Ilmoittaudu mukaan henkilökohtaiseen Talouden hyvinvoinninvalmennukseen

Lähde mukaan juuri sinulle räätälöityyn talouden hyvinvoinnin valmennukseen. Ota mukaan
kumppanisi samaan hintaan. Talouden hoitoon on hyvä sitoutua yhdessä ja keskustelu ulkopuolisen asiantuntijan kanssa on helppoa.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat juuri sinun tilanteeseen räätälöidyn valmennuksen ja konkreettisen etenemissuunnitelman. Voit myös valita valmennuksen keston sinulle sopivaksi. 

Henkilökohtainen Talouden hyvinvoinninvalmennus:

  • Valmennuksen kesto valintasi mukaan 5 viikkoa, 3kk tai 6kk.
  • Aloitetaan valmennus yhteisellä verkkotapaamisella 2h.
  • Yhteisessä tapaamisessa lähdemme jo työstämään tasapainoista taloutta, kuluttamista, tottumuksia, arvoja, muutoskyvykkyyttä ja vaurastumista.
  • Saat räätälöidyn suunnitelman ja konkreettiset askeleet etenemiseen.
  • Pääset mukaan verkossa olevaan suljettuun työtilaan, kurssilla toimitaan anonyymisti.
  • Opit ymmärtämään rahankäyttöäsi ja siihen liittyviä tekijöitä.
  • Saat työkalut taloutesi tasapainoon ja vaurastumiseen.
  • Laadit ja pystyt saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.
  • Talousvalmentaja kontaktoi sinua toivomuksesi mukaan ja on tukenasi taloutesi muutoksessa.

Talouden kokonaisuuden suunnittelu ja muutoksen toteuttaminen vaatii yleensä aikaa. Valmentajalta saat halutessasi pidemmän ajan tukea talouteesi. Pidentämällä valmennusta saat enemmän tukea muutokseen liittyviin haasteisiin ja näiden selättämiseen. Tarvittaessa voimme myös mukauttaa suunnitelmaa tilanteiden muuttuessa.

Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää talousvalmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Aloita vaurastuminen jo tänään!

Ilmoittautumisen jälkeen talousvalmentaja on sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan aloittamisesta.

Ilmoittaudun mukaan Talouden hyvinvoinninvalmennukseen:

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.