pidettiin myös kokoajan hyvin ajan tasalla että missä mennään
Näyttö sujui hyvin ja kaupat tehtiin nopeasti
Kaikki meni suunnitellusti.
Yksinkertaisesti voisi todeta, että ei olisi paremmin voinut sujua! Olin varautunut pitkään myyntiaikaan, mutta talo kävikin kaupaksi heti. Lisäksi saimme lähes sen mitä pyysimmekin. Ja se loppukin olisi voinut tulla jos olisimme antaneet välittäjän jatkaa myyntiprosessia, mutta itse halusimme lyödä kaupat kiinni. Välittäjän toiminta oli ammattitaitoista, ja kaikki asiat sujuivat niin kuin oli sovittu. Lisäksi hän piti meitä hyvin ajan tasalla sen suhteen, miten asiat etenivät potentiaalisten ostajien suhteen. Kuntotarkastus, energiatodistusasiat, pankkiasiat ym. järjestyivät sujuvasti. Iso kiitos!
Esa Pietiläisen kanssa asuntoni myynti sujui hyvin. Sain riittävästi -mutta en ahdistavan paljon- tietoa tilanteen etenemisestä. Hän oli asiallinen ja kokemani suhtautumistapa asiakkaaseen eli minuun oli mutkattoman ystävällinen ja luonteva. Suosittelen.
Myyntiajasta tuli markkinatilanteesta johtuen pitkä, mutta Esa jaksoi melko hyvin vääntää loppuun asti.
Ammattitaitoista toimintaa,näytöt ja aikataulut täsmäsivät hyvin. Selkeää tiedottamista, suosittelen välittäjää asuntoasioissa/ a.s
Nopeaa reagointia meidän kysymyksiin / tarpeisiin. Sovitut asiat tapahtui niin kuin pitikin. Savolainen huumori sai tuntemaan, että ollaan samalla aaltopituudella. Hinnasta tinkiminen tuntui tietysti pahalta, mutta se valitettavasti kuuluu kaupankäyntiin. Kiitos panoksestasi, jotta kaupat saatiin tehtyä.
Vasta Mikkeliin muuttaneena etsimme uutta kotia, joka nopeasti löytyikin yrityksenne sivuilta. Jo ensi yhteydenotosta saakka asiat hoituivat helposti ja joustavasti. Ensimmäisen kohteen tarjouskilpailun hävittyämme välittäjämme alkoi aktiivisesti etsiä meille uutta, tarpeitamme vastaavaa kohdetta, joka pian löytyikin... ja vieläpä parempi sellainen. Esittelyt järjestyivät joustavasti ja palvelu oli erinomaista aina kauppakirjan allekirjoittamiseen saakka. Suosittelen lämpimästi Esaa välittäjänä.
Yhteistyö sujui alusta alkaen jämäkästi ja asiantuntevasti. Tuli heti se tunne, että tällä välittäjällä on homma hallussa ja niinhän se olikin. Tykkään itse sellaisesta napakasti suoraan asiaan -tyyppisestä palvelusta ja Esa taisi sen minusta huomata. Tykkäsin kovasti, että homma sujui asiakkaalle helposti ja yksiselitteisesti alusta loppuun!
Homma sujui hyvin. Kutsuin Esan kylään tekemään hinta ja kustannus arvion ja päädyttiin että yritämme suoraan saada realiarvoisen pyynnin ilman lapin lisää. taloyhtiön tietojen kerääminen oli omalta osalta hidasta kun kauppa sopimus tehtiin helmikuun lopulla ja maaliskuun lopulla ( pääsiäisenä ) 1kk väliä saatiin kohde nettiin. mutta myynti aika meni hyvin kun kohde oli vajaan 2viikkoa esillä niin kaupat syntyi.
Kävimme asunnon ensimmäisessä näytössä. Asunto möi itse itsensä, koska sijainti ja asunnon koko oli se mitä haettiin ! Pakollisten mietintäviikkojen jälkeen kaikki sujui kuin tanssi, rahat löytyi, välittäjä teki kaikki asiat mitkä piti ja ehkä enemmänkin, kaupat tehtiin.Ilmeisesti välittäjästä jäi vain positiivisia " mielikuvia", koska ketjureaktio jatkuu ja hän myy nyt vanhaa kotiamme !
Annettu myynnin toimeksianto sujui yllättävän nopeasti ja ilman mitään hankaluuksia,näin asiakkaan näkökulmasta katsoen.
Sujui hienosti. Esa selvitti asioita ripeästi, järjesteli halutut näytöt ja tapaamiset viiveettä. Sovitut hommat hoituivat ja saatiin kauppa maaliin molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla.
Kaikki sujui erittäin sujuvasti ja ammattitaitoisesti, kiitos!
Nopeaa toimintaa. Tahtotilaa käytettiin hyödyksi ja ekalla näytöllä meni kämppä kaupaksi. Ehkäpä liian halvalla, mutta nopeesti ja se oli tarkoituskin tietty. Kiitos Esa.
Mukavasti ja nopeasti, määräajoista ja lupauksista pidettiin kiinni.
Välittäjä oli tehokas ja osaava ja piti hyvin yhteyttä. Arvioitu hinta oli realistinen ja toteutui melko hyvin. Kauppa toteutui hämmästyttävän nopeasti ja helposti.
Hyvin
Hyvin. Yhteydenpito toimi erinomaisesti ja kaikki sujui odotettua paremmin. Asiantuntemus oli selvästi kohdallaan.
Käytös oli ystävällistä ja asiallista. Meitä kuunneltiin ja siamme hyvin tietoa kauppakohteesta. Kaikki sujui hyvin.
erittäin hyvin, palveltiin tosi nopealla aikataululla ja toiveiden mukaan, ja ystävällisesti
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erittäin hyvin toisiamme ymmärtäen ja neuvotellen. Asioiden hoito oli ammattitaitoista, tehokasta, ripeää ja aikataulut pitivät hyvin. Voin suositella Heidän palvelujaan.
Tosi hyvin ja nopeasti.
Kiitos! Välittäjä piti meihin yhteyttä ahkerasti ja tuntui, että hänen tavoitteenaan oli oikeasti myydä talomme nopeasti, koska olimme löytäneet jo uudenkin. Iloinen palveluasenne, joka huomioi jokaisen näytöllä kävijän sopivasti.
Kaikki sujui loistavasti. Esittelyt saatiin sovittua välittäjän kanssa hyvin joustavasti ja osto eteni nopeasti. Ammattitaitoista toimintaa. Kaupanteko sovittiin aikataulussa ja informaatio kulki välittäjälle meille sovitusti. Kiitos!
Välitys toimi asiallisesti, suoraviivaisesti, minulle mieluisalla tavalla. Kaikki hoidettiin loppuun asti, eikä epäselvyyksiä jäänyt.
Hyvin sujui kaupat! 10+
Esa hoiti kaikki kaupan tekoon liittyvät asiat todella mallikkaasti ja joustavasti. Hän piti ajan tasalla ja omalla aktiivisuudellaan piti huolen siitä, että asiat etenisivät. Kaikin puolin pätevä välittäjä ja hyvä jätkä.
Välittäjä on ammattitaitoinen ja hyvä asiakaspalvelussa. Ostettavan kohdeen näyttö ym..toimi hyvin ja välittäjä oli aktiivinen näyttämään kohdetta. Suosittelemme kyseistä välittäjää tarvitseville.
Asunto-osakkeen osto sujui kaikin puolin välittäjän " varmoin ottein, ei ollut kaveri ensimmäistä kertaa pappia kyydissä ".
Hyvää, jämäkkää ja asiakaslähtöistä toimintaa välittäjältä. Voin suositella.
Erinomaisesti, "suorasti" ja rehellisesti sekä asiantuntevasti...KIITOKSET
Mökin myynti sujui vaivattomasti ja nopeasti. Esan osaaminen, sosiaaliset taidot ja saavutettavuus oli havaittavissa koko myyntiprosessin ajan. Meille jäi sellainen olo, että homma hoidettiin tyylikkäästi loppuun asti. Kiitos siitä.
Esa oli todella asiantunteva ja asiakaspalveluhenkinen välittäjä. Jäi hyvä mieli.
Toiminta sujui hyvin.
Asunto oli myyty saman tien. Välittäjä hoiti asiamme todella tehokkaasti ja asiantuntevasti. Suuret kiitokset Esalle!
Kaikki sujui siten kuten keskusteltiin, puheet piti.
Asiat meni eteenpäin sujuvasti, Esa auttoi sopivan hinnan löytymisessä myyjän ja ostajan välillä ja hän kertoi perusteellisesti kauppakohteen kunnosta ynnä muista kauppaan liittyvistä asioista. Sekä kävi näyttämässä kiinteistöä tarpeen mukaan ja vastasi kaikkiin kysymyksiin.
Mielestäni asioiden hoitaminen sujui hyvin, sovituista asioista pidettiin kiinni ja myyjäpuolta informoitiin tarpeeksi.
Todella hyvin
Olen tuntenut Esan jo pitkään, mikä tietysti jo helpotti välittäjän valintaa. Esa on erittäin ammattitaitoinen, monipuolinen ja järjestelmällinen oman alansa ammattilainen. Asuntoni myynnissä oli välitön ja mukava yhteistyö tunnelma . Esan ote intensiivinen, humoristinen, mutta kuitenkin myynnin tilanteessa läsnä oleva. Ammattimaiset kuvat myynnin kohteesta olivat häikäiseviä, mistä sain itse myös välitöntä palautetta. Koko paketti maaliin saakka oli erinomainen kokonaisuus!
Todella sujuvaa ja asiallista palvelua alusta loppuun. Erittäin ammattitaitoinen välittäjä.
Ensiasunnon ostajana ei ollut aikaisempaa kokemusta kiinteistövälityksestä, mutta Esan kanssa asiat hoituivat asianmukaisesti ja luotettavasti. Yhteydenpito oli helppoa ja kaupankäynti vaivatonta.
Sain välittäkän käynnillä realistisen kuvan myyntitilanteesta ja hinnoista alueella. Sain myös tietoa myyntiprosessin aikana etenemisestä. Oli helppo toimia sähköisesti prosessin aikana. Myynti eteni sovitun mukaisesti ja ripeästi. Kiitos.
Kaikki hoitui viimesen päälle. Välittäjä piti koko ajan ajantasalla missä mennään ja hoiti koko prosessin hienosti. Voin suositella.
Sopimukset, esitteet, näytöt sekä oman että katsomassa käytyjen osalta, kaikki sujui tyylikkäästi ja sovitun mukaisesti. Luulen että oman myyntitilanteet ja ostajien houkuttelu/painostus oli juuri sopivan kaltaista, hienovaraiset vinkit joita jaeltiin puolin ja toisin toimi. Omasta saatiin parempi kauppa kuin osattiin odottaa. Välittäjän sitoutuminen jotta kaikki ketjussa olleet kaupat saadaan maaliin oli erinomaista.
Hyvin
Kaikki sujui todella hyvin ja ammattitaidolla. Kaupanteko kävi sujuvasti ja nopealla aikataululla. Suosittelen kyllä mieleĺläni muille.
Asunnon esittely onnistui joutuisasti nopeallakin aikataululla. Ostopäätöksen tehtyäni sain viipymättä apua myös oman asuntoni myyntiin liittyvissä asioissa. Kaikki sujui erinomaisen mutkattomasti. Kiitos hyvästä palvelusta.
Kaikki sujui asiallisesti ja tehokkaasti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli sujuvaa. Asiakaspalvelu täysi 10.
Ei olisi voinut nätimmin mennä.
Olin erittäin tyytyväinen Esan toimintaan, ammattitaitoinen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Asunto meni nopeasti kaupaksi, hienot kuvat ja hyvin sanallisesti tuotu esille. Suosittelen tutuille ja naapureille Esaa. Yhteyden pito oli myös loistavaa, vielä kauppojen jälkeenkin tuli soitto, koskien meidän väliaikaisen asunnon löytymistä.
Myyntityö erittäin tehokasta. Tavoitteena oli saada ko. kohde myytyä. Asiantuntemus markkinatilanteessa hyvä.
Osto sujui hienosti. Asiat järjestyi joustavasti, hyvän asiantuntijan tehden työtä. Suosittelen!
Esa hoitaa kaupat edelleen luotettavasti ja ammattitaidolla perustuen parinkymmenen vuoden kokemukseen yhteistyöstä
Kaikki sujui todella hyvin. Asiointi oli vaivatonta ja nopeaa. Olin erityisen tyytyväinen Helin näkemyksiin myyntistrategiasta ja kohderyhmästä. Kuvat ja myyntiteksti olivat erinomaiset! Asunto menikin todella yllättävän nopeasti kaupaksi.
Myyjän näkökulmasta kaikki sujui sopimuksen tekemisestä kauppoihin vaivatta ilman mitään ongelmia ja asunto myytiin heti ensimmäisen näytön jälkeen. Ammattitaitoinen, tehokas ja asiakaskohtainen välittäjä, voin suositella.
Kaikki sujui paremmin kuin osasin edes odottaa. Pahin skenaario oli, että asunto jää roikkumaan etuoveen kuukausiksi, eikä oikeaa ostajaa osu kohdalle. No, meni kaksi päivää ja ostotarjous oli hyväksytty. Näin nopea aikataulu ja toteutunut pyyntihinta, joten en keksi miten olisi voinut mennä paremmin, kyseessä kun ei kuitenkaan ollut tarjouskauppakohde. Luotin välittäjän ammattitaitoon asunnon hinnoittelussa, ilmoituksen kuvat olivat tosi hyvät ja herätti heti kiinnostuksen, joka lopulta johti kauppoihin. Alueella oli ja on myynnissä useita hintavampiakin kaksioita, mutta ne ovat niitä jotka ovat jääneet sinne etuoveen, eli hinta ei kohtaa. Myös käytännön asiat sujuivat joustavasti, asun itse toisella paikkakunnalla, joten tämä toi vähän lisäjännitystä, lähinnä vain itselleni. Kaupat hoituivat kuitenkin valtakirjalla, joten pystyin olemaan luottavaisin mielin. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja käyttäisin ehdottomasti kyseisen välittäjän palveluita uudestaankin ja voin suositella muillekin!
Kaikki sujui erinomaisesti ajallisesti, tilanteista tiedottamisesta ja neuvonnasta aina kaupan solmimiseen saakka.
Kaikki meni hyvin, alusta loppuun!
Kokenut asiansa osaava välitäjä tunsi alueen ja sen asuntokauppatilanteen. Talo kuvautettiin ammattikuvaajalla ja välittäjä laati esittelytekstin. Meillä oli sama näkemys talon hinnasta. Väittäjä teki aktiivisesti myyntitoimia ja sain tiedon kaikista kiinnostuneista, palautteen näytön jälkeen ja tiedon yhteydenpidosta mahdollisiin ostajiin. Kiinnostuneita riitti koko myyntiajan. Oli pari yleisnäyttöä ja useita yksityinäyttöjä. Välittäjä vastasi kaikkiin esittämiini kysymyksiin, oli kannustava myyntiajan kestäessä ja teki monia ylimääräisiä selvityksiä joita kohteessa ilmeni. Kaupanteko hoitui mallikkaasti maaliin saakka ja myös kaupanvahvistus siinä samalla.
Erittäin hyvin ja nopeasti. Koko ajan tilanteen tasalla. Luotettava ja osaava välittäjä. Yhteys toimi mainiosti.
Kaikki sujui oikein mainiosti ja talo meni kaupaksi jo ennen yleisesittelyä!
Kaikki sujui todella hyvin ja ammattitaidolla.
Ammattimies asialla.Kaikki sujui jopa odotettua paremmin.Moitteen sijaa ei löydy etsimälläkään.Vilpittömästi voin suositella.
Välitys asiat sujuivat loistavasti ja vaivatta. Yhteydenpito oli sujuvaa.
Kaupat sujui todella joustavasti ja ammattitaidolla. Voin suositella muillekin.
Erittäin tyytyväinen kaikin puolin asuntokauppoihin. Tärkeää meille oli yhteydenpito ja tieto missä mennään. Vahva suositus.
Huumorintajuinen ja asiantunteva välittäjä. Kaikkiin kysymyksiin tuli selvä vastaus. Eli kaupat sujuivat tosi sujuvasti uskoakseni molempien osapuolten mielestä.
Kaikki sujui joustavasti ja mukavsti. Jäi miellyttävä kokomus
Autohallikaupan välitys ja myynti sujui hyvin ja luotettavasti
Mielestäni asiointi sujui mainiosti. Heti alusta asti, kun pelkkä kiinnostus oli kohteeseen, niin asiointi lähti asiallisesti ja täydellä teholla. Sama jatkunut sen jälkeenkin kun nimikirjaimet laittanut papereihin. Kysymyksiin olen saanut nopeasti ja kattavasti vastaukset.
Kaikki sujui erittäin hyvin ja juuri niin kun sovittiin. Välittäjän kanssa oli helppo pitää yhteyttä ja olimme jatkuvasti tietoisia kuinka tilanne etenee. Tuli tunne, että meistä pidettiin huolta ja oli turvallinen tunne tehdä kaupat.
Kohde löytyi netistä. Saimme avaimet ja kävimme katsomassa useita kertoja. Teimme tarjouksen. Ostaja vastasi pienellä korotuksella. Kauppaa varten välittäjä teki perusteellisen selvityksen, koska kauppahinnan maksu tapahtuu kolmessa erässä. Välittäjä huolehti vakuuden jo maksetulle osalle kauppahintaa. Koko prosessi hoidettu ammattitaidolla.
Niin hyvin kuin mahdollista oli sujua.
Hyvin
Näytöt ostajalle eri kohteisiin järjestyivät ripeästi ja joustavasti, kohteen tuedot, samoin kauppavaihe, avaimet, mittailut yms. Palvelualtis ammattilainen!
Olemme aikaisemminkin käyttäneet Esaa välittäjänä emmekä pettyneet nytkään. Asiat hoituivat kuten sovittu eikä itse tarvinnut juurikaan mistään huolehtia. Tiedustelimme myös muita välittäjiä aluksi, mutta ammattitaito ja asiantuntijuus oli Esalla omaa luokkaansa alkaen realistisesta hinta-arviosta. Ilman Esaa talomme olisi todennäköisesti edelleen myynnissä.
Asuntokauppa sujui jämäkällä mutta joustavalla otteella ensimmäisestä näytöstä kauppakirjojen allekirjoitukseen. Ensiasunnon ostajana moni asia mietitytti, mutta Heli oli nopea selvittämään ja vastaamaan kysymyksiin.
Myyntiprosessi sujui oikein mallikkaasti. Asunto meni kaupaksi nopeasti ja välittäjä hoiti kaiken valtakirjalla, sillä asun itse toisella paikkakunnalla. Suosittelen ehdottomasti ja käytän vastakin.
Kaikki sujui todella ammattitaidolla ja nopeasti.Kaupat syntyivät viikossa.
Tiedottaminen tilanteen kehityksestä kiitettävää! Erittäin miellyttävä ja huumorintajunen ihminen. Ei halvin mutta paras!!!
Koko prosessi sujui alusta loppuun asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti ja äärimmäisen tehokkaasti. Asioimme Helin kanssa jo toisen kerran, ja tiedämme kenen puoleen kääntyä, kun asunnon vaihdolle tulee taas tarvetta. Parasta Helissä on ammattitaitoisuus ja kyky huomioida ihmiset muutosten keskellä. Lämmin kiitos Helille!
Olen tuntenut Esan pitkään mikä myös vaikutti välittäjän valintaan. Esa on erittäin ammattitaitoinen oman alansa ylivoimaisesti paras osaaja. Esan ote oli toimeksiantoon liittyen todella mallikasta. Kaikki asunnon myyntiin liittyneet vaiheet menivät ja etenivät asiakas ystävällisesti maaliin, josta olin erittäin tyytyväinen. Yhteydenpito ja humoristinen asenne sopi minulle asiakkaana hyvin.
Hyvin sujui kaikki, myös yllättävät haasteet. Ostajina meille tuli olo, että välittäjä on myös meidän puolella eikä pelkästään palkkion maksajan puolella. Asunnon osto on iso kauppa ja siinä on tärkeää ottaa huomioon molempien osapuolten toiveet.
Sujui!
Välittäjä on ammattitaitoinen. Saimme hyvää palvelua sekä esittelyssä, että sähköisesti. Kaupan tekovaiheessa välittäjä valvoi molempien, myyjän sekä ostajan etua tasapuolisesti.
Erittäin kiitettävää ja yksilöllistä palvelua ottaen huomioon Covid-19 koronavirus poikkeus olot . Asiat etenivät ripeästi ja selkeästi . Heli Airas tietää mitä tekee , hän oli ystävällinen ja asiantunteva ammattilainen . Myynnissä oleva asuntomme myytiin ekalla näytöllä ja sillä sipuli , asia selvä ja ei turhia huolia .
Kaikki sujui erittäin hyvin ja sovitusti. Välittäjän kanssa oli helppoa ja vaivatonta pitää yhteyttä ja sopia asioista. Tuli tunne, että meistä pidettiin huolta ja oli turvallinen tunne tehdä kaupat.
Esitin kiinnostukseni ko. yksiöön välittäjälle ja sovittiin alkuviikosta näyttö lauantaille. Minulla oli matkaa Mikkeliin n. 350 km ja aikatauluni muuttui joten saimme näytön sovittua perjantaille puolilta päivin. Kävimme katsomassa kolmea yksiötä joustavasti. Kohde numero yksi tuntui heti sopivalta. Kaupat oli saatu sovittua jo saman perjantain iltana. Kauppakirjat ja muut asiat hoidettiin seuraavalla viikolla sähköisesti välimatkasta johtuen. Parin viikon päästä haettiin osakekirja ja huoneiston avaimet toimistolta. Kaikki asiat hoituivat sujuvan rennosti ja lupausten mukaisesti, vaikka etäisyyttä olikin tuo 350 km ostajan ja myyjän välillä. Myyjä varmaan kehaisi myös välittäjää.
Kaikki tapahtui nopeasti ja ammattitaidolla. Josta olen tosi kiitollinen.
Loistavasti. Esan poissaollessa (ansaitulla lomalla) Heli otti hienosti koppia myynnistä. Talo oli myynnissä kokonaista yhdeksän päivää, yhdeksän yksityisnäyttöä ja talo oli myyty. Ihmetytti itseäkin näin nopea toiminta, kun olimme varautuneet pitkäänkin myyntiaikaan.
Loma asunnon kauppa sujui erinomaisesti ja nopeasti ammattitaidolla
Korona, silti hyvin.
Asunnon myynti tapahtui kahdessa viikossa hyvän välittäjän toimesta ongelmitta.
Asiat sujuivat ammattitaidolla ja sujuvasti. Suosittelen.
Ostaja löytyi ilmeisesti välittäjän omista verkostoista ennenkun näyttöä edes järjestettiin. Kaikki hoitui erinomaisesti.
Kaikki sujui niin hyvin kuin oli mahdollista sujua! Näyttöjä pidettiin lukuisia ja taloa myytiin sinnikkäästi.
Kaikki sujui erittäin ammattitaitoisesti. Erityisesti arvostin Helin rauhallista asiantuntevaa työskentelyä ja asioiden läpikäymistä niin, että myyjänä minulla oli koko prosessin ajan luottavainen olo. Heli myös antoi hyviä konkreettisia neuvoja kuvaustilanteeseen ja muihinkin käytännön asioihin. Lämmin suositus.
Välittäjä oli kokenut ja asiansa osaava ja hoiti näytöt ym kauppaan kuuluvat asiat moitteetta. Suositukset annan varmasti eteenpäin!
Erittäin hyvin sujui kaikki. Eka näyttö riitti kauppoihin.
Esan kokemus näkyi läpi prosessin ja teki minuun myyjän vaikutuksen. Kertoi realistisesti markkinatilanteen, piti minut ajan tasalla ja hoiti homman maaliin taktisesti erinomailella tavalla. Myös ostajat vaikuttivat todella tyytyväisiltä.
Myyjän iloksi kohde myytiin ripeästi. Esa Pietiläisellä on erinomaisen hyvä palveluasenne, kokemusta ja ammattitaitoa sekä erityisesti tarvittavia myyntitaitoja.
Heli oli todella asiantunteva ja osasi vastata kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.
Näyttö ja kaupat sujuivat nopeasti ja mallikkaasti, aina sai yhteyden ja vastauksen kun oli jotain kysyttävää. Ei mitään moittimista meidän osaltamme ja lopputulos on erinomainen.
Asiantunteva ahkera alansa ammattilainen. Palvelee asiakkaansa hyvin ja on tavoitettavissa.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Asiointi oli helppoa ja mutkatonta. Kaupat tulivat nopeasti. Välittäjän työ oli erittäin ammattitaitoista.
Helin kanssa kaikki sujui tosi hyvin
Kaikki sujui helposti ja jouhevasti. Heli oli välittäjänä ammattitaitoinen ja innostunut. Esittelyteksti ja kuvat talosta olivat houkuttelevat ja upeat. Näyttöjä järjestettiin hyvin ja nopealla aikataulullakin. Tuntui, että välittäjä välitti myös myyjistä sekä ostajista.
Helin kanssa homma sujui todella hienosti. Kysymyksiin selvitettiin nopeasti vastaukset ja Heli oli hyvin läsnä koko ajan. Ammattitaitoinen ja ihmisläheinen välittäjä.
Asuntomme meni hetkessä kaupaksi, esittely oli loistava, teksti ja kuvat tukivat hyvin myyntiä. Olimme erittäin tyytyväisiä Esan rauhalliseen ja luottamusta herättävään toimintaan. Suosittelemme Esaa myös naapureille ja tuttaville.
Varauspäivästä lähtien minuun on pidetty yhteyttä kiitettävästi. Olen saanut ihan riittävästi ajankohtaisia tietoja kiinteistöstä. ( Kodin Kansio) Maksusuunnitelma minun tilanteeseeni sopiva. Ilmoittelunne Länsi-Savossa tarpeellinen, että tietäisimme missä vaiheessa mennään rakentamisen suhteen. Välittäjän luona käynnistä ei jäänyt epäselviä asioita koska kaikki oli paperilla ( jälleen kansio auttaa)
Kaikki sujui tavattoman helposti ja asiantuntevasti. Itselläni aika paljon kokemusta (työnikin puolesta) kiinteistövälittäjistä ja Esa on poikkeuksellisen osaava sekä asiansa hoitava välittäjä
Esalta saimme hyvää ja asiantuntevaa palvelua, myyntikuvat olivat edustavia ja välittäjään sai helposti yhteyden myös viikonloppuisin. Kuolinpesän asunto meni nopeasti kaupaksi, tämä oli positiivinen yllätys. Mukava palvelukokemus kaiken kaikkiaan, kiitos!
Sujuvasti, asiantuntevasti ja nopeasti.
Kaikki sujui todella hyvin. Ammattitaitoinen, informatiivinen ja palveluhaluinen välittäjä.
Kaupat sujui sutjakasti, ja kaikki oleellinen kerrottiin kiertelemättä, myös hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen oli tarjota.
Ostajan näkökulmasta kaikki sujui mutkattomasti ja asiantuntevasti.
Hyvin sujui, vaikkakin kesti vähän ja halvalla meni:)
Kaikki sujui talokaupassa erinomaisesti. Kiinteistövälittäjä huolehti erinomaisesti kaikista esittelyistä, asiakirjoista, kaupanteosta ja otti kaikkien osapuolten toiveet hyvin huomioon. Suosittelen!
Kaikki sujui todella sujuvasti ja kovalla ammattitaidolla. Välittäjän kanssa sujui yhteydenpito helposti ja hän piti meidätkin hyvin ajan tasalla.
Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni ja antoi hyviä neuvoja. Kaikki sujui oikein jouhevasti näytöstä kauppoihin. Ei voi kuin suositella.
Hyvin sujui. Välittäjä oli aktiivinen ja kaikki toimi kuten sovittiin.
Asiat sujuivat hyvin ja jokaiseen pyyntöön reagoitiin nopeasti.
Kaikki sujui loistavasti. Heli oli koko matkan ajan avoimesti mukana, kertoi rehellisesti kuinka myynti etenee ja hienosti piti huolta myös nuorista ostajista. Lisäksi ihana empaattisuus, kun itsellä hankala tilanne ja luopumisen tuska. Lämpimästi voin Heliä suositella.
Asuntokaupat sujuivat varsin hyvin. Saimme sovittua välittäjän kanssa näyttöjä silloin kuin halusimme ja näyttökerralla tuotiin hyvin esille talon ominaisuuksia. Välittäjän kanssa oli helppo asioida ja oven avaaminen taloon onnistui silloin, kun halusin mennä katsomaan asuntoa uudelleen. Välittäjän työ onnistui myös hänen ollessaan lomalla. Prosessi oli kokonaisuudessaan positiivinen.
Nopeasti ja sujuvasti. Talomme myytiin ennen ensiesittelyä!
Järjestelyt sujuivat hienosti ja asunto myytiin nopeasti.
Esaan luotimme jo 1995 kun ostimme pellervonkadun kiinteistön. Emmekä luottaneet nytkään turhaan. Asiat hoitu ammattitaidolla ja puheet piti niinkuin oli sovittu. Esalle vielä iso kiitos.
Ostotapahtuma sujui sujuvasti.
Asiantuntevaa ja tarkkaa työtä. Hyvin pidettiin ajan tasalla missä mennään. Hyvin hoidettu kauppa kaikin puolin. Arvostan! Kiitos Esa Pietiläinen.
Myyntiprosessi tapahtui juuri niin kuin välittäjä kertoi välityssopimusta tehdessämme. Välityssopimuksen teimme noin kuukautta ennen poismuuttoamme myytävästä asunnosta, sen aikaa asunto oli ns. pöytälaatikossa odottamassa. Muuttomme jälkeen alkoi asuntomme esittelyjä ja noin kuukausi siitä saatiin tarjous, jonka hyväksyimme ja kolme viikkoa sen jälkeen tehtiin kauppakirja. Olimme myös koko ajan tietoisia missä mennään.
Sujuvaa ja ammattitaitoista palvelua
Ostimme ensiasuntoa ja saimme välittäjältä mukavasti vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Myös niihin mitä emme osanneet kysyä. Koimme, että koko talonostoprosessin ajan hän piti sekä myyjän että meidän etuamme silmällä. Välittäjän kanssa oli helppoa toimia muutoin vaikeassa - uudessa - tilanteessa. Välittäjän asiantuntemus ja kokemus kävi ilmi hänen tavassaan toimia. Kiitos!
Saimme erittäin hyvää palvelua ja kohteemme myytiin nopeasti ammattitaidolla.
Esa hoitaa asiat luotettvasti ja mukavan letkeästi :D Siitä pisteet hänelle!
Välittäjänä oli Esa Pietiläinen, mielestäni asiallisesti hoidettiin esittelystä lähtien tarjoukset ja itse kaupanteko.
Toiminta oli ammattitaitoista - täsmällistä - luottamusta herättävää
Ensimmäisestä puhelinkontaktista kauppakirjan allekirjoitukseen asti kaikki on sujunut jouhevasti ja asiantuntevasti. Asiat hoituivat luonnikkaasti ja pitkämielisyyttä sekä ymmärrystä on löytynyt kiitettävästi meidän ostajien naiveillekin kysymyksille. Kiitos avusta uuden elämänvaiheen aloittamisessa!
Omakotitalon myynti sujui hyvin: nopeasti ja ammattitaidolla. Realistinen ja luottamusta herättävä välittäjä.
Odotettua paremmin. Tila ei aiemmin mennyt kaupaksi alle 30 000e:n pyyntihinnalla. Kun tilasta tehtiin Huom! / Jounin kanssa sopimus alkuvuodesta 2018 (helmikuu?) Niin tila meni kaupaksi heti "ensiesittelyssä". Ja kaupat allekirjoitettiin 6.4.2018 huippuhintaan kys. tilasta. Hinta ylitti odotukset n. 10 000e:lla. Todella erinomaista toimintaa. Kiitoksia!
Erinomaisesti ! Osaava välittäjä, nopea kauppa, hyvä hinta
Todella hyvin.
Oikein hyvin
Asunnon osto sujui mutkattomasti ja ammattitaidolla. Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erinomaisesti.
Välittäjä on käytökseltään miellyttävä, asiantunteva, ei tuputa vaan antaa asiakkaalle tilaa. Kohteeseen sai tutustua toivottuna aikana ja rauhassa. Siitä kerrottiin tiedot laajasti ja asiakirjat oli laadittu asiallisesti.
Tämä vastaus on myöhässä,mutta tulee kuitenkin. Jouni hoiti tehtävän kanssani sujuvasti eikä tarvinnut juurikaan kysellä.Hänellä oli asiat selvänä. Varsinkin kaupan teko pankissa meni sujuvasti. Koko homma meni ihan OK.
Hienosti ja nopeasti!
Kiinteistövälittäjän osalta sujui hyvin. Aikataulullisesti ja informaation ajantasaisuuden osalta myös.
Kaikki sujui nopeasti ja toiveittemme mukaan.
Homma alkoi siitä, että kävin tutustumassa Mikkelissä neljään kiinteistövälitysfirmaan, joista valitsin Huom:in. Sitten kävin neuvottelemassa Jouni Karjalaisen kanssa ja sovimme myynnin sekä hinnan ko kohteesta. Kaikki sujui ajankohtaan nähden yllättävän hyvin. Kiitoksia aktiivisesta toiminnasta.
Kaikki hoidettiin ammattitaidolla ja nopealla aikataululla. Välittäjä on tuttu jo vuosien takaa, joten asiointi oli helppoa.
Asunto-osakekauppamme onnistui hyvin. Ostaja löytyi nopeasti ja kauppa sujui ongelmitta.
Jouni Karjalainen hoiti kiinteistön välittämisen kaikin puolin ensiluokkaisesti. Täydet pisteet!
Kaikki sujui luvatulla tavalla ja erittäin ystävällisellä palvelullla.
Huippu hyvää palvelua! Kokemus puhuu :)
Välittäjä toimitti nopeasti kaikki kohteen tiedot ja järjesti joustavasti asunnon esittelyn. Vastasi asiantuntevasti kysymyksiin kohteen mahdollisesta myyntihinnasta ja vuokrattavuudesta laajan remontin jälkeen. Välittäjä oli hyvin tietoinen alueen markkinatilanteesta. Asunnon ostaminen sujui kaiken kaikkiaan turvallisesti ja luottamusta herättävällä tavalla. - terveisin remonttimies
Koko kaupanteko k.o. välittäjän kanssa sujui joustavasti ja luottettavuus asioiden hoidossa oli erinomaista. Kaikki toivomukseni otettiin huomioon ja toteutettiin mahdollisuuksien mukaan. Vain positiivista palautetta.
Erittäin hyvin!
Kiitos Asian tuntevalle ammattilaiselle hyvästä palvelusta.
Kaupat sujuivat sujuvasti ja nopeasti.
Esittelyt ja myynti toteutui toivomallamme ammattitaidolla ja aikataululla.
Asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sekä mutkatonta palvelua. Välittäjä vastasi ripeästi viesteihin ja kaupanteko eteni joustavasti.
Kaikkki on mennyt ok.
Asiantuntevasti ja nopeasti. Olin todella yllättynyt erinomaisen asiantuntevasta palvelusta.
Kaikki sujui OK pika vauhdilĺ myynti pyyntiä suuremmalla hinnalla.
Koko prosessi sujui alkutapaamisesta kaupantekoon asti sujuvasti ja ammattitaitoisesti.
Kohteen esittely ja kaupat hoidettiin rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella. Iso kiitos hyvästä yhteistyöstä.
Nopea, hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Hyvin hoidettu ! Laadukas, ammattitaitoinen palvelu. Hyvä paikallistuntemus. Voin suositella!
Hyvin ja joustavilla tavoilla.
Kaikki sujui erittäin ammattitaitoisesti.
Asiat sujuivat kotuulisestk olihan siinä oma vääntönsä.
Jouni hoiti kaikki ammattimaisesti. Asunto meni kaupaksi muutamassa päivässä.
Kaikki sujui todella loistavasti.
Asiantuntevaa ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä.
Jouni on tuttu välittäjä jo vuosien takaa. Olimme tehneet myös aiemmin asuntokauppoja. Asiantuntevaa palvelua ja Jounin pitkänlinjan työkokemus näkyy varmana otteena työskentelyssä välittäjänä. Seesteinen, rauhallinen välittäjä. Asuntoesittelyjä oli runsaasti ja omakotitalo meni erittäin nopeasti kaupaksi.
Asiointi sujui oikein hyvin ja mukavasti koko prosessin ajan.
Omakotitalomme kauppa toteutui toiveidemme mukaisesti nopeasti. Ostajat löytyivät ensiesittelystä. Kaupat yms. liittyvät tarkastukset hoituvat ripeästi. Kiitos Jounille.
Talomme myynti suijui erinomaisesti. Jouni Karjalaisen otteissa näkyy hänen pitkä kokomus asuntojen myynnistä. Kiitos Jounille.
Kauppa toteutui. Jouni ja Matti huolehtivat asiakkaasta. Asiakkaan ongelmatilanteissa he välittömästi tarjosivat oikean ratkaisun. Me näemme heti, että heillä on runsaasti kokemusta. Asiakkaan ongelmatilanteissa he välittömästi tarjosivat oikean ratkaisun. Me näemme heti, että heillä on runsaasti kokemusta.
Hyvin
Homma hoitui hienosti ja kaupat tehtiin kuten sovittiin.
Hyvin
Hyvin sujui. Ammattitaitoinen rauhallinen ote ja sujuva asioiden junailu. Realistisella hinnalla aika nopeat kaupat
Kaikki sujui ihan hyvin. Ei valittamista.
Hyvin
Asunnon osto sujui varsin jouhevasti. Palvelu oli erinomaista.
Hyvin meni, oikeastaan kaikki. Niin asuntoon tutustuminen, hintaneuvottelut kuin itse kaupan tekokin. Minua myös neuvottiin tarpeeksi asunnon ostoon liityvissä asioissa. Minulta iso peukku ammattitaidolla hoidetusta työstä.
Erinomaisesti
Kaupankäynti sujui jouhevasti ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui mallikkaasti ja arvostamme kiinteistövälittäjän ammattiosaamista ja alueen tuntemista.
Ihan hyvin sujui
Kaikki sujui erittäin hyvin ja asiantuntevasti. Suosittelen!!
Asiansaosaava, ammattitaitoinen välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo asioida myyntitoimeksiannosta kaupantekoon saakka; ei painostusta suuntaan tai toiseen. Toistekin voisin olla Hänen asiakkaansa ja Häntä voin suositella myös muille. Kaikki sujui moitteitta alusta loppuun saakka.
Kaikki sujui hyvin ja ammattitaitoisesti näytöstä avainten luovutukseen.
Kaikki sujui nopeasti ja asiantuntevasti aina hinta-arviosta myyntitapahtumaan saakka.
Erittäin hyvin. Kiitos Jouni Karjalaisen. Palvelu oli erittäin hyvää. Kysymyksiin sai selkeät vastaukset.
Todella hienosti ja haluan Kiittää Jounia ystävällisestä ja kärsivällisestä palvelusta.
loppu hyvin, kaikki hyvin: mökki toukokuussa myyntiin - kukaan ei käynyt kesällä edes katsomassa. Sitten marraskuun lopussa Jouni yllättäen soitti, että tähän synkimpään vuodenaikaan joku on halukas lähtemään veneellä katsomaan saarimökkiä. Käynti saaressa nollakelissä meni venemoottorin käyntihäiriöiden vuoksi lopulta niin, että Jouni jäi venerantaan odottamaan, kun itse esittelin mökin nelihenkiselle perheelle, joka mahtui kyytiin vain tällä järjestelyllä. Siten juuri tässä tapauksessa välittäjän ammattitaidosta kohteessa ei tullut olosuhteiden pakosta näyttöä, mutta tuntien Jounin jo 80-luvulta lähtien, olen hyvin tietoinen hänen taidoistaan, joista on laajaa, vakuuttavaa näyttöä erittäin pitkältä ajalta. Itse kauppa mikkeliläisessä pankissa ennen joulua sujui vahvalla rutiinilla mutkattomasti - tähän tietysti aina tarvitaan kaikkien osapuolien myötävaikutusta, siitä kiitos myös ostajalle.
Jouni Karjalainen vakuutti minut asiantuntemuksellaan heti arviokäynnillä. En epäröinyt antaa kiinteistöäni hänen myytäväkseen. Kaikki käytännön asiat sujuivat sovitusti, yhteydenottoihin vastattiin ripeästi ja, mikä parasta, kaupat syntyivät muutamassa päivässä. Useita kiinteistökauppoja tehneenä oli tämä ehdottomasti parhaiten hoidettu. Suosittelen Jounia hyvin lämpimästi halutessasi kiinteistöalan todellisen ammattilaisen hoitamaan kiinteistökauppasi.
Asunnon osto sujui Jounin avulla erittäin jouhevasti, asiat hoituivat mutkattomasti ja nopeasti. Jouni on miellyttävä ja asiantunteva välittäjä ja antoi hyviä vinkkejäkin asioista, joita emme itse olisi osanneet ottaa huomioon.
Asiantuntevasti ja miellyttävästi hoidettu kauppa.
Jouni oli erittäin asiantunteva, ystävällinen ja kärsivällinen. Kaikki sujui kiitetävästi.
Koko kauppaprosessi sujui erinomaisen hienosti!!
Esittely ja kaupanteko sujuivat ammattimaisesti. Välityäjä Marianne iloinen ja positiivinen.
Näyttö sujui moitteettomasti. Tarjouksen etenemisestä minut pidettiin ajantasalla. Kaupanteossa ammattilaiset olivat asialla. Ei kangertelua paperihommissa. Todella mukavat, välittömät ja asiansaosaavat henkilöt kaupanteossa. Oli mukava asioida heidän kanssaan.
Kaikki sujui erinomaisesti. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä, asiantuntevaa ja miellyttävää. Taidamme asioida hänen kanssaan jatkossakin :)
Hyvin sujui, kuten aikaisemmallakin kerralla. Tuttu välittäjä hoiti suht vaikean kohteen myynnin rivakasti.
Kiitos paljon kaikki sujui niin kuin pitikin mökki saatiin myytyä Jouni K Kiitos paljon ja hyvää alkavaa kesää!
Ammattititoisen ripeästi, täsmaällisesti ja tuloksellisesti
Kaikki sujui hyvin, talo myytiin ennen julkista myyntiä välittäjän omien kontaktien kautta.
Talokauppias Jouni - myynti toimi yhdessä hyvin .
Kyllä Jouni hoiti tiedoituksen ( asunnon katsomiset ) hyvissä ajoissa, neuvoi asunnon kunnostamisessa ja kertoi asunnon myyntiin liittyvät asiat asiallisesti ja huolellisesti. Ja uusien asukkaiden ja meidän myyjien yhteistapaamiset olivat rakentavia. Jouni on hyvä ja KOKENUT välittäjä! Tulee erilaisesten asiakkaiden kanssa hyvin toimeen.
Jäi hyvä mieli, eikä tarvinnut itse huolehtia mistään vaan hän hoiti koko prosessin, niin kuin asiantuntijan pitääkin.
Väittäjä tiesi kohteestaan kaiken tarvittavan ja kertoi sen avoimesti ilman kysymyksiä. Välittäjän tominta oli luottamusta herättävää ja erittäin miellyttävää. Kaikki tarvittavat ja luvatut asiat selvisivät ongelmitta ja minut ostajana sekä myyjänä pidettiin loistavasti ajantasalla. Erittäin hyvää ja joustavaa palvelua, KIITOS Kari!
Erittäin sujuva prosessi kaikinpuolin. Välittäjä oli oikein mukava, otti asioista kiitettävän nopeasti selvää jos ei jotain kysymäämme asiaa jo tiennyt ja yhteydenpito oli muutenkin hyvää. Pysyimme koko ajan tilanteen tasalla kaupankäynnin etenemisestä. Lämpimät suosittelut!
Kaikki sujui erittäin hyvin. Valtteri Vänskälle todella suuret kiitokset. Hänen kanssaan kaikki hommat hoituivat ajallaan ja mutkattomasti.
Mökkikauppamme onnistui todella mutkattomasti. Valtteri hoiti hommat hienosti ja osasi kertoa kaikista käytännön asioista, joita meillä ei olisi ehkä tullut mieleenkään. Valtterin ammattitaidosta ja rentoudesta iso plussa! Kiitos vielä, yksi suurimmista haaveistamme toteutui.
Myynti sujui hyvin sutjakkaasti. Pelkäsin etukäteen miten se onnistuu, koska en asu Mikkelissä. Olin myös huolissani isäni asunnon kunnosta, mutta se saattoikin olla hyväksi. Ostajat tuntuivat juuri tuohon asuntoon solahtavilta.
Kaikki sujui. Ei oikeestaan ollut mitään ongelmia, täytyy koputtaa puuta. Tuun käyttään jatkossakin
Palvelu oli hyvää ja kaikki meni eriomaisesti näytöstä kauppakirjan tekoon.
Kaikki toimi todella hyvin. Karille iso Kiitos.
Hän on tuommoinen vakava ja hyvin käyttäytyvä, tietorikas, käytännöllinen ja ystävällinen ja jämäkkä, noudattaa mitä on luvannut. Hän tekee asiat 10 ja puolen pisteen arvoisesti. Oikein ihanasti piti yhteyttä ja kaikki tapahtui hyvin. Hän neuvoi ja asiat meni hyvin jämäkästi. Luotettava ja varma, pitää mitä lupaa.
Myynti hoidettiin ammattitaidolla, näyttöjä riittävästi, puristus ostajan kanssa sujui hyvin.
Valtteri vänskä. On super paras myyjätäyder pisteet hänelle!!!!
Tavoitteena oli saada perintönä jäänyt asunto myytyä mahdollisimman nopeasti, joka myös toteutui. Välittäjä oli koko myyntiprosessin aikana läsnä ja tavoitettavissa joka antoi uskoa kauppojen onnistumiseen. Haasteet myyntiprosessin aikana välittäjämme hoiti ammattitaitoisesti.100% tyytyväinen saamaani palveluun! Kiitos
2 käyntiä kohteessa. Onnistui pvt hyvin vaikka tulin pääkaupunkiseudulta.
Tehty kiinteistön välityssopimus toteutui odotusten mukaisesti niin yhteydenpidon, myyntiajan kuin toteutuneen kaupan suhteen.
Asiat sujuivat toivomukseni mukaisesti.
Todella hienosti. Ammatti ihminen asialla. Otti aina yhteyttä ja aina tarvittaessa sai soittaa mikä mieltä painoi.
Osakkeen ostaminen sujui jouhevasti, kaikki toimi niinkuin luvattiin. Ystävällistä toimintaa.
Rauhallinen, asiallinen, hyvä esittely kohteesta - saimme sovitusti tutustua kohteeseen. Kaupanteko oli helppoa ja asiat hoidettiin lupausten mukaisesti. Kiitos Jounille.
Hyvin sujui!
Välittäjä piti hyvin ja sovitusti yhteyttä, pysyi aikatauluissa. Hän otti vielä yhteyttä, että onko meidän talon myynti selvä. Ei ollut ongelmia. Ensivaikutelma, hän oli asiallinen ja esitteli asunnon tarkasti ja ystävällisesti.
Kaikki sujui hyvin!
Alusta loppuun kaikki sujui hyvin ja mutkattomasti. Mukava ammattimies asialla.
Ihan hyvä, ei ollut mitään valittamista.
Kauppa sujui erinomaisesti välittäjän ammattitaidon ansioista . Kiitos
Myyntiprosessi sujui kaikin puolin erinomaisesti. Valtterilla oli aktiivinen ote ja hän piti myyjän hyvin ajan tasalla prosessin eri vaiheissa. Kanssakäyminen oli mutkatonta ja sujuvaa. Tavoitettavuus huippuluokkaa, myös virka-ajan ulkopuolella.
Mielestäni kaikki sujui oikein hyvin. Olen tyytyväinen toteutuneeseen kauppaan. Välittäjä hoiti kaikki mallikkaasti.
Valtterin kanssa yhteistyö oli helppoa ja sujuvaa. Hän piti aktiivisesti yhteyttä ja asiakas on aina ajan tasalla tilanteesta. Valtteri on ammattitaitoinen ja ehdottomasti oikealla alalla.
Kaikki sujui erittäin hyvin alusta loppuun asti.
Kaikki sujui hienosti! Välittäjä oli enrginen, aikaansaapa ystävällinen sekä aina tavoitettavissa
Kaikki sujui, niin kuin pitikin.
Kaikki sujui todella hienosti ja jouhevasti koko osto prosessin ajan. Hienoa ammattimaista toimintaa. Suosittelen.
Kaikki sujui yli odotusten. Välittäjä oli oikeasti koko sydämellään mukana toimeksiannossa. Piti meidät ajantasalla . Me saatiin olla huoletta talomme myynnistä. Tiesimme homman olevan varmoissa , osaavissa käsissä.
Välittäjä oli todella avulias, ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa. Sain hyviä neuvoja verojen ja muiden asioiden hoitamiseen.
Kari Loisa toimi asiantuntevasti ja hienotunteisesti koko prosessin aikana. Hänellä oli suunnitelma, miten kiinteistön myymisessä toimitaan. Hän kuunteli asiakasta ja vastasi kaikkiin kysymyksiini hyvin. Loisa oli mukana mm. kiinteistön kuvauksissa ja kuntokartoituksessa, se antoi asiakkaalle turvallisen olon.
Välittäjän toiminta oli luottamusta herättävää ja erittäin miellyttävää. Kaikki tarvittavat ja luvatut asiat selvisivät ongelmitta ja minut ostajana sekä myyjänä pidettiin loistavasti ajantasalla.
Kaikki meni erinomaisesti. Valtteri oli erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja asiantunteva. Hän osasi vastata kaikkiin esittämiimme kysymyksiin tai otti selvää asioista. Hänellä oli rento ja mukava tyyli kohdata ihmisiä.
Nopeasti ja tehokkaasti asiantuntemuksella asiakkaita kuunnellen. Selkeät neuvot ja ohjeet. Yhteydenpito sujui hyvin.
Kokonaisuutena kiinteistökauppamme oli todella sekava ja täynnä isoja ja pieniä vastoinkäymisiä. Valtteri on kuitenkin hoitanut homman tyylikkäästi ja rautaisella ammattitaidolla. Jos enää ikinä tarvitsen välittäjää (toivottavasti en), on valintani Valtteri Vänskä.
Hyvää ja joustavaa toimintaa.
Kaikki toimi hienosti. Esittelyt järjestyi useampaankin otteeseen jopa puolen tunnin varoajalla. Kokemattomalle ostajalle hyvin kädestä pitäen ohjattu juttu.
Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjän kanssa yhteydenpito sujui erinomaisesti ja hän piti meidät ajantasalla koko ajan. Olemme erittäin tyytyväisiä Valtteriin, todella ammattitaitoinen!
Valtteri hoiti kaiken erinomaisesti juuri sellaisella sitoutumisella, jota myyjä toivoo kiinteistövälittäjältä. Hän piti meidät koko ajan hyvin ajantasalla siitä, missä mennään ja teki kohteen myymisen meille todella helpoksi. Saimme kohteesta sen, mitä pyysimme, joten hinnoittelu osui Valtterin avustuksella hyvin kohdilleen. Hänellä on myös erinomainen tunneäly ja pelisilmä siihen, miten asioita hoidetaan kenenkin kanssa. En voi muuta kuin lämpimästi suositella Valtteria kaikille, jos he etsivät asialleen sitoutunutta välittäjää!
Kari löysi asunnolle nopeasti ostajan, hoiti esittelyt ja piti yhteyttä sovitusti. Tehokas välittäjä.
Loistavaa palvelua. Etsimme rantatonttia ja myyjä oli aktiivinen haun suhteen. Sopivan tontin löytyessä kaupanteko sujui mutkitta. Vahva suositus! Kyseisestä välitysliikkeestä saanut aina hyvää palvelu/apua!
Kaikki sujui tosi sujuvasti, välittäjä oli aina helposti tavoitettavissa eikä mietityttänyt kysyä tyhmältäkään tuntuvia kysymyksiä. Välittäjä osasi kertoa asioista selkeästi meille ensiasunnon ostajille. Kaikinpuolin kaikki meni mukavasti!
Hienosti hoidettu. Välittäjä toimi oma-aloitteisesti eikä itseltäni tarvittu suuriakaan ponnisteluja asioiden eteen.
Hyvin meni
Kaikki sujui oikein erinomaisesti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja vastasi viipymättä kysymyksiimme.
Valtterin kanssa kaikki sujui täysin ongelmitta alusta loppuun. Haastava markkinatilanne ja myyntikohde eivät tätä rautaista ammattilaista hetkauttaneet ja asuntomme myynti sujui sutjakkaasti toivomassamme aikataulussa. Ehdoton suositus ja iso peukku Valtterille meiltä!
Palvelu oli hyvää, ja koko prosessi sujui liukkaasti ja nopeasti.
Kari oli erittäin tehokas ja asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassaan alusta loppuun saakka. Kaikki sujui paljon odotuksia paremmin.
Kaupanteko Valtterin kanssa on sujunut erinomaisesti alusta loppuun. Palvelu pelasi asiantuntevasti ja nopeasti heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Näyttö järjestyi nopeasti kahteenkin kertaan ja kaupan eri vaiheissa tiedotus pelasi ajantasaisesti siten, että koko ajan olin kartalla, missä mennään. Voin lämpimästi suositella!
Talomme myynti sujui alusta asti rivakasti ja olemme Karin toimintaan erittäin tyytyväisiä!
Erittäin hyvä kommunikointi, välittäjä vastasi todella hyvin kaikkiin kysymyksiin ja kaupan teko sujui loistavasti.
Vaikka prosessi oli pitkä ja monivivahteinen, Aulis säilytti hyvin positiivisen asenteen asian etenemiseen. Ja sai myös meidän myyjien uskon säilymään asiassa. Ja lopputulokseen olimme erittäin tyytyväisiä. Myös huumorilla oli jonkinmoinen osa asiassa, ehkä tällä saralla auttoi se että tunnemme toisemme pitkältä ajalta.
Yhteydenpito oli 5/5
Karjalainen on hyvin perillä kaikesta. Ja pitää hyvin yhteyttä.
Kaikki meni tosi hyvin.Erittäin miellyttävä, rauhallinen, ammattitaitoinen, asiansa osaava asunnon Välittäjä. Täys kymppi👌👍💐😊
Kaikki meni erinomaisesti, samojen ihmisten kanssa jo kuudennet kaupat
Erittäin joustavaa ja ripeää palvelua!
Hän vastoi nopeasti ja vastasi mitä kysyin! Ja hän oli yleisesti ottaen tukena ja kertoi jokaisen yksityisikohdankin mitä olisi hyvä huomioida.
Miellyttävä, osaava toiminta.
Nopeaa,asiallista toimintaa.
Yhteydenpito kaupan edistymisestä.
Asiantuntevuus, välittäjä oli tosi ammattimainen ja osasi asiansa hyvin, kaikki hoitui nopeasti, asunto meni kaupaksi viikon sisällä toimeksi annosta, ollaan tosi tyytyväisiä myös saatuun hintaan
Kaikki meni kuin elokuvissa.
Kaikki sujui erittäin hienosti.Aikataulujen sovittaminen asiakkaan ehdoilla,siitä iso kiitos. Aulis ja Esa hoiti asiat todella ammattitaitoisesti.
Asiallinen, ystävällinen välittäjä, kaikki hoitui helposti
Yhteydenpito, tiedon saanti
Kaikki asiat sujuivat erittäin hyvin alusta loppuun asti. Kiinteistövälittäjä erittäin ammattitaitoinen. Voin suositella häntä kaikille, jotka haluavat myydä tai vuokrata asuntonsa.
Erittäin hyvä palvelu ja Aulis Ahonen on asiansa osaava ammattilainen.kaikki toimi todella hyvin.
Ystävällinen ja luonteva palvelu ja yhteyttä pidettiin aina kun asiat etenivät eteenpäin. Jos ja kun joskus tulee välittäjälle tarvetta niin on helppo valinta edessä.
Nopeat vastaukset, myös viikonloppuna ja tyhmiinkin kysymyksiin. : ). Vänskä oli ystävällinen ja asiallinen, hänen kanssaan oli miellyttävä toimia.
Kaikki sujui erinomaisesti, mutta yhteydenpito välittäjän kanssa oli niin hyvää, että se on mainittava erikseen.
Kokonaisuudessaan koko prosessi, esittelyhetkestä kauppojen kirjoitukseen asti. Erityisen hyvää työtä välittäjältä alusta loppuun saakka.
Välittäjän ammattitaito, mutkattomuus ja rehtiys
Kaikki, kohteen näytöstä kaupantekotilaisuuteen. Auliksella oli todella hienosti ja selkeästi vastaukset kaikkiin relevantteihin asioihin ja kommunikaatio oli välitöntä ja valoisan positiivisella asenteella. Aulis on huippuammattilainen ja loistava persoona!
-Palvelu -Tehokkuus -Asioitten hoito -Ajantasalla pitäminen
Hyvä asiakaspalvelija. Nopeaa toimintaa.
Asiallista toimintaa.
Yhteydenpito ja tilanteesta ajan tasalla pitäminen oli erityisen hyvin hoidettu.
Kaikki alusta loppuum
Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti.
Kaikki sujui oikein mallikkaasti, ja erityisesti lämmitti tapa ottaa lapset huomioon.
Kaikki sujui ensikontaktista lähtien.
Kauppa syntyi reilussa kahdessa viikossa sopimuksen tekemisestä, niin ei kai voi moittia mistään.
Asiantuntemus, asiakkaiden kohtelu, tilanneilmoitukset, luotettavuus
Välittäjä teki sen minkä lupasi, eli myi asuntomme
Kaikki sujui hyvin.
Kohteen kuvat ei ollut yliampuvia, vaan realistisia. Monesti kohteen kuvat otetaan tavalla että kaikki näyttää isommalta ja hienommalta. Mut joo tässä kohteessa kuvat oli mielestäni hyvät.
Yhteydenpito. Asiantunteva ote hommaan kaikinpuolin.
Yhteydenpito, realistinen myyntihinta, miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Myös myynti tapahtui nopeasti.
Arto Ahonen on sinnikas vaikka pettymyksiä asiakkaiden suunnalta on ollut aika monesti.
Ammattitaitoinen ja asiantunteva palvelu, jossa välittäjä huomioi haastavaan elämäntilanteeseen liittyvät seikat. Kauppa syntyi nopeasti.
Asiat sujuivat nopeasti ja ongelmitta. Vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Ystävällistä ja joustavaa palvelua.
Yhteistyö oli hyvää ja joustavuusEn os
Kaikki meni hyvin, en osaa mainita mitään erityisempää
Nopea asiantunteva kauppa
Välittäjä piti hyvin yhteyttä kaupankäynnin editystymisestä vaikkei kauppoja syntynytkään kuntotarkastuksessa ilmenneen sisäilman laadun vuoksi.
Välittäjä Aulis Ahonen on aktiivinen ja osaa asiansa
Tavoitettavuus,asunnon ilmoittelu, näytöt. Ystävällinen käytös.
Kaikki sujui hyvin.
Yhteydenpito.
Kanssakäyminen sujui hyvin ja asiallisesti.
Kaupanteko oli luontevaa, luottamus ostajan kanssa syntyi vaivattomasti.
Avulias ja ystävällinen palvelu.
Koko prosessi. Kauppatilanne oli selkeä,joutuisa ja miellyttävä.
Välittäjä oli positiivisesti kannustava
Välittäjä oli erittäin mukava. Heti ensi tapaamisesta asti asiointi oli helppoa. Ei ”pakko myyntiä”, tykkäsin kovasti välittäjän asennoitumisesta.
Hän loi toivoa ja oli joka tilanteessa positiivinen.
Kommunikointi, positiivisuus,
Meidät pidettiin hyvin ajan tasalla kaikesta. Asunnon myyntihinta arvioitiin realistisesti.
Kaikki sujui hyvin. Erityisen tyytyväisiä olimme nopeaan aikatauluun; näyttö, kuntotarkastus, kaupanteko.
Kaikki. Ammattitaidolla ja nopeilla aikataululla saatiin kaikki sopimaan. Välittäjä selvitti kaiken mitä halusin tietää ja kohteli ihmisenä!
Ei ollut ongelmia missään. Kysymyksiin vastattiin nopeasti.
"Paperityöt" sujuivat hyvin, (Asunto myytiin enen ansimmäistä näyttöä tutun tutulle.)
Koko homma.
Kaikki kaupantekoon liittyvät asiat sujui mainiosti. Välittäjällä on erinomainen paikallistuntemus ja häneltä sai apua kaupanteon jälkeen sekä uusien kodinkoneiden, että vuokralaisen hankintaan.
Kontaktointi myyjään ja asiakkaisiin
Auliksen asiantuntijuus myyntiprosessissa toi tilanteeseen luottamusta ja varmuutta.
Luottamus
Esittely
Yhteydenpito ja tiedonsaanti oli nopeaa ja joustavaa
Kiinteistönvälittäjän kanssa asioiden hoitaminen.
Joustavaa, tarpeisiin vastattiin nopeasti. Ystävällistä.
Esittely
Asiat oli hyvin valmisteltu kaupantekoa varten. Esittelyissä en ollut mukana, joten no comment.
Näytöt
Asuntokauppa oli hiljaista, mutta välittäjällä oli vahva usko kohteeseen ja piti näyttöjä aktiivisesti. Muutaman kuukauden jälkeen ehdotti hinnanalennusta, johon en suostunut, minkä jälkeen välittäjä jatkoi myyntiä vanhalla pyynnillä ilman nurinaa. Välittäjän työ tuotti toivotun tuloksen eli kaupat syntyi. Voin Esa Pietiläistä ja toimistoanne suositella!
1 näyttökerta,pikainen katsaus ja se oli siinä.Tein tarjouksen joka meni läpi.
Esa hoiti asiat ripeästi ja sovitussa aikatulussa, siitä iso kiitos. Yhteistyö meidän myyjien ja välittäjän kanssa sujui hyvin.
Loppujen lopuksi erittäin joutuisasti ja hyvin. Alussa oli todennäköisesti hintapyyntöni ylimitoitettu ja kiusallinen pandemia sotki asiota, joten alussa oli aika kuollut tilanne. Sitten ilmaantui vauhdikas ostaja ja sitten pitikin kiirettä. Kaupanteko prosessi sujui hienosti etänä, enkö nähnyt ostajaa vilaukseltakaan. Ei tämä minua haitannut.
Viralliset asiat sujuivat ongelmitta, mutta asenteellisuus harmitti. Välittäjästä huomasi, että pyrkimys oli vähätellä myyjälle kohteen arvoa, jotta saataisiin hinta alas ja nopeat kaupat helposti. " Jos tässä olisi sitä ja tätä, niin arvo olisi se ja se." No, ei ole sitä ja tätä. nyt myydään tällaista taloa, ei jossitella. Välittäjän pitäisi pystyä ymmärtämään talokauppaan kuuluvat tunneseikat, vaikkei tunnearvosta kukaan maksakaan, asiakkaalle jää huono maku, kun vaistoaa rutiininomaisen vähättelypyrkimyksen, millä kokenut välittäjä ilmeisesti on saavuttanut menestystä talokaupoissa. Tämän on huomannut myös eräs muukin, kenen taloa olette käyneet arvioimassa, ja siksi se talo onkin toisella välittäjällä nyt myytävänä. Talokauppa on iso tunnejuttu, siinä tarvitaan myös tunneälyä. Kiitos kaupasta, menestystä tulevaankin vuoteen.
Ostaja löytyi kämpälle vaikeista ajoista huolimatta. Näyttöjen jälkeen saatiin yhteenveto miten katsojia oli käynyt ja mikä heidän tilanteensa oli. Saimme myös apua uuden kohteen suhteen. Esim. Esan yhteydenotto omakotitalon välittäjälle sai hinnan putoamaan. Meidän kysymyksiin vastattiin myös välittömästi. Pari pientä inhimillistä erehdystä sattui. Avain katosi mystisesti ja välityspalkkion suhteen kävi pieni moka kun ymmärsimme väärin sovitun palkkion alv-osuuden. Tämä kuitenkin kääntyi meidän eduksi ilman minkäänlaisia mutinoita joten meille jäi todella hyvä maku.
Kaikki sujui hyvin Esan kanssa,ei voi miestä moittia. Ammattitaitoinen kaveri.
Kaikki sujui sujuvasti ja ammattitaidolla
Asunnon myyntikuviot sujuivat suhteellisen moitteetomasti. Olisin halunnut ehkäpä enemmän näyttöjä-en tosin tiedä olisiko ne johtaneet mihinkään? Ja myös näkyvämpää mainostamista myynnin suhteen...huoneiston.ikkunaan saatiin "myytävänä" -lappunen pyynnöstä...ja vieläpä olisin toivonut välittäjän tiedottavan tilanteesta myynnin aikana eli onko ollut yhteydenottoja vai ei- tosin näyttöjen jälkeen kyllä tuli viestiä. Asunto saatiin myytyä lyhyessä aikaa paikkakunnan huonoon asuntojen liikkuvuuteen nähden.
Soitimme teidän välitykseen ja halusimme katsoa asuntoa. Herra Pietiläinen antoi meille mahdollisuuden tulla mahdollisimman pian katsomaan asuntoa, koska olimme enää viikon Suomessa ja halusimme ostaa pian jotain, jos sopiva asunto löytyisi. Asunto mielytti meitä ja etukauppa järjestyi jo samalla viikolla. Myyjänne järjesti kaikki toivotusti.Hän tunsi myös asunnon melko hyvin ja järjesti omistajan kohtaamisen ja käynnin kohteella uudestaan ennen allekirjoitusta, mikä oli hienoa!! Olemme tottuneet Sveitsissä , että asunnosta jo vain kiinnostuneille tarjotaan toimistossa kahvit pikku keksin kanssa tai ainakin jotain juotavaksi. Valitettavasti teillä ei tunnu olevan tälläistä tapaa ja suosittelisin sitä todella, koska asiakas tuntee silloin itsensä tervetulleeksi ja hänet otetaan huomiion. Se ei ole iso tapahtuma, mutta vaikutus yhtiöstä on ihan toisenlainen tuon pienen kohteliaisuuden johdosta.
lupasi lähettää mökin kuvat ja ilmakuvat. ei ole näkynyt. eikä mökin myyjäkään ole kuvia saanut.terveisin . muuten kaikki sujui hyvin ja aikataulut piti.kiitos
Muuten kaikki sujui erinomaisesti ja nopeasti , paitsi että esitteen tiedot olivat päivittämättä. Velkamäärää ei oltu päivitetty useaan kuukauteen ja ero oli merkittävä. Toiseksi, rahoitusvastike oli noussut edelliskuussa +20%. Piti olla 387 ja olikin 460/kk. Toki päivitetyssä isännöitsijä todistuksessa se oli oikein mutta emme huomanneet sitä. Olisi voinut olla kynnyskysymys koska ostimme sen sijoituksena. Käteen jäävä tulo vastikkeen muutoksen jälkeen enää 133 E/kk.
Kaikki sujui erittäin hyvin ja hyvällä tatsilla
Välittäjä on ammattitaitoinen, asiakasystävällinen, ammattinsa osaava henkilö. Saimme häneltä hyvää palvelua sekä kohteessa, että sähköisesti. Saimme myös tietoa uudesta kotipaikastamme mm. vihjeen hyvästä lounaspaikasta.
Odotusten mukaisesti.
Asiallista, ammattimaista toimintaa.
Hienosti. Toki Esa on vanha kaveri jo opiskeluajoilta. Kerroin hänelle kymmenkunta vuotta sitten että jos sellainen mökki löytyy, niin kerro. No, nyt hän sitten soitti kun oli mökin löytänyt. Asioiden eteneminen sujui välittäjän puolelta hyvin. Saimme kaikki tiedot ja tutustuimme mökkiin rauhassa. Ostopäätös syntyi nopsaan ja kaupankäynti kävi sujuvasti.
Esittelijä oli valmistautunut, kaupanedetessä tieto kulki hyvin ostajan ja myyjän välillä. Kiitos välittäjälle.
Aikaahan siihen kului odotettua kauemmin eikä lopullinen hintakaan ollut aivan odotettu mutta loppu hyvin kaikki hyvin.
Pitkä prosessi. Neuvottelut alkoi kesäkuussa ja kaupat tehdään Marraskuun lopussa. Kallis kohde. Edustaja sai hienosti neuvoteltua oman asuntomme osana kauppasummaa. Kaikki meni oikein mainiosti.
Esa oli jämpti ja osaava, pysyi tiukasti välittäjän roolissa ja piti prosessin näpeissään.
Välittäjä, joka hoiti toiminnan asiallisesti ja sai kaupan aikaiseksi oli Teemu Laurikainen. Esan kanssa sovin välityssopimuksesta ja sitten kummallisesti vastuuvälittäjä vaihtui matkalla ja oli pitkä radiohiljaisuus. Minulle ei viestitty välityksen etenemisestä kuukauteen mitenkään, ennen kuin olin itse asiasta yhteydessä. Teemun kanssa keskusteltuani homma sujui hyvin loppua kohti. Tähtiluokitus koskee Teemun toimintaa, joka pelasti casen.
Kaikki kauppaan liittyvä sujui nopeasti ja mallikkaasti. Myös virka-ajan ulkopuolella.
Hei no hyvinhän kaikki sujui vähän mutkia matkasa niinkuin elämässä on muutenkin.Pankkipalvelut muuttuivat uuden asunnon myötä.Löysin edullisen asunnon, jota nyt pinta remontoitu läheisten kanssa.Muutto vei aika lailla voimia en ole kyselyyn siksi vastannut. Kiitos HUOM.lle kärsivällisyydestä. Asunnon vaihdot ovat isoja asioita elämässä.
Hyvin.
Asunnon näyttö, kaupasta sopiminen ja kaupanteko sujuivat hyvin ja ongelmitta.
Ammattitaitoista, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.
Jouni hoiti kokonaisuuden sujuvasti. Yhteydenpito hoitui mutkattomasti ja nopeasti. Näin ostajana tunsin tulleeni kuulluksi ja toiveemme otettiin huomioon. Kauppojen teko meni jouhevasti ammattitaidolla. Erityinen kiitos joustavuudesta nopeiden kauppojen järjestämisessä!
Kaupan teko oli helppoa ja sujui ongelmitta .
Asuntomme myynti sujui hyvin hyvällä asiantuntemuksella .
Olen tyytyväinen toimintaanne miten kaupat hoidettiin.
Kun päätimme reilusti alentaa hintaa niin sitten alkoi tapahtua. Valitettavasti kaupanteossa välittäjä itse oli poissa ja asian delegointi toiselle virkailijalle oli hieman puutteellinen....
Jouhevasti järjestyi näytöt, välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja avulias koko prosessin ajan.
Homma sujui ihan OK. En ole ennen tehnyt välittäjän kautta kauppoja joten ei ole vertailupohjaa.
Olin tyytyväinen asioiden mutkattomuuteen; toiveita kuultiin puolin ja toisin. Samoin siihen, että koko prosessi eteni vauhdilla.
Luotettavaa ammattitaitoa! Kiitos Jouni.
Kaikinpuolin hyvin
Asiantunteva välittäjä. Oltuaan jo jonkin aikaa myynnissä osakkeen myynti sujui odotetusti! Kiitos siitä!
Huoneiston esittely, muu yhteydenpito ja ksupan teko sujuivat varsin luonnikkaasti tutun välittäjän kanssa.
Jouni hoiti asuntokauppamme loppuun ammattitaitoisesti Esan jäätyä lomalle. Niin oman asuntomme myymiseeen liittyvät kauppakirjat kuin uuden asuntommekin kauppakirjat Jouni hoiteli mallikkaasti ja informoi meitä tarpeen mukaan, Kiitokset!
Sovitusti ja asiallisesti
Homma sujui muuten ihan jouhevasti mutta kaupan sopimisessa meinasi tulla kiire asiakirjojen takia. Välittäjä oli tavoitettavissa ja homma meni muuten kaikin puolin oikein mallikkaasti.
Kaupat syntyvät välittäjän neuvottelutaitojen tuloksena.
Jouni Karjalaisen kanssa hommat sujuu.
Kohteiden arviointi oli asiallinen, oikea hintainen. Myynti sujui hyvin ja pääsimme tekemään kaupat varsin nopeasti vaikka oli heinäkuu/lomakuukausi.
OK Aika hyvin kaikki ei ole vielä myyty.
Välittäjän kanssa kaikki meni oikein leppoisasti, ehkä voisi aina näytön jälkeen ilmoittaa, oliko asiakkaita käynyt. Kyllähän aina välitllä soittelikin. Sain hyvää palvelua ja Jouni on maineensa veroinen Mikkelissä. Kiitos
Kaikki sujui asianmukaisesti.
Kaikki asiointi luontevaa ja asiallista, vaikka pankin kanssa hiukan hankaluuksia asiapapereiden kanssa. Myyntikohteiden hinta-arviot asialliset.
Erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti
Kaikki sujui hyvin! Valtteri hoiti asiat sovitusti ja ajallaan. Rentoa ja avointa tekemistä.
Ihan reipas välittäjä.
Yhteydenpito olisi voinut olla vähän parempaa. Hänet sai kyllä aina tarvittaessa kiinni. Muilta osin kaupat hoituivat oikein rivakasti.
Asiat sujuivat rutiinilla, ei mitään erityistä ongelmaakaan. Pitkä kokemus alalta näkyi ja helpohko kohde välitettävänä.
Kari hoiti homman ihan tyylikkäästi.
Asiat alkoivat sujumaan paremmin sen jälkeen, kun välittäjä vaihtui, vaikka vaihdoksesta ei meiltä kysyttykään. Etenkin yhteydenpito näyttöjen jälkeen parani huomattavasti. Jouduimme laskemaan hintaa melko paljon alaspäin, kun kiinnostusta ei kauheasti ollut. Pääasia oli kuitenkin, että saimme kaupat tehtyä kohtuullisessa ajassa koronatilanne huomioon ottaen.
Kaikki sujui lopulta hyvin.
Valtteri hoiti koko myyntiprosessin loistavasti, piti lupaukset loppuun asti :) Hänen kanssaan oli ilo asioida! Kiitos :)
Reipas, myyntihakuinen ote alusta alkaen. Halu ratkaista myyjän ongelmat näkyi aktiivisessa otteessa, jolla tartuttiin jokaiseen ostohalukkaaseen ja paikalla käyneeseen asiakkaaseen selvittämällä jälkeenpäin suoralla kontaktilla heihin, miten olivat kohteen kokeneet ja mikä heidän kiinnostuksensa taso oli asian suhteen. Ymmärrettävästi myyjälle tieto välittyi käynnistä vasta yhteydenoton odottelun jälkeen, mutta samalla myyjä sai myös tärkeätä tietoa ja varmuutta asiakaskäyntien tuloksellisuudesta ja siihen kohdistetusta tärkeästä jälkityöstä. Myös aikataulu sovittuun myyntiaikaan piti suhtkoht linjansa, eikä epäusko tai turhautuneisuus odotteluun päässyt missään vaiheessa pinnalle. Työssä selvästi yrityksellistä linjaa ja henkeä.
Lopulta hyvin. Välittäjä alkuun hiukan nihkeä mutta lopulta oikein mukava ja asiallinen ja kaupat syntyi. Näyttöjä pidettiin useasti. Näyttöjen jälkeen tiedotus hiukan tökki. Piti itse kysellä perään.
Loppu hyvin kaikki hyvin ja kaupat tehty. Asunto meni kaupaksi jopa ihmeen nopeasti varsinkin, kun ottaa huomioon että uutisissa luki joka päivä miten huonosti asunnot menee kaupaksi.
Pitkäjänteistä ja luotettavaa välittämistä. Kiitos!
Nopeat ja sujuvat kaupat, joissa myyjä osoitti ammattitaitonsa.
Nopea ja asiallinen palvelu kaikinpuolin!
Välittäjämme oli vähän ylimainostettu, mutta kyllä se sitten sujui ihan kohtuullisen hyvin. Moitteettomasti meni. Kyllä hän aktiivisesti hoiti kaupuat.
Saimme hyvin selkeää ja asiantuntevaa selvitystä oston yhteydessä. Arvostamme paljon Kodin kansiota, jonka myös saimme. Siinä on tärkeää tietoa ja päivämääriä. Välittäjä oli luotettavan tuntuinen ja osasi asiansa.
Kaikki mitä tarvis niin ihan hyvin meni. Ei meillä siinä ihmeempiä ropleemia ollu. Välittäjä oli asialinjalla ja kaikki meni minun mielestä ihan niin kuin pitikin. Käyttäisin uudestaankin jos tarvetta olis.
Ensin talomme oli myynnissä n.8kk,näyttöjä oli parin viikonvälein.Otimme talon 3kk myynnistä pois ja teimme pintaremonttia.Uudet kuvat ja talo taas keväällä myyntiin,paljon nyt myös yksityisiä näyttöjä.Kaupat tehtiin toukokuun lopulla.Kari hoitanut työnsä hyvin,ei mitään valittamista.Ollut riittävästi yhteydessä meihin ja kohta taas teemme yhdessä kaupat meidän uudesta asunnosta.Kaikki sujunut oikein mallikkaasti,hyvä Loisa.
Yllättävän hyvä. Meillä oli ihan ex-tempore meno siihen firmaan. Palvelu oli silleen taattua, hyvää ja luotettavaa. Jotakin papereita mä en tiedä, mielestäni olin sinne toimittanutkin mutta sitten pyydettiin taas uusia kopioita. Niitähän sai sitten uusia että tuota silleen semmosta kanssakäymistä. Aika ymmärtämättömiä oltiin me asiakkaat, niin ihan tuntui että hän teki töitä meidän eteen.
esittely
Yhteydenpito
Ystävällinen palvelu.
Esittely, tiedon saanti ja kauppakirjojen teko
Kiire ja huolimattomuus läsnä toiminnassa. Kirjoitus ja asiavirheitä.
reippaasti
Esiintymisessä näkyy vuosien kokemus tietynlaisena varmuutensa, mutta tärkeimmässä asiassa eli paperitöissä on parantamisen varaa. Tarjouksissa oli useita virheitä useaan kertaan ja kauppakirjoissakin oli puutteita vielä kaupantekohetkellä. Muutoin meni homma maaliin ja kaupat saatiin tehtyä.
normaali tarjous/vastatarjous-kauppa
Myyntisopimuksen tekoon saakka neuvottelut ja sopimuksen teko sujuivat mallikkaasti ja asiallisesti. Myyjä tuntui luotettavalta ja asiantuntevalta. Myyntikin sujui nopeasti ja ripeästi, tarjoukset saatiin tietoon ja hienoista ohjaustakin siitä, että vaikka ensimmäinen tarjous kannattaisi hyväksyä. Asiakas- eli myyjäkontakti muuttui tässa vaiheessa paremminkin koneyhteydeksi, teksti- tai sähköpostiviesteiksi, puheyhteyteen tuntui olevan hankalaa päästä. Kova kiire tuntui kaupanteolla olevan, kun kuulemma kesälomakin alkaisi heinäkuun alussa. Melkoisella rytinällä myyjäosapuoli selviytyi tosi nopeasta aikataulusta, mistä kiitos kuuluu ainoastaan meille, lisäongelmaa kun koitui alun perinkin välittäjälle ilmoitetusta, myyjien kokonaan käyttämättä jättämästä, edellisen omistajan mukaan "toimivasta, mutta ääntä pitävästä" astianpesukoneesta. Kone sitten kaupanteon jälkeen, erittäin lyhyen myyjän hallinta-ajan aikana huollettiin ja lopuksi uusittiin. Myyjät luovuttivat huo- neiston omin päin ostajalle, tosin vielä luovutuspäivänä 30.6. toivotettiin välittäjä Karjalainenkin paikalle (lupasikin tulla, ei sitten tullut: " kun oli kiireessä päässyt unohtumaan". Siis aluksi toimi, mutta myyjän kannalta lopusta ei oikein tiedä...
Olisin toivonut välittäjältä enemmän aktiivisuutta, yhteydenpitoa sekä tietojen välittämistä meille. Myös esittelykäynneillä olisin toivonut palveluasennetta ja hieman hymyä lisää. Tuli olo, ettei minua pidetty potentiaalisena asiakkaana. Ainoat yhteydenotot taisivat olla tarjouksen vanhenemisesta ilmoittaminen ja kauppapäivästä ilmoittaminen.
alku ei ollut lupaava ,syksyllä oli luvattu ,että ammatti kuvaaja kuvaa mökin mutta ei, välittäjän ottamat kuvat olivat tosi huonoja .Omista vanhoista kuvista löysimme vähän kelvollisia .Onneksi meni kaupaksi.
Olen tottunut hieman ripeämpään tapaan hoitaa asioita. En saanut mm kaupanteko päivästä tietoa kuin pankilta, toki välittäjän kanssa oli tehty valtakirja. Myös se herätti ihmetystä, että kohde oli edelleen myynnissä, vaikka kaupat oli sovittu. Taisi edellisenä päivänä poistua netistä. Mutta ehkä Etelä-Suomessa vain ollaan niin hätäisiä.
Ensivaikutelma oli ihan hyvä. Kyl hän aikatauluissa pysyi. Ihan sillein täysin tyytyväinen en oo, olis voinut enemmänkin yhteyttä pitää. Muuten sujui hyvin.
Kari Loisa ei tuonut yhtään ostajaa katsomaan asuntoa. Toinen miespuolinen välittäjä sanoi tuovansa katsojan. Katsojaa ei tullut ja välittäjä oli myöhässä. Sitten aivan sopimuksen oltua umpeutumassa Ritva Kämäräinen löysi ostajan ja kauppa tehtiin sopimuksen jo umpeuduttua. Ritvan toiminta oli muuten asiallista ja tehokasta. Koska välittäjiä oli kolme, on luokituksen arvo keskiarvo. 1 + 1 + 5 =11 11:3= 3,5
kaikki
En pysty sanomaan kun ei mennytkään kau
Yhteydenotto välittäjään ja huoneiston myyntitoimeksiannon tekeminen sujuivat hyvin. Välittäjä viivytteli hänelle kopioitavaksi jätettyjen dokumenttien käsittelyssä ja palautuksessa. Myyntiesitteen luonnoksessa kirjoitus- ja asiavirheitä, joita jouduimme korjaamaan. Välittäjän lähettämät sähköpostiviestit olivat hyvin ylimalkaisia ja epäammattimaisia, ikään kuin kaverille ohimennen lähetettyjä. Välittäjän lähettämät viestit olivat huolimattomia ekä sisällöltään että kieliasultaan. Kun kaupasta oli sovittu ostajien kanssa, välittäjä kertoi meille myyjille vasta jälkikäteen, että oli käynyt ostajien kanssa huoneistossa mittailemassa paikkoja. Olisimme toivoneet, että hän olisi ilmoittanut meille etukäteen tarkistuskäynnistä ja sen ajankohdasta. Sovimme välittäjän kanssa kaupanteon ajankohdan, mutta hän ei pitänyt tarpeellisena informoida meitä missä kaupanteko tapahtuu. Kaupantekoa edeltävänä päivänä otimme välittäjään yhteyttä ja varmistimme, tapahtuuko kaupanteko ostajan pankissa kuten oli sovittu. Tähän hän vastasi yllättäen, että kaupanteko tapahtuukin Huomin toimistolla. Onneksi välimatkaa oli vain pari sataa metriä.
Mielestämme välittäjän viestintä oli hintaa neuvoteltaessa (sähköposteissa) painostava ja selkeästi myyjään päin kallellaan!! Jos kohde ei olisi ollut niin mieleinen olisi kaupat jääneet tästä syystä syntymättä. Tuli erittäin epämiellyttävä / ärsyttävä tunne asiasta. Ensiasunnon ostajana olisi kaivannut enemmän tukea välittäjältä. Tuntui että kaikki tieto oli itse etsittävä tai kysyttävä.
hoidin asian suoraan enimmäkseen myyjän kanssa koska välittäjällä oli liian kiire muissa asioissa. yleisesti ottaen en ole törmännyt missään tilanteessa lisäarvoon jota välittäjät tuovat. eivät perehdy kohteseen, pakon edessä yrittävät etisä tietoa ja yleensä juoksuttavat muita esim kaavoitusviranomaisia. bulkkia myydään ja heikoin tiedon..varmaan kauppa käy riittävästi koska ei tarvitse asioihin perehtyä
Välittäjän arvio osakkeen todennäköisestä velattomasta kauppahinnasta kauppahintatilastojen ja / tai markkinatietämyksensä perusteella osoittautui viidenneksen korkeammaksi mitä kauppahinta oli neljän kuukauden päästä toteutuneessa kaupassa. Osake oli pieni kaksio keskustan tuntumassa. Ei voinut välttyä vaikutelmalta, että välittäjä tarkoituksella arvioi todennäköisen kauppahinnan liian korkeaksi, jotta saisi asunnon välitettäväkseen. Ensimmäiseen kahteen kuukauteen katsojia ei sitten juuri ollutkaan. Kai. Nimittäin oma-aloitteisia yhteydenottoja välittäjältä myyjän suuntaan oli sopimuksen teon ja kaupan teon yhteydessä. Neljä kuukautta siinä välissä olikin sitten hiljaisempaa. Näytöistä välittäjä ei juuri kertonut omistajalle etu- eikä jälkikäteen, netistä kun näki että näyttö on ollut niin kysyttäessä toki vastasi. Kuvat Etuovella ja Oikotiellä olivat onnistuneet, huoneisto oli oikein kivan näköinen.
ensimmäinen tapaaminen
Kyseisen asunnon myynti-ilmoituksessa oli pinta-ala väärin (oikea 27 = huomattava virhe), osoite oli virheellinen (Ilmarisenkatu 15 B 20), lattiamateriaali oli ilmoitettu laminaatiksi (parketti), keittiötaso oli ilmoitettu laminaatiksi (kaakeli). Eli tarkkuutta seuraavalla keralla! Yksiön pinta-alassa 5,5 neliön virhe (yli 20%) on huomattava hintaan vaikuttava tekijä, onneksi virhe huomattiin melkein vahingossa kauppakirjojen oikolukuvaiheessa. Olisimme muuten maksaneet "ylihintaa" 9000 euroa, ja varmasti olisi harmittanut totuuden selvittyä myöhemmin. Tilanteen hoidosta ja muusta avusta suuret kiitokset Esa Pietiläiselle, yhteistyö sujui kiitettävästi!
;