Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Kajaanista

Kaikki sujui oikein mallikkaasti, välittäjän ammattitaito oli ensiluokkaista :)
Erinomaista työtä huippu ammattitaidolla! Suuret kiitokset!
Kohteen myyntiinotto, kohteen esittely/myynti ja jälkihoito. Kaikki meni erinomaisesti. Välittäjän aktiivinen yhteydenpito.
Kokonaisuus, kaikki
Spostilla asionti
Saatiin asunto kaupaksi. Myyjällä oli hyvä myyntimeininki teki hommia.
Hommat oli tehty myyjän kannalta erittäin helpoiksi, kaupanteko sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja palvelu on erinomaista ja ystävällistä! Ehdottomasti sata kertaa parempaa toimintaa kuin eräällä kilpailijallanne.
Palvelu pelas hienosti jopa maan rajojen ulkopuolelle. 👍😃
Yhteistyö sujui moitteettomasti ja oli ilo asiolla heidän kanssa...
Hyvä nopea ja ystävällinen palvelu oli helppo neuvotella ja nopeat kaupat.
Kaikki meni hyvin
Myyjän asiantunteva neuvonta, kuinka kotia kannattaa "stailata". Nopea myynti.
Sp-Kajaanin Leena Haatajan tapa hoitaa asiat kokonaisuutena , asiantuntevasti ja miellyttävästi alusta loppuun.
Kokonaisuus. Asioiden hoito ja huolenpito erittäin hyvää. Koko ajan oli tunne, että sinun palvellaan ja et ole yksin. Välittäjälle pystyi soittamaan milloin vain eikä tuntunut, että nyt olikin väärä hetki. Tukea ja turvaa koko ajan. Erittäin hyvää ja taivaallista palvelua.
Kokonaisuutena täysi kymppi. Asiakaslähtöinen palvelu ja luottamussuhde joka asiakkaan ja välittäjän välille syntyi loi vakaan pohjan onnistuneille kaupoille. Vuorokauden ajasta riippumaton asioiden ammattimainen hoitaminen ja ennenkaikkea se varma osaaminen, joka välittyi kaikessa tekemisessä. Aito lämmin asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen.
Välittäjän ammattitaitoinen ote sekä lämmin ja ystävällinen palvelu, lisäksi nopea myyntiaika
Asiointi sujui moitteettomasti kaikin puolin.
Koko projekti sujui alusta maaliin todella mallikkaasti. Tietoa tuli hyvin matkan varrella ja kauppa syntyi nopeasti.
kokonaisuus ja mukava asiointi
Kaikki asiat menivät sujuvasti.
Kaikki. Erityisesti välittäjä huomioi myös perheen lapset
Kaikki sujui hyvin ja koko perhe huomioitiin kaupanteon yhteydessä.
Erittäin vahva perusosaaminen. Hinta-arvio kohdallaan, ja välittäjä sai hyvin kiinnostuneita yksityisesittelyihin.
meihin otettiin yhteyttä todella ripeästi ja asiointimme eteni joka suhteessa nopeasti ja meille vaivattomalla tavalla. Luottamusta herättävää asiantuntemusta ja ihmisläheistä palvelua, josta jäi hyvä vaikutelma.
Kokonaisuus. Eli lähtien asunnon kuvaamisista ja toimeksiannosta. Kuvia kohteesta ei vain räpsitty vaan katsottiin miltä näyttää ja kivoja fiiliskuvia myös mukaan. Näytöistä annettiin heti infoa, mitkä oli asiakkaiden kommentit jne. Kun päästiin kaupantekoon, sujui se supsikkaasti. Ja vielä kauppakirjojen teossa ihana skumppapullo mukaan.
Välittäjä piti huolen, että saimme kaikki tarvittavat tiedot ostettavasta kiinteistöstä ja neuvoi kaupantekoon liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Koko kohteen etsintä ja ostoprosessin aikana välittäjä piti huolta, että olemme ajantasalla etenemisestä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella joustavaa ja nopeaa. Välittäjä oli myös erittäin hyvä asiakaspalvelija.
Erityisesti ilahduimme stailauksesta, emme osanneet odottaakaan sellaista. Tämä ilahdutti meitä kovin. Kokonaisuutena kaikki meni todella hyvin, ei moitteen sanaa. Koko henkilökunnalle lämmin kiitos esimerkillisesti hoidetusta välitystehtävästä.
Kiinteistönvälittäjä kuunteli meitä ja antoi vinkkejä eikä vähätellyt kokemuksiamme tai muuta vastaavaa. Ei tullut sellaista pakkomyynnin makua.
Sp-kodin välittäjät ovat asiantuntevia ja palvelu ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Koin, että sain kaikissa myyntiprosessin vaiheissa tarkoituksenmukaisesti tietoa asioiden etenemisestä. Mieltäni askarruttaneisiin kysymyksiin vastattiin aina ja välittäjät olivat helposti tavoitettavissa.
Yhteydenotot Asiaan paneutuminen. Selkeästi asiat esillä. Joustavuus. 10 pistettä. Kaikki sujui moitteettomasti. Kiitos Leena :)
Kaikki. Välittäjä todella panosti kotimme myyntiin ja onnistui siinä erinomaisesti.
Huomattavasti muita Kainuussa toimivia välittäjiä parempi, asiakaslähtöinen palvelu. Kokonaisuutena niin tarjoukseen kuin kaupantekoonkin liittyvien asioiden hoitaminen sujui huomautuksetta.
Yhteistyö välittäjän, myyjän ja ostajan välillä. Kaikesta oltiin avoimia ja rehellisiä ja (moniin) kysymyksiimme vastattiin nopeasti. Näytöt onnistuivat joustavasti ja Sari oli aina helposti tavoitettavissa.
Yhteistyö kiinteistövälittäjä Sari Nokkalan kanssa.
Kaikki sujui. Sain infoa koko ajan siitä, missä mennään. Kaupat sujui sujuvasti ja kaikki oli järjestetty hyvin. Olen jo nyt suositellut tuttavilleni SP-kotia.
Asunto esittely onnistui lyhyellä varoitusajalla, saatiin useampi esittely.Ystävällinen palvelu. Välittäjä oli rempseä ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Kaupanteko hoitui nopeasti ja hyvin.
Välittäjän asiantuntemus ja ammattitaito, aito kiinnostus
Kaikki sujui erinomaisesti
Asunnon esittely, opastus asuntokauppaan liittyvissä asioissa, kaikki meni niinkuin täytyi.
Tarvitsin pikaisesti asunnon ja lainan kun sopiva asunto oli löytynyt. Nämä hoituivat todella hyvin ja nopsasti Sp-kodin välittäjän kautta. Sain erittäin hyvää palvelua myös Säästöpankki Optiasta.
Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista. Asunnon myynti sujui kautta linjan tyylikkäästi ja olemme tyytyväisiä kokemukseemme sekä tulokseen.
Kommunikointi sujui erityisen hyvin. Välittäjän sai tarvittaessa nopeasti kiinni. Näin ensiasunnon ostajalle tilanne on aika uusi ja kysymyksiä heräsi paljon. Koin oloni huomioiduksi ja tuntui että minua opastettiin hyvin oston eri vaiheissa.
Yhteistyö kiitettävää ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Kaikki asiat menivät suunnitelman mukaan.
Myyntihinnan määritys ja nopeat kaupat.
Leena Haataja oli oikeasti kiinnostunut hoitamaan meidän uuden kodin etsinnän . Asioitten selvittely oli ripeää ja mitään ei jäänyt epäselväksi , asiat hoitui ammattilaisen otteella ja ennenkaikkea asenteella . Oli ilo asioida.
Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin selkeästi
Kaikki sujui loistavasti Leenan ja Sarin kanssa. Kokemukseni oli, että asiakkaasta todella välitetään.
Asunto löytyi nopeasti ja välittäjä selvitti asiat perusteellisesti. Ystävällinen ja iloinen.
Kaikki sujui hyvin.
kaikki meni oikein hyvin
Yhteistyö välittäjän kanssa sekä paperiasioiden hoitaminen.
Välittäjä oli aktiivinen, ystävällinen ja selvitti tarkasti kaikki vastaantulleet epäselvät asiat. Hänen kanssa oli miellyttävä asioida.
Kaikki.
Neuvottelut ketjukaupassa muuten ei olis syntyny kauppoja
Yhteistyö ja neuvottelu
Kaikki. Ja Sari Nokkalalla on erityisen hyvä asenne!
Kaupanteko sujui nopeasti ja välittäjä oli hyvin tavoitettavissa. Välittäjällä oli hyvä käsitys myytävästä kohteesta.
Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu, on tavoitettavissa hyvin (myös klo 16 jälkeen)
Olen elämäni aikana omistanut ja myynyt kuusi asuntoa + kesämökin ja toiminut useiden asunnonvälitysyritysten kanssa. Ensimmäistä kertaa kaikki on sujunut tehokkaasti, virheettömästi ja "pienellä stressillä". Hinta-arviot ovat olleet realistisia, yhteydenpito on ollut riittävää ja olen saanut korvaamatonta apua paperisodassa. Voin antaa vain positiivista palautetta. Sari Nokkalan työskentely on ollut 10+ arvoista!
Kuvat kodista ympäristöineen olivat kauniit. Todella hyvä ja miellyttävä "palvelu". Kaikki hoitui sujuvasti ja nopeasti. Kiitos.
Esittely ja kaupanteko.
Kaupan jarjestely.
Kaikki sujui hyvin. Ei mitään moittimista.
Huolenpito, tilanteiden ajan tasalla pitäminen ja realistinen tosiasioiden esiin tuominen. Palvelu oli niin yksilöllistä ja kiireetöntä, että asiakkaana tunsi itsensä heidän tärkeimmäksi/ainoaksi asiakkaaksi. Kaiken kaikkiaan palvelu hoidettiin huolellisuudella, tarmokkuudella ja suurella sydämellä!
Kaikki.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Ammattitaitoinen ote, mm. laadukkaat kuvat ja ennakkovalmistautuminen esittely päivään. Mm. käytiin läpi taloyhtiön pihaan saapuminen, miltä siellä nayttää ja myös huoneiston tekniikkaan liittyvät asiat.
Ihan kaikki.
Koko kaupanteko prosessi alusta loppuun saakka 😊 Ammattimaista toimintaa.
Näytöissä oikeasti tunnettiin kohteet, niistä kerrottiin perusteellisesti ja asiakaspalvelu oli erinomaista. Kaikki sovitut asiat hoidettiin ajallaan ja tarkasti. Työn laatu erittäin hyvää.
Kotimme myyntitoimet hoidettiin rautaisella ammattitaidolla luotettavasti alusta loppuun asti. Tuhannet kiitokset Leena Haatajalle. Voimme suositella häntä lämpimästi muillekin asuntokauppoja suunnitteleville. Palvelu oli napakymppi. Ystävällisesti tervehtien Heikkiset
Myyntihinnan määrittely kiinteistönvälittäjän ehdotuksesta realistiseksi oli ratkaisu sille, että talomme herätti heti kiinnostusta ja ostajaehdokkaita kävi niin hyvin, että kahden kuukauden sisällä talomme oli myyty. Kaikki esittelyyn ja myyntiin liittyvät toimenpiteet sujuivat niin hyvin, kuin vain voi toivoa. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimiin.
Asiakaspalvelu
Kysymyksiini vastattiin hyvin ja asiallisen kohteliaasti.
Kaikki
Nopea ja erittäin mukava palvelu. Kiinteistönvälittäjä auttoi asioissa jota ei itsellä tullut mieleen. +
Asunnon arviointi,yhteydenpito,kaupanteon sujuvuus.Asiat tuli selkeästi esille koko prosessin aikana.
Kokonaisuudessa kaikki sujui hyvin
Nopeaa, suoraselkäistä toimintaa Nokkalan Sarilta ja Haatajan Leenalta!
Välittäjät pitivät meidät hyvin ajan tasalla ja heiltä sai hyviä neuvoja myös uuden asunnon ostossa. Saivat myös todella nopeasti talon myytyä.
Tiedonkulku,hyvät kuvat, huolehtiva ja ystävällinen palvelu, ammattitaito, toimiston yleisilme. Jäi hyvä tunne asioinnista teidän kanssa.
Asunnon osto oli helppoa, kun välittäjänä oli ammattilainen.
Luottamuksen valaminen siihen että talo tulee menemään kaupaksi. Ja ostajien löytäminen vaikka talo oli vedetty myynnistä remontin ajaksi, eli välittäjä ei unohtanut kohdetta siksi aikaa.
Välittäjä ymmärsi millaista kiinteistöä olimme etsimässä ja näki paljon vaivaa sen eteen, että löytäisimme etsimämme. Kiinteistöön sai tutustua huolella, mikä vaikutti osaltaan siihen että tiesimme, mitä olemme ostamassa. Yhteydenpito oli tiivistä.
Kaikki sujui erityäin hyvin.
Nopeat kaupat. Mielestäni oli erittäin hienoa se tunne, että yhteistyö oli todella maanläheistä ja realistista. Meitä kuunneltiin asunnonmyyntiasioissa ja yhteydenotto ja - pito oli helppoa.
Ostajien kartoitus ja löytäminen hankalaan myyntikohteeseen ja sen tilanteen lähtökohtien sekä mahdollisuuksien realistinen arviointi. Kaupanteko ja siihen liittyvä kokonaisuus ylipäätään erinomaisen hyvin hoidettu. Välittäjän toiminta oli erinomaista. Myös asiakirjaliikenteen hoitaminen suurelta osin sähköisesti oli järkevää ja nykyaikaista sekä nopeutti asian etenemistä.
Kaikki meni hyvin
Ei pakkomyynnin makua. Asiallista toimintaa.
Nopeat vastaukset ja reagointi kysymyksiin näin ostajan näkökulmasta. Kaikin puolin ammattitaitoista ja reipasta tekemistä.
Koko prosessi onnistui hyvin.
Kaikki sujui ongelmitta. Leena on ehdottomasti Kajaanin paras välittäjä.
Yhteydenpito ja aktiivisuus välittämisessä josta seurasi nopeat kaupat.
Ystävällisestä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta erityiskiitos. Sähköiset asiakirjat tekivät koko prosessista nopeampaa kuin aikaisemmin. Yhteydenpito sujui vaivattomasti sähköpostilla ja puhelimitse. Kokemukseni perusteella suosittelisin Kajaanin Sp-Kodin palveluita tuttavillenikin.
Asiointi
Koko prosessi meni oikein hyvin, kiitettävästi
Välittäjä on persoonaltaan avivan mahtava. Hän kohtaa asiakkaan hyvin ammattitaitoisesti ja huomioiden sen että myynnissä on asiakaan koti. Kotiin sisältyy hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja tunteita.
Onnistunut hinta-arvio, näyttöjen sujuvuus. Ei olisi itse osattu.
Koko myyntiprosessi sujui ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoituspäivään hienosti. Joustavat aikataulut ja asioista oli helppo neuvotella, asiakaspalvelutaidot. Ammattitaitoinen, miellyttävä henkilökunta. Voin suositella SP-Koti Kajaanin palveluita ehdottomasti muillekin!
Markkinointi ja koko myyntiprosessi
Yhteydenpito ja asuntokauppaan liittyvät asiat sujuivat kaikin puolin erinomaisesti alusta loppuun. Suuret kiitokset Sarille hyvin sujuneista asuntokaupoista.
Asunnonosto oli helppoa hyvän välittäjän Leenan kautta. Välittäjä laittoi väliaikatietoja kauppaan liittyen. Välittäjältä sai hyvin tietoa ensiasunnon ostajana.
Palvelu, kokonaisuus ja nopeus. Luotettavuus - sovitusta pidetään kiinni.
Olin tyytyväinen asioiden sujuvuuteen ja nopeaan asunnon myyntiaikaan. Alusta alkaen minusta tuntui, että olen jättänyt itselleni suuren asian rautaisten ammattilaisten käsiin. Olette kaikkien niiden kehujen arvoisia, jotka olin teistä kuullut. Iso kiitos erityisesti Sarille, Leenaa ja Petraa unohtamatta.
Sosiaaliset taidot olivat välittäjän vahvuus. Oikeanlainen, kuunteleva mutta jämäkkä tapa keskustella. Rehellisen oloinen, asiakkaan parasta ajatteleva välittäjä.
Yhteistyö oli helppoa ja toimivaa.
Nopeus
Kajaanin toimiston koko henkilökunnan toiminta on ensiluokkaisen hienoa. Erityistä yhtä seikkaa en pysty erittelemään. Yhteistyö johti kauppohin, joten suuri kiitos.
Nopeus. Osaava myyjä
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Kaikki
Lyhyt myynti aika, nopeat kaupat
Kiinteistövälittäjä erottui toisista selkeästi... Ihmistuntija, ystävällinen, asiantuntija ja kemiat kohtasivat heti kiinteistövälittäjän kanssa. Kiitettävästi oli yhteyksissä koko asuntokauppaprosessin ajan.
Mielestäni kaikki sujui oikein hyvin. Välittäjällä oli koko ajan seuraava suunnitelma valmiina.
yhteydenpito täysi kymppi.
Yhteydenpito, neuvottelut, myyntiesite ja valokuvat
Välittäjä hoiti asiat hyvin. Kaupan teko ja siihen kuulivat asiat meni vaivattomasti.
Yhteydenpito. Joustavuus. Välittäjän ajattelevainen tapa hoitaa asioita!
Kaikki sujui hyvin, välittäjä ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä.
Hyvä palvelu!
Palvelu oli asiantuntevaa ja tehokasta. Kaikki toiminta sujui moitteettomasti.
Vuorovaikutuksesta välittyi hyvä ammattitaito.
Yhteydenpito, selkeys, asioiden hoitaminen ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti. Piti ajantasalla jatkuvasti. Oli tunne, että välittäjä teki kaikkensa ja vähän päällekin.
Koimme että välittäjä oli meidänkin (ostaja) puolella tasapuolisesti. Myyntiin liittyi paljon selvittelyä käytännön asioiden suhteen ja välittäjä toimi hienosti jotta asiat selvisivät parhain päin kaikille osapuolille.
Välittäjä piti ajantasalla, yhteistyö oli vaivatonta.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Kaikki asiat sujuivat oikein mallikkaasti.
Todella varmaa ja nopeaa toimintaa. Asunnolle löytyi ostaja alle viikossa ja välittäjän ammattitaito on hyvä. Kiitos!
Kaikki kommunikointi oli hyvää ja helppoa!
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen.
Loistavat valokuvat asunnosta. Haastava myyntikohde mutta hyvin meni kaupaksi.
Kaikki asunnon etsinnästä kaupantekoon saakka :)
Asiakaspalvelu
Koko paketti alusta lähtien toimi erinomaisen hyvin! Kiitos Leena Haataja! =)
Asiakaspalvelu ja joustavuus
Yhteydenpito, tiedottaminen. Asiantuntemus, ohjeistaminen. Ystävällisyys. Huippu hommaa!
Tiedotus tilanteesta ja kaupanteon järjetelyt
Arvio myyntiajasta ja tietojen välittäminen.en
Nopea myynti
Arvio myyntiajasta ja hyvä tiedottaminen asioitten sujumisesta.
Yhteydenpito,asiantuntemus, kodin kuvaus ja stailaus, MYYNNILLISYYS
Kaikki meni sujuvasti!
kaikki,kaksiviikkoa ja oli myyty
Hyvä palvelu! Koko ajab tiesi missä mennään!
Sarin kanssa yhteistyö sujui kaikin puolin erinomaisesti. Nopeat kaupat! Asioista pidettiin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.
Koko prosessi.
Kaikki sujui oikein hyvin.
Kaikki
Prosessi kokonaisuudessaan. Ei mitään valittamista.
Asiantunteva ja luotettava myyjä, tekee mitä sanoo ja lupaa.
Välittäjän suorittama yhteydenpito.
Sari on mainio persoona ja asuntoesittely / myynti sujui jouhevasti
Asiantunteva palvelu ja aikataulut pitivät!
Ihan kaikki oli miin saumatonta. Ystävällinen ja nopea palvelu. Pääsimme nopeasti uuteen kotiin.
Asunnon esillepano, valokuvat ja esittely.
Toiminnan sujuvuus.
Kaikki.
Tietojen välittämisessä, asunnon arvioinnissa ja kaupanteossa.
Koko myyntiprosessi
Kaupan nopea toteutuminen. Myyjän ammattitaito ja kaupanteon edeltävä hyvä valmistautuminen.
Kaikki asiat sujuivat erittäin mallikkaasti. Palvelu on todella hyvää ja tehty asiakkaalle helpoksi.
Koko toiminta meni oikein hyvin. Yhteydenpito oli hyvää ja oltiin ajan tasalla, vaikka olimme toisella paikkakunnalla.
Nopeat kaupat. Ystävällinen, asiantunteva ja lämmin palvelu.
Meidän talolla oli paljon yksityisesittelyjä. Sari Nokkala teki erinomaista työtä ja näki, että hän todella panosti ostajan löytymiseen.
Kommunikointi ja kaupan nopeus
Palvelua loppuun asti. Tulen asioimaan uudelleenkin :)
Kaupat saatiin tosi nopeasti tehtyä
Sain asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Sekä Sari että Leena ovat huippuammattilaisia tehtävissään.Koko Kajaanin SP-kodin tiimi on ystävällistä ja palvelualtista, iloista ja positiivista! Hoitivat homman erinomaisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.
Yhteistyö, tiedottaminen, sähköiset asiakirjat helpottivat.
Kaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Ammattimaista toimintaa!
Koko prosessi sujui hyvin.
Yhteydenpito ja tietojensaanti kohteesta sekä esittelyt
Asuntotietojen saanti myös viikonloppuna ja kaupan nopeus.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi hyvin, kaupanteko oli helppoa ja selkeää, välittäjä opasti ja informoi tarvittaessa
Yhteistyö ja koko perheen huomioiminen oli ensiluokkaista. Kotimme myytiin ensimmäisestä näytöstä.
Asiointi välittäjän kanssa.
Opastus ja keskustelu
Kaikki alusta lähtien myyntiesitteestä kaupantekoon asti
Nopea ja reaaliaikainen yhteydenpito, asiakaspalvelu, myyntiesite
Esittelyte
Myynti aika oli lyhyt
Ensiesittelyssä kohteen sai kiertää rauhassa. Välittäjä oli kuitenkin hyvin tavoitettavissa, kysyttävää tuli eikä "pakko myynyt" mitään. Yhteydenpito hyvää ja joustavaa.
mutkaton yhteydenpito ja aktiivisuus välittäjä Sari Nokkalan puolelta
Asiantunteva ja asiakkaan tilanteen huomioiva hyvä palvelukokemus, jota voin lämpimästi suositella! Erityiskiitokset siitä, että pidätte hyvää huolta asiakkaistanne vielä kaupan toteutumisen jälkeenkin. Pienet yksityiskohdat, sanat, täsmällisyys ja vahva asiantuntemuksenne tekivät kokemuksesta sellaisen, että yhteistyömme jatkuu varmasti tulevaisuudessakin.
Koko prosessi sujui hyvin ja oli asiantuntevaa.
Välittäjämme oli ammatttitaitoinen, ystävällinen ja luotettava sekä todella paneutui asuntoamme koskeviin asioihin. Oli aktiivinen myynnissä (esim. milloin pidettäisiin yleisesittely, tai lasketaan hieman hintaa ja käytetään etuoven Nostoa), eikä vain odotellut "tumput suorina" että mahdolliset ostajaehdokkaat ilmenesivät.
kaupan nopea syntyminen
Koko kokonaisuus, alusta loppuun saakka.
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu kokonaisuudessaan. Tukea ja asiantuntemusta sai kun tarvitsi. Välitysprosessi meni omasta puolesta huolettomasti ja myynti tapahtui todella nopeasti. :)
Yhteydenpito oli sujuvaa ja ystävällistä. Asunnosta otetut myyntikuvat olivat laadukkaita.
Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta osaa asiansa ja tulee tunne että aidosti välittävät myös ihmisestä asuntokaupan ohessa. Ehdottomasti suosittelen!
Miia Lappalainen pankkiirina oli huippu HYVÄ ja hoiti asian nopeasti ja ammattitaitoisesti.
käytännön järjestelyt, kauppojen teko
Alusta loppuun saakka toimeksianto sujui erinomaisesti.
Kaikki, sain vielä lisäksi hyviä neuvoja ja ohjeita, kiitos siitä.
Kokonaisuutena kaikki, ei mitään jäänyt "hampaankoloon."
Koko ajan tuli infoa myynnin etenemisestä
Esittely sujui hyvin, tiedot kohteesta olivat hyvät ja pidettiin asioista ajantasalla kiitettävällä tavalla
Yhteydenpito vaivatonta ja nopeaa.
Yhteydenpito talon myyjään
kaikki
Esitely sujui hyvin. Hintaneuvottelu eteni hyvin ja joustavasti. Homma tyoimi kaikinpuolin kiitettävästi.
Yleisesti ottaen kaikki. Näytöt, esittely, tiedot kohteesta, asioiden selvittäminen, papereiden tekeminen.
Kaupat syntyivät lopulta nopeasti. Asiantunteva välittäjä.
Kaikki sujui oikein kivasti! Ei ollut liika "turhia" näyttöjä.
Asiantuntevaa, ystävällistä, kärsivällistä ja nopeaa palvelua. Itse ei tarvinnut huolehtia mistään eikä odotella milloin asiat hoituu. Iso Kiitos Leena Haatajalle !
Haatajan Leena oli erittäin asiallinen ja opastava meitä ensiasunnon ostajia kohtaan. Ei tyrmännyt heti kättelyssä vaan opasti ja ohjasi oikeille urille ja niin löysimme unelmien kodin.
Asiakaslähtöinen laadukas palvelu, johon voi luottaa täysin. Erityiskiitokset teille siitä, että joustitte aikatauluissanne meidän tarpeidemme mukaisesti ja kaupat sujuivat nopeasti. Voin erittäin lämpimästi suositella sekä Saria että Leenaa kun olet myymässä tai ostamassa seuraavaa kotia.
Ensimmäisen asunnon ostajaa neuvottiin hyvin.
Asuntokaupaan kuuluvien asioiden sujuvasti ja huolellisesti järjestäminen. Lämmin kiitos välittäjälle.
Neuvoja sai aina tarvittaessa muuttuessa omakotiasujasta kerrostaloon vuosikymmenten jälkeen.
myyntiesite oli taidolla ja hyvällä maulla laadittu; asiat sujuivat yhteydenpidon osalta niin kuin oli sovittu; henkilökunta osaavaa ja ammattimaista; asiat sujuivat ensi hetkestä asunnon myyntiin ja kauppakirjojen tekoon asti hyvin ja ongelmitta. Kiitos!
Kodin esite oli laadukkaasti tehty. Kodin esittelyt hoidettiin mallikkaasti. Sähköinen asiointi onnistui hyvin.
Kyllä huomaa, että työtä tehdään täydellä sydämellä. Saimme asiantuntevaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua asuntokauppa-asioissa, suosittelen!
Koko asuntokauppa alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Tavoitettavuus oli myös hyvä.
Asiallista ja liioittematonta ja tarkkaa työtä.
Nopea ja tehokas myynti. Kiinteistönvälittäjä erittäin hyvin tavoitettavissa. Arvokasta tieto-taitoa.
Leena Haataja oli erittäin luotettava ja ammattitaitoinen. Kaupat syntyivät kolmessa päivässä! Myös valokuvat kohteesta olivat erinomaisia!
Välittäjä osasi laittaa hinnan ja laadun kohdalleen. Asunto meni nopeasti kaupan.
Koko prosessi alusta loppuun. Sari Nokkala on ammattilainen päästä varpaaseen ja hän saa ja nauttii asiakkaan luottamuksesta, joka on ensiarvoisen tärkeää. Koko henkilökunta on ystävällinen ja aidosti läsnä sen hetkisessä tilanteessa. Kiirettä ei näytetä ja joustetaan ajallisesti. Hyvää ja kaupallista kesää Sarille sekä Leenalle ja muulle henkilöstölle!
Paperityöt, kaupantekotilanne, asiakirjojen tilaaminen, kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus
Aktiivinen ote koko prosessin ajan ja kiinnostus työhön näkyi myönteisesti
Koko asunnon myynti prosessi, koska kesken myynnin tuli yllättäviä käänteitä ja tietoja asunnon myyntiin vaikuttavista tekijöistä. Nämäkin asiat huomioon ottaen välittäjä hoiti asuntokaupan erittäin ammattitaitoisesti ja hyvin loppuun asti. Nettisivut ovat erittäin selkeät ja helppo käyttää.
Välittäjämme Leena Haataja on todella rautainen ammattilainen työssään. Kokonaisuus aivan loistavaa työtä! Asteikolla 1 - 10 ehdottomasti 10+.
Asintuntevaa ja perusteellista palvelua! Ostajana olen erittäin tyytyväinen välitystoimintaan.
Aidosti välittävä välittäjä
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Sari on miellyttävä välittäjä, kertoo asiat niin kuin ne on ja antaa "tilaa" asiakkaalle.
Asiakaspalvelu
asiantuntemus
Kaikki vaiheet sujuivat erinomaisesti. Marja Loikkasella oli ammattimainen ja asiakasystävällinen ote. Esittely, kaupantekovaihe, lisätietojen toimitus, kaupantekotilaisuus. Kaikki toimi hienosti ja joustavasti.
Hyvin
Sain tukea välittäjältä, kun minulla ei ollut aiempaa kokemusta asunnon myymisestä
Oman osakkeen myynti
Kaikki
Mielestäni kaikki sujui erittäin hyvin. Ei mitään negatiivista.
Koko prosessi toimi erittäin hyvin, vaikka tilanteemme oli ja on haastellinen. Välittäjä on todella ammattilainen.
Kuvat laadukkaita ja Sari oli erittäin miellyttävä yhteistyökumppani. Asiat sujuivat hyvin ja mutkattomasti.
Koko myyntiprosessi sujui helposti meidän myyjien näkökulmasta. Kaupat ilman yleisesittelyjä vaatii välittäjältä todellista ammattitaitoa ja sitä SP-kodilta todella löytyy.
Rauhallinen ja asiantunteva kiinteistövälittäjä. Asiapapereiden hoito sujui moitteettomasti myös pankin osalta välittäjän ansiosta ja edesauttaessa. Luotettava kuva jäi kaikesta, joten lämpimästi voin suositella ystävilleni.
Koko prosessi sujui paremmin, kuin uskalsin odottaa. Talon kunnossa tullut pieni yllätys ei muuttanut välittäjän positiivista asennetta ja uskoa kohteen myytävyyteen. Välittäjän ammattitaitoinen toiminta eri toimijoiden kanssa vakuutti. Valokuvat olivat ammattitaidolla otetut ja laadukkaat. Ehkä se koko prosessin ajan kantanut positiivisuus ja lämminhenkisyys on, mistä haluan erityisesti kiittää! Kaikki sujui hienosti aina kaupantekotilaisuuteen saakka, jossa käytiin kaikki tarvittavat asiat huolella ja sujuvasti läpi. Tilaisuus oli todella mukava ja lämminhenkinen. Saamani kukka/huonekasvi lämmittää mieltäni edelleen! :) Lämmin kiitos teille! :)
Koko myyntitapahtuma sujui todella malikkaasti.
Kaikki toiminta oli sujuvaa, ja ammattitaitoista, hienoa!!
Kaikki meni mallikkaasti! Leena on alansa ammattilainen.
Yhteys,nopeus,asioden hoito,
Keskusteluyhteys pelasi koko ajan hyvin myyjän kanssa, hyvä yhteistyö. Esittelyjä tarpeeksi pyydettäessä. Asiantuntijuus.
Kokonaisuus hyvä, kaupantekotilaisuus erinomainen
Näytöt ja ajan varaus sekä ystävällinen ilmapiiri
Nopeat kaupat ja asiat hoidettiin tarkasti.
Todella sujuvaa ja joustavaa palvelua. Ei tarvi miettiä kertaakaan kenen kautta Kajaanissa välitykset kannattaa hommata.
Koko prosessi eteni nopeasti
Nopeat vastaukset yhteydenottoihin
Yhteistyö, tiedonkulku, ystävällinen asiakaspalvelu, asiantuntijuus ja halu auttaa tuntui vilpittömältä :)
Kaikki
Myynti oli tehokasta kellon ajasta riippumatta ja asiat tapahtuivat niinkuin oli sovittu.
Nopea palvelu. Hyvä stailaus ja välittäjä piti hyvin kartalla tapahtumista . Leena haataja on todellinen ammattilainen . Kiitos p
Nopeat kaupat ja todella ystävällinen palvelu.
Kaikkien asioiden hoito sujui kiitettävästi, välittäjän sai aina kiinni ja asunnon esittely onnistui helposti, monta kertaa. Välittäjä piti aina ajan tasalla. Kaiken kaikkiaan oli erittäin miellyttävää asioida sp-kodin kanssa 👌🏻🤗
Kaikki sujui erittäin hyvin. Täydet kymmenen pojoa
Sujuvat, nopeat kaupat, 10+
Kaikki
Yhteydenpito oli aktiivista ja minulle vastattuin kaikkeen mitä halusin tietää.
Koko prosessi alusta loppuun, Sari Nokkala Kajaanin Sp-kodista on aivan huippu ja erittäin ammattitaitoinen!
Kaikki näytöstä kauppaan sari nokkalan toimesta😊👍
Kaikki sujui hyvin ammattaitoisten kiintesitövälittäjien kanssa, ei moittimista.
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli yhteydessä myös iltaisin.
Välittäjä oli aina saatavilla,myös viikonloppuina ja yöllä!!!Luotettavaa,asiallista välitystoimintaa. Ystävällinen ihminen kerrassaan. Asiantuntemusta yllinkyllin!
Kaikki! Erityisesti kaupantekopäivän aamuna tullut ongelma toisen pankin taholta ja toisaalta minun oma asiakirja-unohdus. Marja Loikkanen keksi ratkaisut molempiin ongelmiin ja korjasi ja tulosti uudet versiot kauppakirjoista, jotka saatiin allekirjoitettua.
Kaikki toimi erittäin sujuvasti ja nopeasti. Asiakasta kuunneltiin hyvin ja oltiin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. "Rautaisia" ammattilaisia koko tiimi. Todellakin suosittelen muillekin.
Kaupan teko
Sari nokkalan kanssa onnistui hienosti👍😊näytöistä kauppaan niin ammattimaisesti kiitos😊
Kaikki sujui helposti ja nopeasti. Asunto myytiin kohtalaisen lyhyessä ajassa vaikka kohde oli vaikeasti myytävä.
Nopeus
Asioiden hoito kokonaisuudessaan oli ammattitaitoista ja sujui mutkattomasti. Leena hoiti kaiken lämminhenkisesti ja tiedottaminen oli ensiluokkaista. Myyntikuvat upeita ja hintatietoisuus oli realistinen, asunto sai uudet omistajat alle viikossa! :)
Nopeaa ja tehokasta, ihmisläheistä, kuvat asunnosta olivat hyviä
Miellyttävä kohtaaminen. Rauhallinen ja asiallinen ote, ei painostusta missään vaiheessa. Yksilöllistä palvelua.
Kaikki onnistui hyvin.
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui todella hyvin. Sain tietoa ja neuvoa asioiden hoitamiseen. Kaikki sujui vaivattomasti.
Luotettava ja asiantunteva.
Kaikki sujui vaivattomasti. aikataulut järjestettiin kauppojen tekemiseen loistavasti!
Välittäjä oli asiantunteva yhteydenpito ym. oli hyvin sujuvaa. Saimme apua ongelmatilanteissa viipymättä ja yhteistyö sujui kaikin puolin hyvin. Olimme tyytyväisiä ja suosittelemme mielellämme!
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli sujuvaa, vastaukset kysymyksiin sain nopeasti. Kohtaamiset välittäjän kanssa olivat lämpimiä ja luottamusta herättäviä. Yhteistyö välittäjän ja pankin kanssa oli myös saumatonta ja asiat valmisteltiin ammattilaisten toimesta niin hyvin, että en olisi uskonut asunnon ostamisen olevan näin helppoa!
Kaikki sujui erittäin hyvin
Yhteydenpito
Esittelyajan saaminen, asiapapereiden laadinta ja opastus.
Asunto meni loppujen lopuksi kaupaksi odotuksiani nopeammin/helpommin.
Yhteydenpito.
Erittäin nopeat kaupat
Näyttö, yhteydenpito ja asioiden selvittäminen.
Yhteistyö kaikinpuolin ja myyvät esitteet ja kuvat. Näkyvyys netissä
Asioinnin helppous.
Hinnan arviointi.
Asiat ja koko prosessi selitettiin hyvin.
Kaikki
Koko prosessi sujui ongelmitta ja erinomaisesti. Nokkalan Sari on välittäjänä asiantunteva ja hänellä oli selkeä suunnitelma asunnon myyntiä varten sekä halua myydä se. Hän myös informoi heti tilanteista ja hänen kanssaan asiointi oli sujuvaa Kajaanin parhaimpia välittäjiä! Suosittelen!
Koko prosessi alusta loppuun!
Hyvä yhteydenpito, ammattimainen ja selkeä myyntiprosessin hallinta.
Koko asunnon myyntiprosessi onnistui asiantuntevasti.
Palvelu erittäin hyvä 👍
Koko prosessi alusta loppuun. Heti kohteen kuvaamisesta aina viimeiseen kaupan allekirjoitukseen asti. Helppoa ja vaivatonta.
Koko prosessi.
Kiinteistövälittäjä hoiti kaiken asiallisesti ja ammattitaidolla.
Kokonaisuus
Kaikki! Yhteydenpito oli sujuvaa ja aktiivista. Asiat hoituivat hetkessä. Välittäjä teki kaiken tarpeellisen ja vielä enemmänkin.
Asuntoa arvioineen välittäjän kokemus alalta näkyi ja tuli todella luottavainen fiilis siitä, että hän tietää mitä tekee. Tuli välittömästi tunne, että tää oli tässä, ei tarvetta edes harkita muita. Kaikki tapahtui nopealla aikataululla ja täysin ongelmitta.
Esittely ja kaupanteko sujui nopeasti ja kätevästi. Jäi oikein positiivinen mielikuva.
kauppa
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti.
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja luotettava. Asiat sujuivat hyvin ja itse sai olla luottavaisin mielin, että kaikki tulee hoidettua oikein. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön, iso kiitos siitä Sarille. :)
Kaikki, jouhevaa ja nopeaa.
Yhteistyö Leenan kanssa.
Kaikki hoitui hienosti näytön järjestämisestä kaupantekoon saakka. Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista, joustavaa ja ystävällistä.
Esittelyssä sai rauhassa tutustua ja kiertää kohteessa. Esitteet olivat selkeät. Sähköposteihin ja puheluihin vastattiin viipymättä. Myyjän ja ostajan ajantasainen tiedottaminen sujui hyvin. Kauppakirjan teko tilaisuus oli miellyttävä ja kiireetön! Asiat käytiin huolellisesti läpi. Kiitos, oli hyvä kokemus!
Kohteen myynti ilmoitus, esittelyt, kaupan valmistelut
Kaikki
Pitkäjänteinen projekti saatiin hyvään päätökseen.
Kaikki
Kaikki sujui erittäin hyvin, emme voisi olla tyytyväisempiä! Asiantunteva välittäjä möi talomme ensimmäisessä näytössä. Myynti-ilmoitukseen otetut kuvat olivat todella laadukkaita. Mikäli heräsi jotain kysyttävää, vastauksen sai todella nopeasti.
Kaikki alusta loppuun.
Kaikki sujui loistavasti,kuvaukset,esittelyt,kaupat.Huippu palvelua.Positiivisesti ylläyin kuinka nopesti kaikki sujui.Suuri kiitos Teille.
Erittäin hyvin.
kaikki :)
Yhteyden pito sujui erityisen hyvin. Sitä oli riittävästi ja kaikki tarpeellinen tiedotettiin ja yhteydenottoon vastattiin pian. Käytimme puhelinta, sähköpostia sekä whatsapp -sovellusta.
Kaikki sujui loistavasti
Leenan sitoutuminen työhönsä on vertaansa vailla. Hän järjesteli aikatauluja siten että näytöt onnistuivat nopeasti ja oli näytöissä rehellinen ja realistinen. Kolmannen näytön kohdalla tärppäsi ja löytyi mieluinen koti pariskunnalle järvenrannasta. Leenalle iso kiitos talokauppojen järjestymisestä äärimmäisen nopealla aikataululla ja siitä että sinuun sai yhteyden nopeasti myös puhelimitse!
Kaikki sujui jouhevasti, meihin oltiin riittävästi yhteydessä ja pidettiin tietoisena tilanteesta.
Nopeat vastaukset yhteydenottoihin.
kaikki sujui loistavasti
Todella hyvää palvelua saimme ja kaikki sujui mukavan kivuttomasti. Asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta iso plussa.
Kaikki koko prosessinsa välittäjä oli aktiivinen ja informoi eri vaiheista useasti. Välittäjän toiminta oli huomaavaa ja erittäin ystävällistä!
Kaikki, ei mistään valittamista, sujuvasti ja vaivattomasti kaupat tuli tehtyä. Kiitos Leena 😍
Asiantunteva välittäjä!
Koko paletti toimi erittäin hyvin
Ihan kaikki
Asunnon näyttö, esittely, lisätietojen hankkiminen, aikataulut järjestyivät toivotusti, oli luotettavaa ja asiantuntevaa työskentelyä
Loppujen lopuksi nopeat ja sujuvat kaupat. Kohde varmaan hieman vaikea arvioida euromääräisesti. Mutta nappiin meni sekin👍
Nopeat ja kerrassaan ammattitaidolla tehdyt kaupat kun Leena lomansa jälkeen astui remmiin!
Tehokas ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Yhteydenotot vaivattomia. Leena Haataja on ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen välittäjä
Kaikki
Kaikki sujui odotettua paremmin/nopeemmin
Kaikki sujui todella hyvin ja välittäjä piti hyvin yhteyttä että missä mennään.
Hyvin
Yhteydenpito oli nopeaa ja ajantasaista. Käytännön järjestelyt kaikki asianmukaiseti tapahtui. Kaupat tuli nopeasti ja myyntihinta (pyydetty ja toteutunut) oli passeli.
Kesämökin tietoihin perehtyminen, mökin esittely ja myyjän mielipiteet.
Kaikki sujui erittäin helposti ja nopeasti
Kaikki toimi loistavasti!
Kaikki sujui oikein hyvin ja selkeästi.
Leena on asiantunteva välittäjä, tekee työtään asiakaslähtöisesti. Tietojen vaihto oli sujuvaa, yhteistyö mutkatonta, kaupat syntyi nopeasti.
Kohteesta annettiin tietoa asiallisesti ja totuudenmukaisesti.
Ammattilainen.
Asioiden joustava sujuminen, yhteydenpidon helppous ja ystävällinen palvelu.
Hinta arvio.Kaupan helppous.
Hinta arvio oikein ja kaupat syntyi nopeasti. Sujuvaa
Yhteistyö, tiedottaminen ja luottamusta herättävä asiantuntemus.
Asunnon saaminen nettiin
Asiointi Sarin kanssa oli sujuvaa ja ystävällistä. Väittäjästä johtumattomista syistä asunnon myyntiaika venyi pitkäksi, mutta loppu hyvin ja koti saatiin myytyä.
Erittäin hyvin! Nopeasti hoitui asiat.
Yhteydenotto asiassa kuin asiassa oli mutkatonta ja vastauksia askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti!
Koko prosessi oli erinomainen. Asunnon näytöt ja kauppakirjan tekeminen toimi sujuvasti.
Vaikka meiltä meinasi loppua usko asuntokaupan onnistumisessa, välittäjän rauhallinen ja luottavainen suhtautuminen asiaan auttoi meitäkin. Kaikkien asioiden eteneminen sujui erittäin hyvin ja reippaasti.
Viimeisen näytön jälkitunnelmat olivat huippuhetkiä. Leena Haataja hoiti homman hienosti maaliin! Leena on Kajaanin parhaita välittäjiä. Yhteistyö hänen kanssaan oli sujuvaa ja asiantuntevaa. Kiitokset myös taitavalle Riikka- assistentille!
Asiantuntemus, aktivisuus ja asiaan sitoutuminen
Kokonaisuus
Erittän kokenut ja kaikin puolin asiallinen asunnonvälittäjä. Myös asunnon esite oli tehty erittäin hyvin ja houkuttelevaksi.
Kodin kuvaaminen,myyntiesite
Kaikki onnistui hyvin
Koko prosessi sujui hienosti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Hinta osattiin haarukoida ilmeisen sopivaksi, koska kiinteistö ehti olla julkisessa myynnissä vain viikon, kun jo saatiin ensimmäiset varteenotettavat tarjoukset. Katsojakäynnit - joita taisi olla kaikkiaan neljä- pystyttiin sovittelemaan molemmille osapuolille sopivaan ajankohtaan. Kiinteistölle löytyi todella sopiva uusi perhe, emme voisi olla tämän tyytyväisempiä kokonaisuutena tähän myyntiprosessiin! Kiitos Sari - ja Leenalle myös kiitokset!
Hinnoittelu
Olimme koko ajan ajantasalla siitä miten tarjoukset ja lopulta kauppa etenee.
Yhteistyö ja tiedonkulku. Leenalta sai ajantasaisen tiedon viivytyksettä ja yhteistyö hänen kanssaan sujui hyvin luontevasti. Asiat hoidettu koko prosessin ajan erinomaisesti asunnon esittelystä aina kaupantekoon saakka.
Välittäjä oli ystävällinen, kuunteleva ja ammattinsa osaava henkilö. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja kaupanteko oli sujuvaa ja mutkatonta.
Kaikki oli viimeisen päälle mietittyä ,niin myynti kuin itse asunnon kauppakin,suosittelen.
Kaikki sujui hienosti
Kaikki sujui hyvin välittäjän kanssa. Välittäjästä riippumattomista seikoissa olisi parannettavaa.
Koko prosessi sujui hyvin. Suosittelen!
Välittäjä teki kaikkensa ja selvitteli epätavallisia asioita jotta kauppa onnistuu
Oikeestaan kaikki sujui todella hienosti varsinkin itse kaupanteko
Ystävällinen palvelu, saatu tieto kohteesta oli monipuolista ja sitä oli riittävästi.
Nopea kauppa ja hyvä hinta!
Kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen
Asunnon arviointi, esitteen tekeminen & nettimainos, välitys.
Kaikki sujui hyvin.
Kaikki
Kaikki! Haastava kohde kun me oltiin Tampereella, vuokralainen valmiina jne... Vastaukset tuli aina viipymättä. Kiitos!!!
Kaikki
Yhteydenpito välittäjään sekä asunnolla käyminen sekä nopeiden kauppojen järjestäminen.
Ostajan näkökulmasta todella jouhevasti tehty asuntokauppa. Ei tarvinnut turhia murehtia, kun Leena hoiti asiat varmalla otteella alusta loppuun.
Esittely, yhteydenotot ja kaupat.
Myynti vaikeasti myytävällä alueella onnistui hyvin.
Välittäjä oli yhteydessä aina tarvittaessa ja vastasi kun oli tarvetta.
Yhteistyö, asioissa ohjeistaminen oli selkeää.
Kaikki
Potentiaalisen ostajan kontaktointi ja toimeksiantajan ajan tasalla pitäminen.
Kaikki sujui erittäin hyvin! Sähköinen DIAS-kauppa oli vaivatonta ja kätevää. Myyntikuvat olivat todella onnistuneet, enemmän mitä osasin toivoa. Leena ja Sp-Kodin henkilökunta ovat rautaisia ammattilaisia. Suosittelen, palvelu ja toiminta täysi kymppi!
Kaikki kohdallani sujui hyvin. Kiitos.
Kaikki
Kommunikointi.
Koko paketti
Kauppakirjassa oli tarkoin ja selkeästi esitetty kaikki eri kohdat, ottaen huomioon laillisuus vaatimukset, niin myyjän, kuin ostajan kannalta.
koko prosessi hoitui hienosti.
Kaikki sujui erinomaisesti myyntitoimeksiannosta kaupan tekoon saakka. Lämpimät kiitokset Sari Nokkalalle ammattitaitoisesta palvelusta!
Palvelu oli ystävällistä ja asiakasta kunnioittavaa palvelu sujui kiitettävästi
Koko Sp-kodin tiimi toimi asiakkaan näkökulmasta upeasti yhteen. Kiitos upealle tiimille: Leena, Riikka ja Maija! Ihana, kun voi antaa asunnonmyynnin asiantunteviin käsiin!
Välittäjä opasti ja neuvoi hyvin
Kaikki sujui oikein mukavasti ja sujuvasti
Kodistamme otettiin edustavat kuvat. Välittäjät Leena ja Marja toimivat ammattitaitoisesti,niin kotimme myynnissä ja uuden hankinnassa. Rauhallisesti, mutta määrätietoisesti vietiin eteenpäin. En voi muuta,kuin suositella. Kiitos. Terv. Antti
Hyvä henki, osaaminen, kokemus ja asiantuntemus oli hyvä laatukiinteistön myymiseen. Suosittelen laadukkaiden asuntojen myyntiin.
Asiakaslähtöistä, joustavaa ,ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Myös asunnosta otetut kuvat olivat erittäin onnistuneita. Voin suositella lämpimästi.
Kohteen esittely ja kaupanteko
Kaikki
Kokonaisuus kohde/neuvottelu/rahoitus.
Asiantunteva ja hyvin yhteyttä pitävä kiinteistönvälittäjä. Nopea toiminta asunnon esittelytietojen julkaisemista varten. Onnistuneet kuvat huoneistosta. Hyvä järjestelmä tietojen hyväksymiseen.
Hyvä palvelu ja nopeat kaupat.
Kaikki sujui erityisen hyvin, koko kauppa ja kaikkien siihen liittyvien asioiden nopea, asiantunteva hoitaminen, ystävällinen palvelu kaikessa yhteydenpidoissa
Kaikki sujui jouhevasti.
Kaikki kaupantekoon liittyvät asiat.
Kaikki meni sujuvasti.
Yhteydenpito oli riittävää. Välittäjä oli aktiivinen myyjän ja ostajan välillä.
Asiansa osaava välittäjä. Vastasi heti kysymyksiin joita esitettiin. Asunnon näytöt onnistuivat hienosti niissä aikatauluissa joita pyydettiin.
Kaupankäynti oli helppoa ja joustavaa, minut pidettiin ajantasalla koko myynti prosessin ajan.
Asunnon näytöt sovittu erinomaisesti.
Sari Nokkala on Hyvä asunnon välittäjä!
Kokonaisuus ja sujuvuus todella selkeää. Kannatan ehottomasti.
Ihan kaikki
Tiedottaminen eri vaiheissa oli tehokasta.
Maanläheinen palvelu ja asioiden selvittäminen huolellisesti jos joku asia vaivasi. Tuli tunne että ollaan kiinnostuneita meidän asioista
Välittäjä oli aktiivinen, ripeä ja neuvoi myös vuokratun asunnon irtisanomisessa.
Ymmärrys tilanteesta ja yhteydenpito
Yhteistyö Leenan Haatajan kanssa on todella helppoa.
Kokonaisuutena erinomiasta palvelua ja asioiden hoitoa. Asialliset esitteet ja kuvat. Kaupantekoon liittyvät asiakirjat jne. olivat asialliset ja yksiselitteiset. Ne myös käytiin hyvin läpi. Tiedon saanti prosessista oli vähintäänkin riittävää. Myös välittäjän toiminta pankin suuntaan oli hyvin tehokasta, ja asiat sujuivat sinnekin suuntaan sutjakkaasti.
Asuntokauppa-amatöörille asioiden suomentaminen ja välillä jopa rautalangasta vääntäminen kärsivällisesti jätti turvallisen tunteen, uskalsi viedä kaupat loppuun asti :)
Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti, asiallisesti ja ystävällisesti. Myyntiin valmistelun neuvomiset, nopea toimiminen, yhteydenotot eri tilanteissa, joustavuus tapaamisajoissa ja kaupantekotilaisuus.
Koko virallisen puolen hoitaminen, eri kontaktien järjestelyt sopivina ajankohtina.
Asunnon näyttöjen järjestäminen, asioista tiedottaminen jatkuvasti
teihin sai erittäin hyvin yhteyden ja annoitte vastaukset nopeasti, otitte heti selvää jos jotain piti kysyä asuntoon liittyen muulta taholta. kohteen näyttöaika järjestyi nopeasti ja asiakkaan toiveen mukaisesti.
Kuvat olivat hyviä. Neuvottelut hinnasta sujuivat hyvin. Asialliset, miellyttävät myyjät.
kokonaisuus ok
Välittäjällä oli talon ostaja valmiina.Kaikki näyttöt ja kuntokartoitukset välittäjä oli hoitanut valmiiksi.
Kaikki meni ok
Ensimmäiset asuntokaupat, ei ole vertailukohteita joten vaikea sanoa meneekö jokin normaalisti paremmin tai huonommin. Kaikki kuitenkin sujui mielestäni hyvin ja erittäin nopeasti eikä mikään koko prosessissa jäänyt mietityttämään.
Koko prosessi meni joustavasti.
Näyttöjen aikataulut sai sovittua itselle sopiviin aikoihin. Välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista.
Itse kaupantekohetki. Siinä asioiden hoito. Kaikki asiat hoituvat kerralla.
Välittäjä oli ammattitaitoinen, häneen sai hyvin yhteyden tarvittaessa ja hän tuntui olevan myös aidosti kiinnostunut asuntomme myynnin onnistumisesta.
Asiantuntevaa palvelua
Koko kokonaisuus sujui oikein mallikkaasti. Kaupat syntyivät nopeasti. Olimme tyytyväisiä palvelun tasoon ja yhteistyöhön.
Asunnon myynti sekä tarvittavien asiapaperiden hoitaminen.
Kaikki meni hyvin
Asiakas ja asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon.
Nopea kotimme välitys.
yhteydenpito
Koko homma oli ok,,, ystävälliset ja kivat toimijat
Ystävällinen ja palvelualtis kiinteistövälittäjä.
Kaupanteko oli mutkatonta ja kaikki tarvittavat asiat hoidettiin asiakkaan näkökulmasta joustavasti sekä helposti.
Näyttö ja kertominen kohteesta.
Kaikin puolin sujuva prosessi.
Välittäjä oli ystävällinen ja kärsivällinen, asiat menivät ihan sujuvasti.
Ostajan löytyminen
Koko prosessi meni todella nopeasti ja hyvin.
Myyntiprosessi kokonaisuudessaan! Iso iso kiitos Sari Nokkalalle :) tv. TM
Välittäjän yhteydenpito kaupan osapuoliin.
Ystävällinen, asiantunteva asiakaspalvelu
Joustavuus ja erityistilanteeseen mukautuminen (ulkomaalainen ostaja)
Hinnan määrittely asiantuntevaa. Aikaisempien kontaktien hyödyntäminen nopeutti ostajan löytymistä ja kauppojen ketjuttamista. Huippu nopeaa toimintaa.
Yhteydenpito
Tapaamiset olivat luontevia. Hauskoja. Kysymyksiimme saimme aina vastaukset. Viesteihin vastattiin nopeasti. Sari Nokkala on helmi työssään!
Yhteyden pito. Kysymyksiin sai aina vastauksen, jos ei heti, niin se selvitettiin.
Hyvin, asiantuntevasti ja nopeasti hoidettu kauppatapahtuma.
Kaupan teko kävi nopeasti
Yhteydenpito oli säännöllistä ja sovitut toimenpiteet sujuivat viiveettä. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla tapahtumista.
Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvin.
Nopea myynti
Kokonaisuus sujui kiitettävästi.
Keskustelu välittäjän kanssa.
Myynnin suunnittelu, aikataulutus, yhteistyö. Kaupantekohetki oli todella kauniisti ja hyvällä tunnelmalla järjestetty. Johdonmukainen kaupan läpikäynti. Kaunis toimistoympäristö ja asiakkaiden huomiointi!
Koko homma
Välittäjälle tuttu kohde ja luotettava välittäjä.
Palvelu oli nopeaa, sujuvaa ja asiantuntevaa.
Yhteyden pito ja näytöt.
Näytöt ja kaupanteko sujuvaa. Yhteydenpito oli sujuvaa.
Koko palvelu näytöstä kaupantekoon nopealla aikataululla.
Toimeen tarttuminen ja prosessin edistäminen - ei aikailua
Markkinointi
Kaikki vaiheet sujuivat joustavasti. Asiointi oli miellyttävää.
Joustavuus palveluissa.
Koko prosessi sujui hyvin.
Kaikki tapahtui sujuvasti ja nopeasti.
Vuorovaikutus erittäin hyvää ja vähän hankala juttukin hoidettiin ja otettiin hyvin vastaan. Mukava asioida ja hyvin hoidettu kauppa
Nopeat kaupat ja hyvin hoisetut järjestelyt.
Aivan koko konaisuus
Sinänsä kaikki. Näytöt järjestyi hyvin ja siitä eteenpäin kun tein tarjouksen kaikki sujui mallikkaasti vaikka asunkin vielä kaukana. Jopa kauppakirjan allekirjoitus sujui näppärästi siitä huolimattomasti,että sairastuin pahasti enkä päässyt paikalle. Sari Nokkala teki työnsä todella hyvin.
Kiintöistövälittäjä oli rehellinen ja mukava
Joustavuus palveluissa. Asiakkaan toiveiden kuuntelu.
Hinnoittelu. Saatiin hinta mitä haettiin.
Asunto esittely
Kuvat. Esite. Näyttö.
Kiinnostus saada asunto kaupaksi / myytyä
Yhteydenpito oli helppoa ja pyytämäni asiakirjat tulivat / kysymyksiin vastattiin nopeasti. Myös kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty! Suuret kiitokset Leena Haatajalle!
Yhteydenpito sujuvaa ja välittäjä ihmisläheinen
Kaikki meni sovitusti. Ei ongelmia.
Lisätietojen saaminen asunnosta, kaupantekotilaisuus
Kaikki sujui niin jouhevasti. Mitään asioita ei jäänyt epätietoisuuteen. Luotettava ja turvallinen.
Pidettiin kiinni siitä, mitä luvattiin
Koko asuntokauppa onnistui hyvin, ystävällinen ja asiantunteva kiinteistövälittäjä
Joustava aikataulu, nopeasti hoidetut asiat.
Huolimatta siitä että asuin toisella paikkakunnalla ja oli vielä korona-aika, aikataulut saatiin hyvin järjestettyä niin näytössä kuin kaupanteossa. Ystävällistä palvelua.
sujuva palvelu, erityinen kiitos soitosta jokaisen näytön jälkeen, asiakkaan asia otettiin oikein hyvin huomioon kaiken kaikkiaan
Palvelu kaiken puolin ja tiedottaminen kaupan kulusta ja ei vaiheista.
Asuntokaupan hoitaminen yleisesti
Sähkö- ja vesiliitännän hinnat näkyivät myynti-ilmoituksessa, turhat kyselyt jäi pois!
Myynti sujui nopeasti ja kätevästi. Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja hoiti asiat niin että oli koko ajan turvallinen olo.
Näytöt, tiedonkulku.... Kiitos
Kaikki sujui odotetulla tavalla ja nopeasti. Sovitut asiat pitivät
Nopeus
Kaikki sujui loistavasti , kiitokset Marjalle !
Nopeaa ja joustavaa palvelua.
Pidettiin ajantasalla koko myyntiajan hyvin! Myyntikuvat tosi hyvät ja totuudenmukaiset sekä kuvakulmat hyvin mietitty.
Kaupan teko
Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin
Esittelyajat olivat hyvin joustavat. Ostaminen oli tehty vaivattomaksi.
Kaupan teko yhdessä paikassa. Paperit kulkivat ja maksut onnistuivat joustavasti Sp-Kodin toimipisteessä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa asioinnin selkeys. Vain pieniä ja ei-kriittisiä epäselviä asioita, jotka selvisivät kysymällä, mutta muuten asioinnissa kerrottiin ja selvennettiin hyvin kaikki asiat. Tietoa välitettiin hyvin ja koko prosessin ajan koin saavani luotettavaa ja hyvää palvelua. Kiitos!
Sovituista asioista pidettiin kiinni, ammattilainen välittäjänä
Koko ajan oli tunne, että välittäjä oikeasti yrittää saada kiinteistöämme kaupaksi.
Yhteydenpito ostajaan vaikeassa tilanteessa.
Palvelu oli erinomaista ensimmäisestä käynnistä lähtien. Saimme koko ajan tietoa myynnin edistymisestä.
Pohjatyö ennen ilmoituksen julkistamista (asunnon tiedot ja kuvaus). Näytöt vain todella kiinnostuneille, ei siis kaikille avoimia näyttöjä. Itse kaupantekotilaisuus ja paperisota.
Aikataulujen sopiminen ja yhteyden pito.
Näytön järjestäminen toivottuna ajankohtana, kun tultiin kauempaa
Talo meni heti kaupaksi ja saimme pyytämämme hinnan
Kuvat ja esite asunnostamme olivat todella laadukkaita. Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi koko ajan nopeasti ja sujuvasti.
Kokonaisuus
Nopeus ja helppous
Asunto meni todella nopeasti kaupaksi ja palvelu oli jouhevaa.
Yhteydenpito toimeksiantajaan, kohteen esittelyt ja esittelyissä esille tulleiden asioiden esilletuonti. Kiinteistön myyminen onnistui kaikilta osiltaan halutulla tavalla.
Itseasiassa koko projekti sujui tosi mallikkaasti ja asiantuntevasti.
Kuvat todella tasokkaita.
Kommunikaatio välittäjän kanssa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja avulias.
Kokonaisuus kaikkine vaiheineen oli oikein hyvää ja ammattitaitoista, erityis kiitos Petralle hyvistä kohde kuvista esitteeseen.
Asiakkaiden asuntoon tutustumaan saaminen.
Alusta loppuun kaikki sujui erinomaisesti
Sujuvaa toimintaa! Ei ollut vaikeuksia missään vaiheessa ja yhteyden otot tuli mukavasti puhelimen välityksellä. Infoa annettiin kaikesta riittävästi joten epäselvyyksiä ei tullut!
Kaikki sujui hyvin.
Kaikki onnistui hyvin
Minun mielestäni yhteydenpito välittäjän kanssa toimi moitteettomasti. Välittäjä pystyi kertomaan mielle myyjän toiveita ja analysoimaan tarjouksiamme. Lisäksi saimme tehtyä kaupat nopealla aikataululla pankin viivytyksistä huolimatta.
Kokonaisuus sujui mahtavasti, Leenalle suuri kiitos!
Kaikki sujuin nopeasti ja vaivattomasti. Yhteydenpito oli helppoa ja vastaukset askarruttaneisiin kysymyksiin tulivat nopeasti. Palvelu oli ystävällistä ja välittäjällä oli taito kohdata asiakas lämmöllä. Uusi koti järjestyi parissa viikossa.
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä. Kaikki asiat etenivät erinomaisesti joka vaiheessa. Tietoa asiakkaalle tuli riittävästi ja ajantasaisesti. Kaupanteko sujuvaa ja selkeää. Kysymyksiin sai selkeät vastaukset Kohteen valokuvaus oli erinomainen :) Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja huomioi asiakkaan kivasti ja oli kohtelias sekä ystävällinen
Myyntitapahtuma oli miellyttävä 👍🏻
Asunnon esittely ja asioiden loppuunsaattaminen
Pankissa käynti oli ammattimaista
minusta kaikki sujui näppärästi :) asiantunteva välittäjä,kiitos Sarille :)ammattitaitoista palvelua.
Kokonaisuus toimi hyvin. Kajaanin parasta palvelua! Suosittelen. Kokemusta on muistakin välittäjistä.
kiinteistöstä otetut kuvat laadukkaita ja välitystyö ammattitaitoista.
Kaikki sujui riittävän hyvin. Kiitos!
Se, että saatiin kaupat
Näytöt, esittely, asiakirjaselvitykset.
hienotunteista ja osaavaa palvelua
Kaikki asunnonvälitykseen liittyvät asiat.
Asunnon myynti tapahtui sujuvasti ja nopeasti, välittäjä oli ammattitaitoinen
Asiansa osaava ammattilainen
Kaikki. Esim.Joustava aika esittelyyn ja kaupanteko.
Kaikki sujui jouhevasti ja asiantuntevasti myynti-ilmoituksesta kaupantekoon. Saimme hyvää palvelua pitkin myyntiprosessia.
Kaikki
Nopea toiminta ja reagointi asioihin.
Välittäjän olennaiseen keskittyminen
Kokonaisuus hallittua. Kaikki suju niinkuin piti.
Välittäjän toiminta
Myynti-ilmoituksen laitto ja kaupanteko.
Kauppakirjan tekeminen ym. tilaisuuden valmisteluun liittyvät asiakirjat valmisteltu huolella.
Kaikki toimi hyvin.
Kaikinpuolin hoidettu sovitun mukaan🙂
Kaikki sujui jouhevasti
Sopimusten teot, yhteydenpito, tiedottaminen "missä mennään"
Sähköinen asiakirjojen hyväksyminen
Nopea palvelu ja ystävällisyys
Yhteistyö myyjän ja välittäjän välillä. Ammattitaitoista neuvontaa miten saadaan asunto myyväksi.
varsinainen kaupanteko ja välittäjän henkilökohtainen palvelu ja jousto aikatauluissa..välittäjä vaikutti olevan aina saatavilla
Kohteen ja talonyhtiön esittely, ostopäätöksen vahvistaminen, kokonaisuudessaan kaupanteon eteenpäin. vieminen.
Asunnon esittely lyhyellä varoitus ajalla.
Kaikki
Kaupantekotilaisuus sujui kuten pitääkin, yhteydenpito oli asiallista
Näytössä asuntoa sai katsella rauhassa, ja välittäjä kertoi paljon lisätietoa. Välittäjä myös neuvoi meitä paljon ensimmäisen asunnon hankintaan liittyvissä kysymyksissä.
Kuvat olivat myyviä, asiakaspalvelu ystävällistä, asiakas otettiin huomioon ja välittäjät, jotka tekivät kanssamme yhteistyötä saivat meidän pysymään siinä uskossa että talomme saadaan kyllä myytyä vaikka itsellä siihen välillä usko hiipuikin
Kaupanteko ja viestintä
Nopea kauppa. Välittäjä piti ostajaehdokkaan hyvin ajantasalla ja kauppa eteni nopeasti.
Kauppa ja siihen liittyvät järjestelyt.
Yhteistyö,kuvat,tiedotus ja opastus
Tiedottaminen, esittely(kuvat), asioiden sujuminen
Kokonaisuus meni ihan ok tai ok +
Heti alusta asti oli varma tunne ammattitaitoisen välittäjän kanssa asioita hoitaessa. Kaikki sujui nopeasti ja helposti.
Joustavuus asioiden hoidossa etänä mm. Muutenkin olimme oikein tyytyväisiä.
Kohteen yksityisnäyttö meille sopivana ajankohtana.
Kaikki sujuin jouhevasti.
Nopea yksityisesittelyn saaminen. Yhteydenpito toimi hyvin ja viivytyksettä.
Nopeus viestinnässä.
kaikki,en osaa eritellä
Itse kauppatapahtuma meni todella hyvin.
Myyntiaika oli kohtuullisen lyhyt
Nopeus ja asiantuntemus.
Kaupan loppuun saattaminen.
yhteyden pito eri vuorokauden aikoina
Kaupanteko oli nopeaa
Käytännön asiat ja viestittely. Joustavuus yhteydenotoissa ja tapaamisissa. Itse kaupantekokin onnistui jouhevasti.
Nopea myynti ja välittäjä piti hyvin väliaikatiedoillaan ajan tasalla, että olin tietoinen missä mennään.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Asunnon näyttöajan sain todella nopeasti ja joustavasti . Tiedot myytävästä huoneistosta sain kaikki sähköpostiini. Kaupan teko sujui todella hyvin .
Toiminta oli ripeää, joustavaa ja ystävällistä.
Asunto tuli myydyksi. Näyttöjen järjestelyissä oli aina vähintään n. vuorokauden viive, joten omien menojen järjestely helpottui.
Ne esittelyt,joita oli koronan aikana järjestettiin hyvin. Ilmoitus esittelystä yleensä hyvissä ajoin.
Nopea myynti oli tavoitteena ja se toteutui loistavasti.
Esittelyt olivat hyvin järjestettyjä. Kaupanteko tilaisuus oli sujuva.
Välittäjän yhteydenpito esim.sähköpostilla oli todella nopeaa ja hän oli yhteydessä myös viikonloppuisin joka yllätti meidät. Vastaukset tuli nopeasti ja lähestyminen oli helppoa ja nopeaa.
Kommunikointi.
Kauppa
Työtä välittäjä teki kympin arvoisesti, ei voi kuin kiittää tarmoa jolla hän markkinoi taloa. Myös asiointi välittäjän kanssa sujui mallikkaasti ja alku vaiheen jälkeen tilannetietoa myynnistä tuli hyvin ja nopeasti. Alussa välittäjällä ei ollut tietoa myyjien välisestä tilanteesta ja siksi tieto kulki puutteellisesti.
Välittäjän aktiivisuus ns. virka-ajan ulkopuolella.
Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hän piti meidät koko ajan hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä sekä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Vaikka me myyjän edustajat olimme toisella puolella Suomea pysyimme hyvin kartalla siitä, missä mennään ja kaikki hoitui helposti etänä.
Nopealla aikataululla esittely.
Kokonaisuus, ja asioiden täsmällinen hoitaminen.
kaikki ja etenkin kaupantekotilanne
Se oli tärkeä että asunto kuntotarkastettiin pätevän toimian tekemänä. Ko. Kuntotarkastajaa suositteli Leena Haataja. Hän myös sopivasti antoi uskoa asunnon myyntiin, varsinkin viime kasänä kun aloitimme myynnin aika myöhäisessä vaiheessa kesää. Marja Loikkanen toimi ammattitaitoisesti ja edisti persoonallaan kaupan syntymistä. Se oli hyvä että ilmoititte näytöstä niin saaton käydä siisimässä asuntoa jos siellä oli jotan muuttoon liityvää epäjärjestystä.
yhteyden otot
Tarpeitamme vastaava asunto sattui osumaan nopeasti kohdalle, kun keskustelimme toisen asunnon näytössä.
Kommunikaatio oli nopeaa ja ystävällistä
Koko kaupankäyntiprosessi
Kauppojen loppuun vienti.
Välittäjän yhteydenotot. Vastasi nopeasti.
Kaupantekotilaisuus.
Sain tarvitsemani tiedot kiinteistöstä. Hyvin ja selkeästi neuvottu kuinka osto prosessi etenee ja mitä asioita minun täytyy hoitaa.
Kokonaisuutena toiminta ja yhteistyö.
Vastaaminen kysymyksiin oli nopeaa.
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. En koe, että parannettavaa olisi.
Näytön sopiminen ja itse kaupat. Myyjän ja ostajan suoran kontaktin salliminen edisti kauppojen syntymistä.
Sähköinen kaupankäynti.
Esittely/näyttöajat olivat hyvin sovitettavissa.
Alttius esitellä etäkohdetta, siitä täydet kuuteksan pistettä. Siltä osin hinta/laatusuhde kohdallaan.
Myyntihetki
Näytöt, asiakaspalvelu.
hyvä netti-ilmoitus, asunnosta todella hyvät kuvat, välittäjän luotettava ja asiantunteva työ. asunnon myynti kesti aikansa, mutta todella positiivista että yleisnäyttöjä oli joka kuukausi. (välttämättä kaikissa muissa ei järjestetä noin usein, olen kuullut..), myös muita näyttöjä riitti -> kiinnostuneita riitti.
Kaikki
Vastaus aina kyselyihin ja hyvä asiakaspalvelu
Lopputulos
-
Asiat selitettiin perusteellisesti. Palvelu oli ystävällistä.
Näytöt ja esitteet olivat hyvät.
Asunnon myyntiin laitto, kuvat ja esittely ajat tuli hyvissä ajoin
Esittelyihin pääsi hyvin
Asiallinen ja ripeä toiminta.
Valokuvat
Paperihommia ei tarvinnut itsellä tehdä olleenkaan, saatika ilmoituksia yms...
Paperit, asiakirjat yms. saatu heti
Kaupantekotilaisuudessa riittävästi aikaa ja ehti käydä rauhassa asiat läpi. Hyvä neuvottelija oli välittäjä Leena Haataja.
Yhteistyö
Kaupantekotilaisuus
Totuuden mukaisuus ostajaehdokkaille
Miellyttävä ja asiantunteva myyjä.
Paperihommat onnistuivat sujuvasti
Näytöt.
yhteydenotot ja kommunikointi
Mökin esittely sujui loistavasti.
Koko kaupan teko prosessi sujui erittäin hyvin.Kiitos vielä kerran👍
;