Säästöpankki Optian säästöpankkiirit jeesaavat

Säästöpankkiirit ovat yrittäjän tahdon asialla

Yrittäjä, tahdotko itsellesi talouden kumppanin? Säästöpankissa tarjoamme sinulle huippuasiantuntijoidemme henkilökohtaista palvelua, vahvaa asiantuntemusta ja sparrausta yrityksesi talousasioissa. Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään.
Keskustelu_kaksimiestanainen
Säästöpankissa autamme sinua yrityksesi tarpeiden kokonaisuuden hahmottamisessa ja löydämme sinulle parhaat ratkaisut. Ymmärrämme eri toimialojen ja eri kokoisten yritysten tarpeet ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

Saat henkilökohtaista palvelua sekä nopeasti apua asiakaspalvelustamme numerosta 010 773 6725 (ma–pe 8–18). Meillä sinun ei tarvitse jäädä linjoille pitkäksi ajaksi odottelemaan – vastausasteemme on todella korkealla tasolla ja sitä seurataan jatkuvasti. 

Tutustu ratkaisuihin yrityksellesi

Rahoitus: Kun tarvitse rahoitusta yrityksen perustamiseen, investointeihin tai laajennukseen. Tutustu yrityslainaan ja muihin rahoitusratkaisuihin.

Maksuliikenne ja kassanhallinta: Räätälöimme sopivan palvelupaketin yrityksesi tarpeisiin.

Sijoittaminen ja varainhoito yrityksille: Miten sijoittaa yrityksesi ylijäävät varat järkevästi? Katso eri ratkaisuja.

Vinkkejä yrittäjälle: Mitä tulee huomioida yritystä perustaessa, miten ryhmäeläke voi olla osana työntekijän palkitsemista tai mitä sukupolvenvaihdoksessa tulee muistaa? Muun muassa näihin löydät vastauksen yrittäjien vinkeistä. Katso myös tallenteita yrityswebinaareistamme ja ilmoittaudu tuleviin webinaareihin.

Tahdomme yrityksesi menestyvän

Tutustu ja ota yhteyttä oman alueesi säästöpankkiiriin! Tutustu myös laki- ja varallisuudenhoidon palveluihimme. 
...