Säästövakuutus

Mihin sinä tähtäät ja mitä
tavoittelet? Verotuksellisesti edullinen ja pitkäaikaissäästämiseen soveltuva
Säästövakuutus auttaa tahtosi toteuttamisessa. Aloita oman varakassan
kerryttäminen jo tänään.

Kun tahtoa löytyy, Säästöpankki ja Sp-Koti auttavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Nainen suhtautuu tulevaisuuteensa luottavaisesti.
check

sopii aloittavalle ja kokeneemmalle säästäjälle sekä aktiivisijoittajalle - valitset itse säästökohteen.

check

Vakuutukseen sisältyy henkivakuutusturva.

check

Verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa Säästämiäsi varoja aina kun haluat.

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava keino pitkäaikaiseen säästämiseen

Säästövakuutuksen avulla voit säästää saavuttaaksesi omat tai lähiomaisesi tavoitteet, siivittää lasten tai lastenlasten toiveita tai toteuttaa käytännön tarpeita - oli sitten kyseessä säästäminen esimerkiksi omia eläkepäiviä, perheen yhteistä sapattivuotta tai leikki-ikäisen lapsen tulevaa autokoulua varten. Kun yksi tavoite täyttyy, voit jatkaa säästämistä uusiin tavoitteisiin. Parhaiten Säästövakuutus sopii pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen. Se on erinomainen säästämisvaihtoehto esimerkiksi rahastosäästämisen ohelle.

Vakuutussäästämisen monipuolisuus - Säästövakuutus sopii kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille 

Säästövakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle tai aktiivisijoittajalle. Koska voit valita itse sijoituskohteesi, vakuutussäästäminen sopii sekä kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä etsivälle että korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä hakevalle sijoittajalle. Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa säästämisessä. Säästövakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. 

Säästövakuutuksesta voit nostaa varojasi milloin vain

Säästövakuutus on turvallinen ja helppo tapa varautua tulevaan tai toteuttaa vaikka eläkepäivien suunnitelmia. Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti ja helposti ja saat säästöjä käyttöösi silloin kun tarvitset. 

Verotuksellisesti järkevä

Säästövakuutus on myös verotuksellisesti järkevä, sillä sijoituskohteille muodostunutta arvonnousua tai korkoa ei veroteta sijoituskohteita vaihdettaessa. 

Markkinoiden kehitystä aktiivisesti seuraavan säästäjän tai sijoittajan ei tarvitse huolehtia tuottojen verottamisesta, sillä verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöjä nostetaan.

Säästövakuutukseen sisältyy aina henkivakuutusturva

Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Valitse itse sijoituskohteesi tai käytä varainhoitajiemme suosituksia

Ennen kuin otat Säästövakuutuksen, pankin asiantuntija tekee kanssasi sijoittajaprofiilin kartoituksen, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen. Sijoituskohteet valitaan kartoituksen mukaan monipuolisista kotimaisista Sp-Rahastoyhtiön rahastoistamme. 

Jos haluat toimia aktiivisena säästäjänä, voit hajauttaa säästöjä eri sijoituskohteisiin ja vaihdella sijoituskohteita itse. Voit valita avullamme sijoituskohteet sinua kiinnostavista rahastoista tai voit antaa varainhoitajamme tehdä työt puolestasi valitsemalla esimerkiksi Varainhoitajan Parhaat -sijoitussalkun.

Tutustu sijoituskohteisiin

Voit seurata sijoituskohteidesi kehitystä ja vaihtaa niitä ilman kuluja omassa verkkopankissasi

Vaikka olisit tehnyt vakuutukseesi maksusuunnitelman, voit muuttaa suunnitelmasi mukaisia maksuja tai sijoituskohteita milloin tahansa, elämäntilanteesi mukaan.

Säästövakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja
Säästövakuutus Tuoteseloste
Säästövakuutus Vakuutusehdot
Säästövakuutus Hinnat

Avaintietoasiakirja Säästövakuutus
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Tutustu myös näihin

Ryhmäeläkevakuutus

Ryhmäeläkevakuutus antaa yritykselle tehokkaan tavan sitouttaa tai palkita henkilöstöä. Sopimukseen sisältyy henkivakuutus sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kapitalisaatiosopimus

Kapitalisaatiosopimus on turvallinen, helppo ja joustava tapa hallita yrityksen varoja. Se on aina määräaikainen sopimus 5–20 vuodelle.

Varainhoitokapitalisaatio

Varainhoitokapitalisaatio on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa yrityksesi varallisuutta ammattimaisesti, valitun tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14
...