Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Helsingin Merihaasta

Fint tjänst, bra kvalifering av kandidater till att hyra lägenhet
Kaikki meni hyvin
Yhteydenpito asiakkaaseen sekä nopeat kaupat
Kaikki, asunnon näytöstä kaupan sulkemiseen. Erityisesti arvostin ehdotusta osakaupasta eli maksan loppuosa kauppasummasta vasta entisen asuntoni myynnin jälkeen. Otin mielelläni vastaan myös vinkit ja avuntarjouksen oman asuntoni myymiseen (nähtäväksi jää tarvitaanko). Sekä Nikita että Terhi olivat ihan mahtavia! Kymmenen pistettä ja papukaijanmerkit molemmille!
Loistava välittäjä. Nopea ja joustava näyttö.
Nopea palvelu, myös asunto myytiin nopeasti. Hyvät kuvat, muutoinkin hyvä myynti-ilmoitus/myyntiteksti. Ammattitaitoinen välittäjä.
Kaikki, hyvin hoidettu jokainen asia
Ammattitaito
asunnon hankkiminen onnistui puolessa tunnissa ja puheluun vastattiin teiltä puoli yhdeksän illalla ja sovittiin asuntonäyttö heti seuraavalle päivälle! todella mukava henkilökunta. iso kiitos Terhille! emme ole koskaan törmänneet noin mukavaan välittäjään. täys kympin palvelu! suosittelen kaikille!
Välittäjä hoiti kaiken alusta loppuun kitkattomasti.
Hanna (kiinteistövälittäjä) hoiti kaiken aivan loistavasti!
Hanna Daw toimi välittäjänä uuden kotimme ostossa, sekä vanhan kotimme myynnissä. Molemmat prosessit sujuivat todella hienosti ja vaivattomasti. Hanna oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Hyvin asiakaslähtöistä palvelua. Hanna oli vilpittömästi kiinnostunut siitä, että saamme meille sopivan kodin oikeaan hintaan.
Koko prosessi sujui ihan superhyvin. Minulla oli koko ajan sellainen olo, että välittäjällä on homma hanskassa ja kaikki langat käsissään, joten minun ei tarvinnut huolehtia mistään. Yhteistyö oli myös hyvin lämminhenkistä ja mukavaa.
Viestintä meidän myyjien suuntaan, ostajia aktivoivan myyntitilanteen luominen ja kohteen kunnianhimoinen hinnoittelu. Ammattiylpeydellä ja innostavalla otteella saavutettu erinomainen, myyjien tavoitteet ylittävä suoritus. Välityspalvelua, jonka palkkio on täysin perusteltu. Suosittelemme muille ja pyydämme Hannaa välittäjäksi myös seuraavalla kerralla.
Hannalla oli hyvä myyntistrategia ja myynti meni kerralla nappiin. Hanna oli aina tavoitettavissa ja hänen kanssaan toimiminen oli selkeää ja helppoa. Hän toimi positiivisella ja reippaalla otteella, sekä tuli helposti juttuun erilaisten potentiaalisten ostajien kanssa. Kaikille jäi todella hyvä fiilis asuntokaupoista.
Välittäjä oli meihin yhteydessä säännöllisin väliajoin ja kertoi hyvin selkeästi mitä milloinkin tapahtuu.
Kaikki sujui todella hyvin.
Koko prosessi sujui erittäin hyvin. Välittäjän kontaktikyky, välittömyys ja asiakkaasta huolehtiminen, hänen paneutumisensa myyntiprosessiin, prosessin etenemisen informointi sekä keskustelujen pohjalta syntynyt vaikutelma siitä, että toiminnan tausta-arvot olivat kaikki parasta mahdollista ja luottamusta herättävää. Oli todella suuri tyytyväisyyden aihe kilpailuttamisen kautta löytää kiinteistövälittäjä, joka hoiti myyntiprosessin sekä myyjän(minun), että myös ostajan parhaaksi. Todella suuri kiitos vielä sitkeydestä, kärsivällisyydestä ja rohkaisusta itse kaupantekopäivänä, jolloin syntyi stressitilanne minun(myyjän) toimintani aiheuttamana.
Hanna oli todella mahtava tyyppi; ammattimainen, ystävällinen ja asiansa osaava. Vaikka kaupanteossa olikin hieman haasteita, kaikki hoitui mielettömän hyvin. Iso kiitos!
Kokonaisuus. Yhteydenpito.
Kaikki sujui
kaikki sujui erinomaisen hyvin, jo siitä lähtien kun kilpailutimme 4 kpl välittäjiä. Hanna Daw:n positiivinen asenne huokui läpi jo ensimmäisestä meilistä.
Nopeus, valokuvat, joustavuus
Kaikki
Kaikki. Hinta arvioitiin oikein. Ilmoitus ja kuvat todella hyvät. Näytöt meni hienosti. Asunto meni kaupaksi alle vuorokaudessa.
Välittäjä Hanna oli asiantunteva ja suhtautuu työhönsä ihanan intohimoisesti. Tuntui turvalliselta antaa asunto hänen myytäväkseen!
Asunnon esittely. Esittelijä sai meidät ihastumaan paitsi asuntoon myös asuinalueeseen.
Hanna Daw oli kaikin puolin ammattitaitoinen, pätevä, ripeä, rehellinen, suora hyvällä tavalla ja kaiken lisäksi myös rento ja iloinen pilke silmäkulmassa. Voin suositella Hannaa lämpimästi!
Välittäjä oli erittäin mukava ja osaava työssään. Meillä oli läpi prosessin tiivis ja mutkaton yhteydenpito, asiat hoituvat tehokkaasti ja varmalla otteella, sekä saimme nopeasti vastauksia kysymyksiin. Tuntui, että olimme asiakkaina tärkeitä.
Ihan kaikki, eikä mennyt kauan kun löytyi sopiva ostaja. Kiitos Terhi Westerberg ja Nikita Missiouk!
Hinta laatu suhteen neuvottelu.Välittäjä Piti hyvin ajan tasalla myynnin etenemisen.
Välittäjä hoiti asian alusta loppuun saakka ja oli koko ajan yhteydessä.
Hanna Daw oli erittäin miellyttävä ja tehokas välittäjä. Hän järjesti nopeasti kohteen yksityisnäytöt ja toimitti kysytyt tiedot. Pankin edustaja kiitti tehokasta ja ystävällistä välittäjää asiantuntevasta toiminnasta, kun projekti päättyi kauppaan ja kauppa-asiakirjat tarvittiin pankkiin.
Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen, huomioonottava ja tarjosi yksilöllistä palvelua
kommunikaatio, ystävällisyys, joustavuus
Koko prosessi kaikin osin meni odotetusti
Pakko kehua välittäjää Terhi Westerberg !!! 💖💖💖💖 Mutkaton, rehellinen, suoraselkäinen ja jaksaa vastata tuhansiin kysymyksiin😍 Kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti👌🤝 Myynti-ilmoituksessa todella hyvät kuvat! Suosittelen ehdottomasti!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaikki
Välittäjä arvioi asunnon arvion rehellisesti sekä oli aktiivisesti yhteydessä. Hän myös perusteli erittäin järkevästi, mihin hinta perustuu ja mitä mahdollisesti on odotettavissa. Yleisesti ottaen koko prosessi hoitui pääosin siten, ettei minun tarvinnut juuri osallistua ja koko prosessi tuntui minulle helpolta.
Asunnon myyntiprosessi oli kokonaisuudessaan helppo, sujuva ja markkinatilanteeseen nähden nopea kera loistavan asiakaspalvelun. : )
Nikitan kanssa viestintä ja asioiden sopiminen sujui todella mutkattomasti. hän oli hyvin saavutettavissa ja joustava, sekä muisti aina laittaa väliaikatietoja myynnin etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä Nikitan kauppoihin!
Kaupat sujuivst nopeasti ja ongelmitta! Asiat tiedotettiin selkeästi ja asianmukaisesti. Olen todella tyytyväinen.
Koko prosessi oli mutkaton ja nopea. Kaikki hoitui hyvässä aikataulussa ja Marika Kolehmaiselle erityiskiitokset loistavasta työstä. Pidimme myös siitä, ettei yleisiä näyttöjä pidetty. Ja sähköisesti allekirjoitettavat sopimukset olivat myös kätevät.
Kaikki sujuivat loistavasti. Erityiskiitos välittäjälle loistavasta työstä.
Itse myynti ja siihen liittyvä hinnan nousu
Oikeastaan kaikki. Kiinteistövälittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja aina käytettävissä. Kaikin puolin positiivinen kokemus.
Yhteydenpito sujui hyvin ja välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla, sekä hänellä oli selkeä suunnitelma miten myyntiprosessissa edetään. Toiminta tuntui alusta asti luotettavalta. Asunnosta otetut kuvat olivat erinomaiset.
Kaikki. Hanna Daw on erittäin ammattitaitoinen ja pitää sen minkä lupaa. Realistinen hinnoittelu alkutietoineen ja erinomainen palvelu asunnon esittely kuntoon saattamisessa. Hoiti myynnin luotettavasti valtakirjalla ja tiedotti koko ajan missä mennään. Sähäkkä myyjä, asunto meni kaupaksi alle vuorokaudessa.
Myyntiprosessi saatiin nopeasti käyntiin. Paperityöt sujuivat vaivattomasti. Saimme tarjouksen heti ensimmäisenä näyttöpäivänä. Tarjousprosessi meni vaivattomasti ja saimme kaupat tehtyä. Hanna piti meidät hyvin ajan tasalla myyntiprosessissa, joten kommunikaatio toimi erityisen hyvin.
Hei, ostimme ensiasunnon teidän kauttanne Oulunkylästä ja välittäjän toimi Nikita Missiouk. Tämän takia haluamme tässä palautteessa kiittää Nikitaa asiantuntevasta avusta, huumorista ja selvästä kommunikoinnista. Olimme ensiasunnon ostajia, joten meillä on paljon kysymyksiä. Hän auttoi ja neuvoi meitä paljon koko prosessin aikana ja oli aina saatavilla. Olimme ennen tätä asioineet monen välittäjän kanssa joilla homma ei ollut lähellekkään näin hyvin hanskassa ja tämän takia Nikita ansaitsee meiltä täydet pisteet. Tulemme myös jatkossa olemaan Nikitan asiakkaita asunnon osto- ja myyntiasioihin liittyvissä asioissa. Kiitos vielä Nikita!
Hyvät yhteydenpidot. Nopea toiminta. Asiakkaan kannalta valmis paketti.
Kokonaisuus; vuorovaikutus välittäjän kanssa, kohteeseen tutustuminen, valokuvien korkea laatu, realistinen käsitys hinnoista ja osaaminen kaupan käytännön asioiden hoitamisen kanssa.
Yhteydenpito
Kohtelias ja asiantunteva palvelu. Saatiin myös hyvä hinta.
Kaikki. Yhteydenpito oli nopeaa ja ajantasaista. Tiesimme koko ajan mitä tapahtuu ja mitä meiltä odotetaan. Tietoa oli riittävästi ja saimme kysymyksiimme vastaukset. Selkeys, mikään ei jäänyt mietityttämään. Avoimmuus sekä fiilis.
Koko prosessi alusta loppuun.
Terhi tekee kiinteistönvälitystä rakkaudesta lajiin. Asunto oli ollut välityksessä toisella ja vaihdoimme SP-kotiin. Koti meni kaupaksi ripeästi ja olimme ylipäätänsä erittäin tyytyväisiä. Suosittelen!
Tilannetiedottaminen myynnin aikana.
Yhteydenpito, allekirjoitukset - kaikki!
Aivan loistavan valinnan tein, toimeksianto Nikita Missioukille. Hyvä esite, erillaiset asiakastapaamiset, nopea kommunikaatio, aina tavattavissa, mieluinen asunnon myyntisisutus ja myyvät kuvat. Kaupat hoituu pyhien välissäkin loppuun asti.
Välittäjä Terhi Westerberg hoiti asiaa hyvin ja vastasi kysymyksiin ripeästi. Terhi myös keräsi tietoa isännöitsijältä ja muilta tahoilta tarpeen mukaan.
Hanna Daw möi asuntomme kolmessa päivässä, kun toinen välittäjä ei saanut 4 kk aikana edes yhtään tarjousta aikaiseksi. Hanna hoiti sovitut asiat ja yhteydenpidon huolellisesti asioihin perehtyen ja hyväntuulisesti. Aivan mahtava tyyppi!
Kaikki sujui erinomaisesti. Pidin ensikäynnistä viimeiseen.Ei ollut mitään ongelmaa missään kohtaa.
Kaikki sujui alusta lähtien erittäin hyvin ja nopeasti sekä ammattitaidolla ja antaumuksella. Tietoa sain kokoajan missä mennään. Olen äärettömän kiitollinen Nikitalle...paremmin ei olisi voinut kaupat sujua.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Kaikki sujui ja eteni niinkuin yhdessä sovittiin.
Yhteydenpito sekä käytännön asioiden hoito ja niissä neuvominen.
Kommunikointi
Asiat sujuivat nopeasti ja mutkattomasti.
Kaikki. Hanna ja Nikita hoitivat homman 10+ arvoisesti. Varmasti suosittelen jos joku kysyy
Asioiden hoidon nopeus ja selkeys ja tuntemus kohteesta.
Tiedonkulku ja yhteistyö Nikitan kanssa oli vaivatonta ja nopeaa. Olemme hyvin tyytyväisiä koko myyntiprosessiin.
palvelu ja koko prosessi
Täsmällisesti, asiallisesti, ystävällisesti
Välittäjällä oli hyvä tuntemus alueesta ja asiakasverkosto valmiina. Myyntiteksti oli erinomainen. Hän toimi erittäin nopeasti ja aktiivisesti. Hän esitteli asunnon yksityisnäytöillä ottaen huomioon sekä ostajaehdokkaat että myyjän.
Nopeaa toimintaa, yksityisnäytöt
Kaikki! Koko prosessi alusta lähtien oli niin taitavan välittäjän käsissä ettei myyjänä tarvinnut huolehtia mistään. Viestiminen oli ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa, myönteinen asenne näkyi kaikessa toiminnassa. Välittäjämme ammattitaito ylitti kaikki odotuksemme!
Erittäin ystävällinen ja yhteydenpidossa nopea oli välittäjämme Hanna Daw uutta kotia ostaessamme. Positiivisuus ja asiakaspalveluhenkisyys välittyi ensi metreiltä homman loppuun saakka.
Päädyin Hannaan välittäjänä, sillä ystäväni olivat suositelleet häntä. Suositus ei pettänyt laisinkaan, päinvastoin, palvelun ensiluokkaisuus ja ammattitaito oli erinomaista ja koimme olevamme Hannalle asiakkaina tärkeitä. Hänen myyntistrategiansa oli todella toimiva, asunnon hinnoittelu oli perusteltu ja saimme hinnan mitä toivoimme. Asunto meni nopeasti kaupaksi. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat jouhevasti ja tiesimme koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Myyjänä koin, että olin todella hyvissä käsissä eikä minun tarvinnut huolehtia mistään. Suosittelen Hannaa välittäjänä kaikille ja tulen jatkossakin käyttämään hänen palveluitansa.
Välittäjä oli todella ystävällinen ja asiantunteva. Hän viestitti hyvin ja ahkerasti, joten ensiasunnon ostajanakin pysyin koko ajan hyvin mukana siitä, mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Jos minulla oli jotain kysyttävää, hän vastasi nopeasti ja selkeästi!
Hanna toimi erityisen ketterästi ja tarkasti. Asiat hoidettiin salamannopeudella. Oli aivan loistavaa työtä!
En ole koskaan aiemmin tavannut yhtä ammattitaitoista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa välittäjää! Hanna on todella luotettava, sydämellinen, nopea ja aidosti asiakkaistaan välittävä. Kaikki sujui erinomaisesti!
Mm. yhteydenpito ja neuvottelut ja valokuvaus, kaikki hoitui nopeasti ja hienosti! Hanna Daw oli tuttujen suosittelema välittäjä ja ehdottomasti suosittelen häntä jatkossa itsekin!
Kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito
Terhi oli asiantunteva ja osaava välittäjä, tunsi alueen ja tiesi miten kannattaa myydä. Hän myös venyi roolissaan yli normaalitilanteen, saadaksemme kaupat tehtyä.
Nikita oli taitava myyjä. Loi tilan miellyttävälle asioinnille.
Kaikki sujui hyvin!
Asunto saatiin nopeasti myytyä.
Nopea myynti
Myyjä oli läsnä ja ammattitaitoinen. Mielestäni saimme enemmän palvelua, kuin mistä maksoimme. Välittäjä henkilökohtaisesti välitti siitä, että onnistumme asuntokaupoissa.
Yhteistyö toimi hyvin ja asunto meni kaupaksi heti 😊
Asunnonvälittäjä Hanna Daw hoiti työnsä alusta loppuun esimerkillisesti ja äärettömän ammattitaitoisesti. Hän on varma, vakuuttava, rauhallinen ja ehdottoman luotettava. Kommunikaatio on ystävällistä, omistautunutta ja selkeää toimeksiannon jokaisessa vaiheessa. Hanna "jakoi työt" lempeän määrätietoisesti, eikä meidän tarvinnut huolehtia mistään, mikä ei meidän töihimme kuulunut. Erityiskiitos sinulle, Hanna huumorintajustasi ja kärsivällisyydestäsi! Sinua ja työtäsi on helppo suositella!
Kaikki sujui erittäin hyvin. Asunto saatiin nopeasti myyntiin, kuvat olivat hyvät ja myynti-ilmoitus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla. Olen oikein tyytyväinen.
Homma hoituu todella nopeasti ja ammattitaitoisesti! Välittäjä oli aina tavoitettavissa kun tarvetta ilmeni ja piti koko ajan ajantasalla tapahtuvista asioista. Erittäin stressivapaa kokemus!
joustava näyttö, nopea yhteydenotto, kaikki sujui hyvin. .
Yhteyden ottaminen puolin jatoisin oli joustavaa..
Heti alusta lähtien minulla oli hyvä tunne siitä, että asuntoni myynti on hyvissä, luotettavissa käsissä. Välittäjät olivat aidosti kiinnostuneita myymään juuri minun asuntoni. Ohjeistus asunnon kuvaamista varten oli todella kattava ja sen mukaan oli helppo valmistautua kuvaukseen. Asunnon esittely hoitui yhden päivän aikana henkilökohtaisilla esittelyillä ja asunto oli myyty jo parissa päivässä! Kaikki sujui ongelmitta ja sovitusti. Myös asiointi pankin kanssa järjestyi nopeasti ja oli mallikkaasti hoidettu pieniä positiivisia yllätyksiä myöten. Voin sydämellisesti suositella Sp-Kotia. Minun asunnon myynnin hoitivat Hanna ja Nikolai. Kiitos teille! Olette huippuja!
Hannan ammattitaito kokonaisuudessaan on todella korkealuokkaista. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä Hannan työskentelyyn. Yhteydenpito 10/10.
Ihan kaikki! Koko prosessi sujui hienosti ja yllättävän nopeasti ja hinnassa päästiin yli odotusten. Välittäjän luotettavuus, ystävällisyys, lämminhenkisyys, reiluus, hyvä neuvottelutaito ja hyvä kuuntelutaito olivat mielestäni oleellisia tekijöitä.
Myynnin valmistelu ja sitä kautta kaupanteko kävi sujuvasti hyvällä strategialla. Hintapyynnön asettelu ja sen perustelut olivat paikallaan.
Asunnon myynti
Asiakas ystävällisyys ja pidettiin kiinni niistä puheista mistä sovittiin.
Kaikki asiat & yhteydenpito hoitui nopeasti ja tehokkaasti. Meillä oli täysi luotto Hannaan, joka hoiti työn erinomaisesti.
Kaikki osa-alueet, näytöstä alkaen. Välittäjä oli lämmin, kuunteli meitä ja loi hyvän feng shuin ympärillemme.
Kaupat syntyivät nopeasti ja hyvin tuloksin. Yhteydenpito asiakkaaseen, informaation kulku ja saavutettavuus erinomaista.
Asunnon hankintaprosessi eteni erittäin sutjakkaasti ja selkeästi. Nikitan kanssa oli todella mukava ja helppo asioida. Ei voi muuta kuin suositella häntä lämpimästi!
Erittäin ystävällistä ja tosi mukava kiinteistövälittäjä. Kaupat oli helppo tehdä. Omat rillit jäi kiireessä kotiin, välittäjä lainasi omansa😂
Sujuva kokonaisuus, pätevä välittäjä, kiitos Nikita Missiouk!
kaikki
Kaikki
Heti ensitapaamisessa SP-Kodin välittäjä antoi hyvin positiivisen ja asiakasmyönteisen kuvan, mutta oli myös asiantunteva ja varma asunto-katselmuksen jälkeen, ehdottaessaan myyntihinnaksi korkeinta neliöhintaa mitä vastaavasta asunnosta oli aikaisemmin maksettu. Asunnon kuvaus myynti-ilmoitusta varten oli erittäin hyvä ja monipuolinen, mutta kuitenkin myös arkirealismia mukana mm. kun kuvailtiin olohuoneen ja keittiön välisen seinäkkeen piilottavan osaltaan ruokailun jällkisotkuja. Asunnon oltua myyntihetkellä tyhjä, esitteen valokuvat oli toteutettu vähillä elementeillä ja pienillä yksityiskohdilla, mutta samalla kattaen koko asunnon ja antaen siitä kodikkaan tunteen. Informaatio koko myyntiprojektin osalta oli kaikenkattava alkaen asuntoesittelyistä ja myyntikanavista sekä kulloisenkin vaiheen raportoinnista. Kaiken kaikkiaan loistotyötä.
Kaikki ja kohde meni todella nopeasti kaupaksi.
Erityismainintana haluan sanoa itsekin myyjänä kun työskentelen että Terhin avoimuus, rehellisyys ja suoraan puhuminen teki suuren vaikutuksen. Vielä saimme Terhin kautta mahtavan urakoitsijan projektiin. Terhi haluasi tehdä kaikkensa jotta meidän tarpeisiin löytyy ratkaisu ja mikä parasta me saimme ihan uskomattoman hienon paikan juuri oikealta sijainnilta ison vesistön rannalta, mihin pääsemme nyt toteuttamaan haavettamme :)
en pysty nostamaan mitään erikseen esille, koska kaikki sujui mielestäni todella hyvin. Hanna on todellinen ammattilainen, sillä minulla ei missään vaiheessa ollut huolestunut olo ja hänen persoona sopii todella hyvin ihmisläheiseen ja myynnilliseen työhön.
Luotettava taustatyö, kaikki paperit kunnossa. Myynnissä nakyi vilpitön kiinnostus kiinteistöamme ja sen myyntia kohtaan.
Yhteydenotot olivat nopeita ja hyviä mihin aikaan viikosta tai päivästä riippumatta. Kiinteistönvälittäjä selvitti asioita ja paperihommia tosi hyvin ja ripeästi.
Kaupan sujuvuus, välittäjän ammattitaito ja rehellisyys. Nopea toiminta. Toimialaosaaminen.
Nopean myyntiprosessin ja tarjouskilpailun hoitaminen.
Kuolinpesän asunnon myynnistä tuli paljon stressittömämpää, kun Hanna hyppäsi kuvioon avuksi. Hanna järjesteli asiat mutkattomasti ja piti koko ajan meidät hyvin ajan tasalla tapahtumista. Hanna toimi nopeasti ja joustavasti ja oli helposti tavoitettavissa. Hanna on selvästi asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, jota suosittelisin lämpimästi muillekin välittäjäksi. Välittäjä sanan useammassakin merkityksessä.
Nikita oli huippu! Avulias, mukava ja rehti. Vastasi aina nopeasti ja oli tavoitettavissa, kellonajasta viis.
Ennakkoarvio puhelun aikana. Tarkempi arvio käynnin yhteydessä. Nopea kauppa.
Aikataulu ja ripeys asioden hoitaminen
Bra mäklare. Tydliga instruktioner för budgivning. Allt sköttes väldigt proffesionellt.
Koko myyntiprosessi sujui mallikkaasti ja ammattitaitoisesti Hanna Dawn toimesta.
Koko myyntiprosessi hinnoitteluineen, näyttöineen ja kaupantekoineen sujui Hanna Dawn toimesta erittäin ammattitaitoisesti ja joustavasti. Välittäjän valinnassa meille syntynyt positiivinen mielikuva asiansa osaavasta ammattilaisesta ja myös ostajan kannalta luottamusta herättäväksi ja positiivisesta henkilöstä osoittautui täysin paikkansa pitäväksi.
Asioiden ripeä hoitaminen.
Asunto-esittely, kaupanteko-tilaisuus
Kerrostalomme ulko-oveen juuri oikealla hetkellä jätetty ilmoitus sai minut ottamaan yhteyttä Sp-Kotiin. Erityisen hyvin sujui se, että lähdettiin tuumasta toimeen ja asiaan paneuduttiin heti alusta alkaen todella hyvin ja asiantuntemuksella.
Kaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun saakka.
Koko prosessi
Hanna ylitti ihan kaikki odotuksemme kiinteistövälittäjän palveluita kohtaan sekä tuotti meille sellaista lisäarvoa, mitä emme osanneet edes odottaa. Ensitapaamisesta asti Hanna toimi aktiivisesti ja oma-aloitteisesti tehden meille ensikodin luopumisesta täysin vaivatonta ja mukavaakin. Meillä vaihtoehtona oli koko ajan itse myyminen ja tapasimme viisi eri välittäjää ennen kuin edes päätimme ulkoistaa myynnin. Päätös tapahtui Hannan myötä, joka erottui räikeästi muista ensikäynnin tehneistä välittäjistä inhimillisellä suhtautumisellaan oman kodin pois myymiseen. Hanna ei ollut meillä pelkästään oman kodin myynnin apuna vaan myös tukena, mikä ulottui uudenkin kodin etsimiseen. Tehdyn myyntityön tulos kuvaa hyvin Hannan ammattitaitoa: koti myytiin ensinäytöllä ja lopulta pyyntihinnan ylittäen. Hanna ilahdutti meitä ensiluokkaisella tyylillään läpi myyntiprosessin aina kaupantekotilaisuuteen asti. Hannan ammatillinen intohimo ja sitoutuminen omaan tekemiseen ilahduttaa asiakasta ja inspiroi ihmistä.
Ystävällinen, henkilökohtainen ja joustava palvelu
Aikataulut oli täsmällisiä. Palvelu oli joustavaa ja ammattitaitoista.
Kiinteistö meni todella nopeasti kaupaksi. Iso kiitos hyvin hoidetusta työstä!
Asiakaspalvelu ylipäätään oli todella sujuvaa, ystävällistä ja toimivaa!
Välittäjä Terhi teki todella hyvän työn ja valokuvat mökistä ja pihalta oli mahtavia <3
Koko prosessi. Erityisesti yhteydenpito myynnin eri vaiheista oli hyvää ja selkeää.
Ripeät vastaukset kysymyksiin
Kaikki osa-alueet toimi hyvin, prosessin alusta loppuun saakka. Marko Meijanen hoiti asunnon myynnin erittäin hienosti ja ammattitaitoisesti.
Välittäjä oli todella empaattinen, osaava ja mukava. Hän auttoi meitä ja vastasi kysymyksiimme todella hyvin, sekä pikaisesti. Hän toimi myös todella saumattomasti ja hänen kanssa oli helppoa sopia asioista.
Välittäjän kanssa kommunikointi
sähköinen kaupanteko on todella kätevää!
Hinta-arvio oli kohdallaan, Kaupat sujuivat nopeasti ja miellyttävästi.
Hyvin ammattimainen ja sujuva myynti ja asiakkaan neuvominen; kommunikointi erinomaista. Myyntiesite ja kuvat asunnosta todella hyvät.
Välittäjä oli mukava ja luotettava, kysymyksiin sai vastauksen nopeasti ja hän selvästi tunsi kohteen hyvin.
Kaikki kotimme myyntiin liittyvät asiat alkoivat hoitumaan loistavasti heti ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien. Saimme heti "henkisen" yhteyden meidän välittäjäämme Hanna Dawiin, mikä helpotti yhteistyötämme maaliin asti. Hanna ammattimaisuus, viestintätavat, riittävät esivalmistavat ohjeet kodin valokuvaamiseen saimme hyvissä ajoin tietoomme, kuten myös myyntinäyttöpäivän tiedot ja arviot ostajakandidaateista saimme ennakoidusti ja kaupan kaikki virallisuudet, dokumentit yms. ja muut muodollisuudet hoituivat aivan loistavasti ja Super Kiitoksemme Hannalle!
Nikita oli asiantunteva, erittäin avulias ja helposti tavoitettavissa. Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti, nopeista kaupoista plussaa!
Myimme ensiasuntomme Nikitan avulla. Hän oli todella ammattitaitoinen ja viestintä oli mutkatonta ja nopeaa. Palvelu oli aivan timanttia 5/5! Valitsisimme hänet koska vaan uudestaan!
Tehokasta ja ripeää, välittäjä informoi asioista hyvin ja piti ajan tasalla.
Kaikki meni hyvin.
Kaikki.😀
Mielestäni kaikki sujui hyvin jouhevasti ja ripeään tahtiin. Viestintä oli selkeää ja toimivaa. Nikita on asiansa osaava, asiakasta kuunteleva ja todella miellyttävä välittäjä. Hänelle 10+!
Kaikki sujui moitteettomasti.
Hommat hoitui nopeasti ja sujuvasti.
Välittäjämme Henri Sippola oli osaava, asiakasta arvostava ja luottamusta herättävä välittäjä. Olen erittäin tyytyväinen hänen toimintaansa.
Kaikki sujui erinomaiseta ensimmäisestä yhteydenotostani kauppakirjojen allekirjoittamiseen.
Kommunikointi kaikkeen asuntoon ja kauppaan liittyvissä asioissa
Kaikki sujui asiallisesti ja hyvin alusta loppuun saakka.
Kommunikaatio
Nopeus ja loppuhinta
Ystävällinen ja nopea palvelu
Kaikki sujui erinomaisesti. Kiinteistövälittäjä kertoi myyntiin liittyviä asioita selkeästi ja miten kannattaa edetä. Asunnolle asetettiin realistinen myyntihinta, eikä annettu liikaa lupauksia myyjille. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myyntiprosessin ajan toimeksiantajiin eli tiesimme koko ajan missä mennään. Yhteistyömme toimi hyvin, ja pystyimme keskustelemaan sekä tekemään tarvittaessa kompromisseja. Lopputulos oli enemmän kuin onnistunut. Seuraavan kerran kun myymme keskustan asuntoamme, niin otamme ehdottomasti Markon hoitamaan asuntomme myyntiä. Kiitos erinomaisesta työstä!
Kaikki sujui hyvin. Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva ammattilainen. Hän selvensi monia myyntiin liittyviä asioita, antoi hyviä ohjeita ja perusteluita. Kiinteistönvälittäjän kautta saatiin parempi tarjous kuin mitä oltiin odotettu. Olen hyvin tyytyväinen toimeksiantoon.
Hanna otti homman heti haltuun. Hän oli päivittäin yhteydessä ja kertoi tilannekatsauksen. Asunto myytiin kolmessa päivässä. Hanna ei jäänyt odottamaan ostajia vaan etsi aktiivisesti ostajaa mikä löytyikin hänen omien kontaktien kautta.
Asunnon ostaja löytyi nopeasti
Lopputulod hyvä
Hannalta sai neuvoja asioihin, jotka eivät liittyneet suoraan itse kaupantekoon, vaanesimerkiksi asbestikartoitukseen. Yhteydenpito oli mukavaa ja aktiivista.
Kommunikointi yrityksen väen kanssa oli helppoa (Terhi ja Henri). Puheluihin vastattiin, ja jos ei pystytty juuri sillä hetkellä vastaamaan niin soitettiin takaisin. Arvostan sitä, että välittäjä on saatavilla.
Kaikki
Kohteen välitys
Välittäjä informoi selkeästi ja ajantasaisesti myynnin etenemisestä. Hän teki aktiivista myyntityötä tehdäkseen hyvät kaupat.
Erityisen hyvin sujui kaikki! Niin yhteydenpito, aikataulu, ohjeistus, näyttöjen sopiminen, tarjouskilpailu ja siitä tiedottaminen sekä itse kaupanteko (varsinkin kun jouduimme karanteeniin kaupantekoaamuna..).
Välittäjä oli tutustunut kohteeseen huolella ja vastasi täsmällisesti kaikkiin kysymyksiimme. Saimme käsityksen, että välittäjä oli todella myös ostajan puolella. Saimme asiantuntevaa apua myös kaikissa asuntokaupan käytännön asioista.
Nopea myynti, hyvä esite, hyvä hinta
Kaikki sujui sovitusti ja aikataulussa. Välittäjä erittäin ammattitaitoinen ja osasi hyvin auttaa asunnon oston kanssa.
Tiedonkulku ostajan ja välittäjän välillä oli nopeaa ja ystävällistä. Näytöllä oli lämmin ja mukava fiilis. Nikita käytti aikaa kertoakseen taloon ja kauppaan liittyviä asioita. Mukava persoona :)
Välittäjämme Hanna Daw oli äärimmäisen omistautuva, auttavainen, luotettava ja rauhallinen vaikka myyntikohteemme oli hankala.
Kaikki oli käsittämättömän täydellistä. Ystävällinen auttavainen, asiantunteva, ahkera ja kaikin puolin fiksu, älykäs ja huomaavainen välittäjä.
Koko myyntiprosessi sujui erittäin nopeasti ja vaivattomasti. Olemme todella tyytyväisiä välittäjävalintaamme.
Hyvä asiakaspalvelu ja yhteistyö sujui onnistuneesti!
Asioiden hoito sujuvaa ja yhteydenpito nopeaa. Ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä myyjän että ostajan asialla. Hanna oli meille jo entuudestaan tuttu välittäjä ja tulemme häntä käyttämään jatkossakin jos tarvetta ilmenee <3
- Viestittely. Maileihin ripeä vastaaminen - Kauppojen sujuvuudesta huolehtiminen
Sujuvaa ja selkeää toimintaa.
Asiantunteva ja tehokas alusta loppuun.
Välittäjä oli tosi ystävällinen ja maanläheinen, ja hänen kanssaan oli helppo tulla toimeen. Hän oli miltei välittömästi yhteydessä kun pyysin päästä näyttöön ja toimitti automaattisesti kaikki tarvittavat paperit. Hän näytti myös yhtiön muut tilat (saunat ja varastot) ja oli perehtynyt kohteeseen hyvin. Oli myös tyylikäs veto antaa sekä myyjälle että ostajalle lahjaksi shampanjapullo, ja ihan oikeaa shampanjaa.
Koko prosessi eteni nopeasti alusta päätökseen. Esittelyiden avulla saatiin syntymään sopiva kilpailutilanne tarjoajien välillä ja sitä kautta hyvä hinta.
Asiakasplvelu, asioiden läpikäyminen ymmärrettävällä tavalla, selkeä polku näytöstä kaupantekoon
Kaikki sujui tosi hyvin
Kaikki ok, sujuva ja nopea
Hinta kohdillaan, nopea myynti, välittäjä koko ajan nopeasti tavoitettavissa.
Koko pitkähkön myynnin ajan välittäjä oli kärsivällinen ja työnsä hyvin tekevä.
Kokonaisuus hyvä palvelu
Välittäjän tavoitti erittäin hyvin ja hän piti ajan tasalla mitä tapahtuu. Kaupat tapahtuivat erittäin nopeasti.
Sujuva asiointi, ja jossa huomioitiin molemmat osapuolet.
Kaikki sujui hyvin
Koko paketti ratkaisi - myös Hanna Dawin miellyttävä persoona.
Kaikki sujui erityisen hyvin
The communication and trustfulness
Yhteydenpito, viestintä, projektin johtaminen, vaivattomuus.
Marko myi osaamisensa minulle, hän oli vakuuttava ja realistinen toimintatapojaan kuvatessaan. Myynnin käynnistyttyä aika nopeastikin sain häneltä jatkuvasti tietoa näytöistä, tulevista, kävijöiden kiinnostuksesta ja siitä kuinka hän on suunnitellut etenevänsä ja olevansa yhteyksissä kävijöihin.
Kaikki sujui loistavasti, Nikita on ollut todella upea ja antoi minulle paljon hyviä vinkkejä. Ensiasunnon ostajana oli tosi tärkeää saada semmosta palvelua. Kiitos erittäin paljon!
Ahkera työnteko.
Asiallinen, luotettava ja todella ystävällinen palvelu. Kommunikointi läpi prosessin oli juuri sellaista kuin pitääkin olla.
Kaikki sujui erinomaisesti ja nopeasti. Marko Meijanen on välittäjänä 10+, ihmisenä helposti lähestyttävä ja empaattinen. Suosittelen lämpimästi.
Ahkeraa työntekoa
Kaikki
Realistinen hinta-arvio, joten asunto myytiin nopealla aikataululla. Myyjä piti hyvin ajan tasalla myynnin edistymisestä. Kohtelias, mukava ja ammattitaitoinen myyjä
Kokonaisuutena mukavan rento ja ystävällinen tyyli ja ilmeisen asiantunteva
Kommunikointi! Tietoa ja apua tuli. Kärsivällisyydellä! Ihan oli ilo työskennellä asunnon vaihdossa. Hänen rauhallisuus ja luonnollisuus vakuuttivat, joten suosittelemme häntä, kun nyt meistä tuli hämeenlinnalaisia!
Kohteen rauhallinen esittely. Tuntui, että olimme tervetulleita eikä näytössä ollut kiireen tuntua. Taustatyöt oli tehty kunnolla ja kaikesta huokui ammattimainen ja luotettava ote. Koko prosessi näytöstä kauppakirjojen allekirjoitukseen sujui mutkattomasti. Välittäjä oli oikealla tavalla ostajan ja myyjän välimaastossa, jotta kaupanteko kummallekin osapuolella olisi mahdollisimman helppoa.
Kaikki, Hanna on aiemminkin myynyt asuntomme ja tulee jatkossakin myymään. Hannalla on mahtava tekemisen asenne ja hoitaa asiat loppuun asti ja tekee asioista vaivatonta ja luottamus on vahva hänen tekemiseensä.
Kaikki sujui todella hyvin ihan alusta loppuun saakka. Yksityisnäyttö onnistui lyhyellä varoitusajalla. Neuvontaa oli hyvin saatavissa viikonlopusta huolimatta ostotarjousta tehdessä. Ostotarjouksen läpi mentyä kaikki vaiheet kaupantekoon asti hoituivat näppärästi ja viestintä pelasi hyvin koko ajan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja miellyttävää.
Hanna on todella ammattitaitoinen, luotettava ja tehokas välittäjä joka on myös varustettu suurella asiakaspalvelualttiudella! Sain kokoajan väliaika tietoa missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Suuri kiitos myös asuntoni myymisen lisäksi, että autoit minua myös seuraavan kohteen ostamiseen liittyvissä kysymyksissä. Iso kiitos ja ihanaa joulunodotusta!
Välittäjän toiminta oli kaikin puolin ammattitaitoista. Meille myyjille prosessi oli tehty helposti, ja välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla myynnin etenemisestä.
Välittäjä myi asuntoa kuin omaansa. Vahva paneutuminen ja sekä myyjän että ostajan puolesta kaiken huomioiminen oli minulle todella positiivinen kokemus ja ymmärsin, mikä merkittävä lisäarvo välittäjän käyttämisellä jopa osakeasuntokaupassa on. Välittäjä suurella sydämellä ja rautaisella osaamisella. Arvostan.
Kaikki sujui erinomaisesti, tämä oli jo 4 asunto jonka Hanna myi nopeasti ja sujuvasti. Isot suosittelut ja meinataan myös jatkossa käyttää samaa välittäjää.
Kaikki sujui oikein hyvin
Myynti oli nopea ja asiointi välittäjän kanssa sujui hyvin.
Kaikki
Sujuva yhteydenpito koko prosessin ajan
Rauhallinen, luotettava ja läsnäoleva. Asuntoon liittyviin kysymyksiin tuli heti vastaus. Vuorovaikutus aivan superia.
Koko prosessi: asunnon hinnan arviointi perusteluineen, kommunikointi oli selkeää ja ajantasaista, tiesin mitä minun tulee tehdä milloinkin ja mitä esim. näyttöjen suhteen tapahtuu, lisäksi itse kaupanteko oli tehty selkeäksi ja myyjälle helpoksi. Pystyin luottamaan koko myyntiprosessin alusta loppuun välittäjälle, sain itse keskittyä rauhallisin mielin muihin asioihin. Erinomaista työtä.
Meitä pidettiin jatkuvasti hyvin ajantasalla kaikesta. Huomasi, että Nikitalla on kokemusta työstään ja hän hoitikin kaikki asiat todella ammattimaisesti ja luotettavasti. Suosittelen lämpimästi!
Kaikki.
Hanna välittää ihmisistä ja se oikeastaan näkyy kaikessa mitä hän tekee. Hannalta saa välittävää ja todella rautaista ammattilaisosaamista. Hän antaa työlleen 110% ja se näkyy niin myyjälle kuin ostajalle mielekkäänä prosessina. Kaikki sujuu nopeasti ja mikään yksityiskohta ei ole liian mitätön, etteikö Hanna olisi ottanut sitä huomioon.
Kaikki sujui oikein hyvin,yhteydenpito ja kommunikointi oli sujuvaa ja nopeaa ja selkeää.
Hanna on todella asiantunteva kiinteistövälittäjä. Kaikki sujui erinomaisesti. Lisäksi Hannan asiantuntijuutta osoittaa myös se, että Hanna on kaupassa sekä myyjän että ostajan asiakaspalvelija. Upeaa työtä!
Ystävällinen ja tehokas palvelu. Oman asuntoni myynnin osalta kaikki osui juuri kohdilleen ja asunto oli myyty myyntijulkaisisuta neljässä vuorokaudessa! Välittäjältä sai hyviä vinkkejä millaiseen kuntoon asunto olisi hyvä saattaa ennen myyntiä ja hienosti tuli apuja myös pikku stailaukseen.
Kaikki!
Vaikea eritellä, kun kaikki sujui hyvällä ammattitaidolla. Illat ja viikonloputkaan eivät olleet työn esteenä.
Kaikki sujui mainiosti
Hanna on helposti lähestyttävä asunnonvälittäjä, ja alansa rautaisimpia ammattilaisia. Hänen yhteydenpitonsa on nopeaa ja kaikki aikataulut pitävät. Hän välittää oikeasti asiakkaistaan ja tekee parhaansa sekä myyjän että ostajan näkökulmista - voiko enempää pyytää?
Kommunikaatio sekä asioiden hoituminen vaivattomasti ja nopeasti. Hyvä hinta :D
Kokonaisuus sujui hyvin. Kaupanteossa oli rehti meininki, eikä tullut vedätyksen tunnetta, joka nykypäivän kiivaassa kaupankäynnissä välillä tulee.
Kaikki sujui sovitusti, paremmin ei asiat olisi voineet mennnä!
Kaikki onnistui hienosti: mahtavat kuvat, hyvä esite, erittäin ammattimainen ote, hyviä ohjeita, organisoidut näytöt, nopea kauppa ja odotukset ylittänyt kauppasumma.
Ostajana olen erittäin tyytyväinen ja kiittollinen Hannan läpinäkyvästä ja reilusta välitystavasta, kommunikaatio sujui todella hyvin! Esittelyssä Hanna oli ahkera ja perusteellinen.
Kaikki sujui Hannan kanssa loistavasti, alusta loppuun saakka. Pankkininki kiitteli Hannan tunnollista ja perusteellista työtä.
Hanna piti meidät ajan tasalla koko ajan, yhteydenpito oli sujuvaa. Hänellä on erinomainen kyky olla tasavertaisesti sekä ostajan ja myyjän välissä. Hanna oli välittäjänä sekä uuden talon ostossa että vanhan myynnissä. Uuden osto sujui Hannan kautta niin hienosti, että oli selvää, että vanhan talomme myynti annettiin Hannan osaaviin käsiin.
Asuntomme meni kaupaksi vain parissa päivässä erittäin hyvään hintaan. Hanna on taitava neuvottelija ja piti meidät hyvin ajantasalla. Kaikinpuolin loistavaa palvelua.
Yhteydenpito oli säännöllistä. Myös asunnon kuvat olivat erinomaiset.
Yhteistyö on muotoutunut luottamukselliseksi kaveruudeksi - asiat sujuvat. Tavoitettavuus on minulle tärkeää, onhan yritykseni koko myyntitoiminta ulkoisetettu SP-Kodille. Minulle käytössä onkin monta kommunikaatiokanavaa, jotka takaavat sen, että saan reaaliaikaista tietoa kohteidemme myyntitilanteesta.
Nikita on todella ammattitaitoinen välittäjä. Koko myyntiprosessi sujui todella hyvin - markkinan ja asunnon arviointi, ilmoituksen valmistelu, esittelyt, tarjouksen käsittely, kosteusmittauksen varaus, myyntitapahtuma sekä kommunikaatio koko yhteistyön aikana. Tykkäsimme Nikitan myyntistrategiasta ja välitystavoista. Esittelyt olivat yksityisiä (kuitenkin kaikki saman viikonlopun aikana, joten sekä ostajat pääsivät tutustumaan kohteeseen perusteellisesti ja meille oli helppo järjestää poissaolot) ja hän lähestyi jokaista asiakasta yksilökohtaisesti ja aktiivisesti, sekä piti meidät ajantasalla.
Mukava tunne antaa osaavien ammattilaisten myydä oma asunto. Heidän kanssa oli helppo kommunikoida ja sovituista asioista pidettiin kiinni.
Erityisen hyvin sujui näyttöjen sopiminen välittäjän kanssa ja kaikkien käytännön järjestelyiden tekeminen. Myös lisänäyttö onnistui ja myyjä oli kaikin puolin hyvin asiantunteva ja mukava.
Välittäjän kanssa asiointi oli mielekästä, helppoa ja ammattimaista
Asiallinen, asiantunteva palvelu. Erinomainen ja selkeä viestintä. Nopea ja tehokas myyntityö.
Kommunikointi oli helppoa, avuliasta ja pidettiin ajantasalla hyvin mitä tapahtuu.
Myyjä oli erittäin asiantunteva ja vastaili kysymyksiin virka-aikojenkin ulkopuolella.
Kaikki
Yhteydenpito, asiantuntemus
Mukava tapa kohdata asiakas, joustava palvelu.
Kaikki
Kiinteistövälittäjä oli erittäin osaava, ystävällinen ja tukea antava koko asuntokauppojen ajan.
Myyntityössään todella ammattitaitoinen ja strategiat hallussa. Näytöissä aina aktiivinen rooli ostajia kohtaan. Yhteistyö ja informaatio sujui saumattomasti.
Välittäjä oli tehokas ja ystävällinen.
Kysymyksiin vastaaminen.
Asunnon oston vaivattomuus. Etenkin kaikki järjestelyt ostajan ja myyjän välillä. Saimme tarvittavan tiedon nopeasti.
Vuokraus onnistui. Yhteydenpito väliaikatietoineen oli välittäjän puolelta hyvää.
Sähköiset lomakkeet!
Hyvin huomioitu asiakkaan tarpeet ja yhteydenpito oli aktiivista. Sain myös hyvää tietoa asunnon myyntiä silmällä pitäen niin ajoituksen kuin hinnankin osalta.
Välittäjä vastasi nopeasti viesteihin ja kertoi vastaukset kysymyksiimme asiantuntevasti.
Yhteydenpito
Välittäjä oli luonteva, ei liian ”myyjä”, johon menisi hermo. Yhteydenpito oli helppoa ja hän oli tavoitettavissa iltaisinkin myöhemmin. Käytännönjärjestelyt kauppojen yhteydessä sujuivat suht mutkattomasti ja ostajan näkökulmasta vaivattomasti.
Mukava ja asiantunteva välittäjä
Koko prosessi meni kaikilta osin hienosti. Elle on iloinen ja ystävällinen, ahkera ja aktiivinen.
Nikita oli koko ajan hyvin tavoitettavissa WhatsAppin kautta. Meillä oli hyvä keskusteluyhteys ja tieto välittyi nopeasti. Nikita oli asiantunteva, aidosti kiinnostunut ja sopivalla tavalla rento. Myynti-ilmoitus oli hyvin laadittu ja kuvat ammattimaisia.
Toimitettiin mitä luvattiin ja suhteellisen nopeasti.
Kohteen esittely, keskustelu tarpeellisista tiedoista ja kysymyksistämme. Osaava, asiantunteva välittäjä kaiken kaikkiaan.
Ei mitään valitettavaa mistään.
Marika Kolehmainen. Aivan huippu tyyppi ja alan ammattilainen.
Nopea myynyi, hinta arvio heti kohdilleen
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa. Erittäin ammattitaitoinen välittäjä, joka hoiti asiat vaikka emme itse päässeetkään Oulusta paikanpäälle kun vain esittelyyn.
Terhi oli erittäin hyvä asunnonvälittäjä. Asioiminen oli nopeaa ja helppoa.
Välittäjä on erittäin myyntihenkinen ja tekee aktiivisesti kauppaa saadun liidin kanssa. Uudisasunnon kaupan juridiikka on riittävän hyvin hanskassa.
The agent took care of everything related to the sell process.
Välittäjä toimi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, minun tarvitsi vain antaa lupa:) Esim. kosteusmittauksen sopiminen ja toteutus hoitui minun lomaillessa. Minä loimilin ja asunnolle löytyi ostaja, kaikki hoitui sähköisesti.
Asiallinen ote ja nopeat vastaukset.
Kaikki oli valmiina jo hyvissä ajoin ennen pankin aikaa, kauppakirjat valmiina.
Myyntiaika nopea
Hyvin!
Välittäjä oli ystävällinen, reipas, ja myyntitoimeksiannon osalta määrätietoinen. Löysi hyvän ostajan vaikka koronakriisin rajoitukset astuivat yllättäen voimaan juuri toimeksiannon vastaanoton jälkeen. Luotettavaa toimintaa. Hän teki sen mitä oli luvannut.
Asiantuntevaa realismia
Välittäjän sitoutuminen kauppaan vielä kaupanteon jälkeenkin, kun tuli ongelmia naapurien kanssa.
koko projekti alusta loppuun
Avoin yleisote kohteen esittelyyn ja asioiden hoito sujuivat erityisen hyvin.
Asiakaspalvelu ja kommunikaatio.
Yhteydenpito toimi erittäin hyvin. Sain pyytämäni tiedot ja vastaukset nopeasti ja jäi sellainen käsitys, että välittäjä selvästi oli tutustunut huolellisesti kohteeseen. Kaikki sujui mutkattomasti näytöstä kauppoihin. Kiitos!
Kommunikointi
Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu
Asunto saatiin myytyä nopeasti ja ilman vaivannäköä omalta osaltani. Viestintä oli aina selkeää ja proaktiivista.
Esittelijä Marko Meijanen , oli asiallinen ja reilu. Näytti korjatut asiat ja kohdat, selitti asiat selkeästi.
Esittelijä oli hyvin selkeä ja perusteellinen. Asiat sujuivat nopeasti ja helposti. Esittelijä Marko Meijanen , hyvin toimittu.👍
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja reagoi viesteihin yms nopeasti (olin ostajan asemassa) Näytössä kaikki sujui myös hyvin ja saimme tarvittavat tiedot
Koko projekti.
Terhin kanssa yhteistyö
Kaikki meni hyvin ja nopeasti🌸
Aikalailla kaikki.
Terhin apu tontin sähköisessä ostoprosessissa
iNNOSTAVA VÄLITTÄJÄ
Kommunikointi.
Hyvä helppo hinta-arvio joka lähes toteutui. Nopea kauppa. Mukava palvelu.
Viestintä ja kysymyksiin vastaaminen nopeasti ja ystävällisesti. Kiitos!
Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Paras kokemus tähän astisista. Kiitos Hanna!
Välittäjä hoiti asiat nopeasti ja sujuvasti. Olemme tyytyväisiä.
Valittaja oli rauhallinen ja osasi neuvoa hyvin kaikista asioista ja antaa hyvää perspektiivin kyseellisestä asunnon potentiaalista. Oli aika luotettava ja teki mitä hän lupasi. Myös auttoi järjestämään edellisten asukoiden kanssa tapaaminen suunnittelemaan remontit. Kiitos Markolle!
Ostotoimeksiantoon vastaaminen oli äärimmäisen helppoa myyjän kannalta. Kaikkiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin sai asiantuntevat vastaukset ja yhteydenpito oli läsnäolevaa ja sujuvaa.
Kanssakäynti oli sujuvaa ja ystävällistä, välittäjästä jäi rehellinen kuva näytössä ja välittäjän myynti ei ollut 'agressiivista'
Ok
Koko prosessi
Asiat etenivät tehokkaasti ja asiantuntemuksella ja reippaalla, mutta ystävällisellä otteella :)
Kohteen esittely sujui erinomaisesti.
Kokonaisuutena välitystoiminta onnistui hyvin!
Yhteydenpito näyttöjen jälkeen oli hienoa. Koko myyntiprosessi meni hyvin.
kauppakirja
Asuntonäyttö, yhteydenpito näytön ja kaupanteon välillä, tiedonvaihto
Saimme vastauksen kaikkiin kysymyksiimme erittäin nopeasti. Välittäjän vuorovaikutus kohtaamisissamme oli miellyttävää ja selkeää ja pidimme hänen kuuntelevasta otteestaan.
Nopea aloitus
Erittäin hyvin. Ammattitaitoinen ystävällinen ja palveleva välittäjäaineet. Kaikki tiedottaminen pankin henkilön kautta myös erittäin hyvää.
Tieto kulki välittäjältä ja hänen kauttaan hyvin koko ajan. Jäi myös olo, että välittäjä todella halusi, että saamme hoidettua kaikki asuntokauppoihin liittyvät asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Hän myös antoi extravinkkejä meille ensiasunnon ostajille.
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Meni nopeasti ja vaivattomasti. Välittäjä oli kärsivällinen ja ammattimainen.
Välittäjä piti meidät tosi hyvin kartalla tarjouksemme osalta ja muutenkin yhteydenpito toimi hyvin.
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli luontevaa ja kynnys yhteydenottoon matala. Hyvät myyntitaidot ja asiakaspalveluasenne.
Välittäjä hoiti sovitut asiat ja vastasi kysymyksiin aina nopeasti. Asunnolle asetettu pyyntihinta oli realistinen, ja näin ollen asunto meni myös kaupaksi nopeasti.
Välittäjä oli mukava ja tiesi asiansa hyvin. Saatiin myös näytöt sopimaan hyvin omiin hankaliin aikatauluihin.
Viestintä ja asiakkaan ymmärrys
Koko myyntiprosessi sujui hyvin ja mutkattomasti. Nikita teki vaikutuksen jo ensi kertaa tavattaessa luontevalla ja rennolla olemuksellaan.
Välittäjä tiesi vastaukset kaikkiin tekemiimme oleellisiin kysymyksiin. Rauhallinen henkilö. Ei päällekäyvä tms. (Pyysimme tarkkailemaan jos löytyisi meille sopivia asuntoja itä hgin tai Vantaan alueelta. siis periaatteellinen toimeksianto).
Uskalsi asettaa hinnan oikeaan tasoon, muut olisi lähteneet alempaa pyytämään. Se oli oikea päätös kun asunto meni varsin nopeasti kaupaksi.
Palvelu Sähköinen järjestelmä
Asunnon myynti sujui oikein mallikkaasti Hannan johdolla.
Kaupankäynti sujui nopeasti.
Kaik meni hyvin
Lopputulos oli onnistunut. Väittäjä toimi itsenäisesti.
Kaikki sujui asiantuntevasti ja eteni nopeasti, välillä ehkä vähän liiankin nopeasti (sitä haluaa tutustua asioihin rauhassa).
Yhteydenpito sähköisesti toimi nopeasti ja hyvin. Muutenkin myyjä oli ystävällinen ja huolehti kaikista asioista hyvin.
Välittäjä oli mukava, rehellinen ja luotettava. Asiat sujuivat mutkattomasti. Stailaus ja kuvat olivat onnistuneet.
Yhteydenpito
Välittäjän paneutuminen sekä myyjän että myös ostajan tilanteeseen. Rauhallinen ja hyvä asenne, vastoinkäymisistä huolimatta. Sovittelukyky ja kuuntelu. Nopeus.
tarjouksentekovaihe
Kommunikaatio, tavoitettavuus, asioiden selventäminen
Myynti sujui odotetusti. Välittäjä kommunikoi selkeästi ja vastasi hyvin kaikkiin kysymyksiin.
Myyntiesitteen laatiminen ja esittelyt, sekä pankkiprosessit.
Tarvittavat tiedottamiset/ vastaamiset esitettyihin kysymyksiin toteuivat nopeasti. Ammattikuvaaja on hyvä ja mielestäni ainoa oikea tapa tänä päivänä (kuten kuvan jälkikäsittely).
Isot linjat oli ok, asunnon myyminen sujui sukkelaan
Yhteydenpito!
Nopea yhteydenpito
Toiminta oli joustavaa ja tehtiin se mitä luvattiin.
Onnistunut kauppa
Ammattimaisuus, yhteydenpito, avoimuus.
Yhteistyö
Välittäjä ymmärsi hyvin tilanteen ja oli kärsivällinen ja joustava.
Välittäjä oli mielestäni varsin inhimillinen & reilu :)
Asiat hoidettiin hyvin ja nopealla vauhdilla.
Yhteydenpito Pidettiin mistä sovittiin Ystävällinen ja hyvä palvelu
Kokonaisuus ihan ok.
Asuntokaupan alun selvittely ja osakkeen arviointi Asuntokauppaan liittyvä loppusuora.
Oikeastaan kaikki meni ihan ok.
Hanna Daw on kokemukseni perusteella ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen välittäjä. Hän hoiti toimeksiannon tarkasti, kärsivällisesti ja korkeatasoisesti: sekä ostaja että myyjä vilpittömästi huomioiden.
Kaupanteko
Asunnon esittely ja viestintä
asunnon välittäjä oli asiallinen kertoi kaikki vikoineen jaetuineen
Koko asia sujui miellyttävästi ja asiallisesti.
Yhteistyö
Paljon kiinnostuneits, esitteet olivst hyvät.
Välittäjä oli mukava ja helposti lähestyttävä ja rento.
Nopeat kaupat.
Asiallista ja hyvää palvelua. Hyvä hinta-laatu suhde.
Nikitan kanssa oli luontevaa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Sovitut asiat pitivät ja asiat hoidettiin ammattilaisen tavoin.
Iloinen ja aikaansaava ote myyntiin
Att få allt organiserat. Från att vi kom överens om att Sp-koti säljer vår lägenhet tyll att få lägenheten fotograferad och till försäljning. Att få tid till banken för att få bostaden såld. Allt det praktiska däromkring.
Kauppa-asiakirjojen käsittely kaupanteon yhteydessä
Repola hoitaa hommat kyllä hyvin.
Sain suht nopeasti vastaukset kysymyksiini
Tarjoukseni käsittely/vastatarjoukset, tonttikaupan allekirjoitustilaisuuden järjestelyt
Kokonaisuudessaan koko asunnon ostoprosessi ensimmäisestä näytöstä alkaen sujui todella hyvin. Välittäjä oli erittäin asiantunteva ja hän oli koko ajan hyvin tavoitettavissa. Välittäjä piti meidät hyvin tilanteen tasalla siitä missä vaiheessa kaupanteko prosessi menee. Välittäjä myös ymmärsi hyvin ensiasunnon ostajan epävarmuudet ja huolet ja osasi selittää meille selkokielellä kaikki asiat.
Yhteys välittäjään, nopea myynti ja kaupanteko. Asioiden hoito yleensä
Välittäjä on monikielinen , iloinen ja osaa hyvin hoitaa asioita :)
Nopeus
Asiantuntemus asuntonäytöllä
Ei mitään erityisen mainittavaa mikä olisi saanut sellaisen olon, että nyt menee hyvin. Perus tekemistä.
alku sujui todella hienosti tehokkaalla otteella
Välittäjä oli sosiaalinen ja puhelias ja mukavan oloinen.
Kaupanteko tilaisuus pankissa.
Asia tuli hyvin hoidettua
Ripeys ja myyjän informointi. Kaupat enensimmäisen näytön jälkeen. Ei mitään
Asunnon ammattimainen esittely ja nopea vastaaminen yhteydenottoihin
Toimeksiantosopimusta laadittaessa kaikki vaikutti lupaavalta, käytännössä kaikki muuttui huonompaan suuntaan
Välittäjä oli ystävällinen.
Rehellinen ,asiakkaita arvostava ja kunnioittava kiinteistövälittäjä,jota duosittelemme kaikille tittavillemme jatkossa ja tulemme myös itse osto- ja myyntiasioissa olemaan häneen yhteydessä jatkossa Saimme ystävällistä kohtelua. Asiat sujuivat kaikissa tilanteissa erinomaisesti. Kiittäen:Helena
;