Sijoituskoulussa opit sijoittamisen perusteet

Tule mukaan vaurastumaan ja ilmoittaudu maksuttomaan Sijoituskouluun.

Ensimmäisellä tikalla napakymppiin! Onnistumiseen tarvitaan tahtoa, taitoa ja oikeiden kumppaneiden valintaa. Säästöpankki ja Sp-Koti auttavat matkalla tavoitteisiin.
Sijoituskoulu sopii sinulle, kun harkitset sijoittamisen aloittamista tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta. Kurssi auttaa sinua tutustumaan sijoittamisen maailmaan.

 

  • Kurssilla opit, miten voit vaurastua ja pääset tekemään oman vaurastumisen suunnitelman.
  • Saat konkreettisia ohjeita sijoittamisen aloittamiseen. 
  • Saat tietoa eri sijoituskohteista.
  • Opit, miksi sijoittamiseen liittyy myös riskejä ja miten voit näitä vähentää.
  • Kuulet, miksi riskeistä huolimatta, sijoittaminen kannattaa aloittaa jo tänään.

Valmennus sopii kaikkien pankkien asiakkaille. Kurssi ei sisällä sijoitusneuvontaa tai sijoitussuosituksia. Suosittelemme kartoittamaan oma säästämisen ja sijoittamisen profiili varaamalla pankista aika sijoitusneuvotteluun.  Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja historia ei ole tae tulevasta. Lisää tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja pääset aloittamaan Sijoituskoulun heti. Lisäksi saat suoraan sähköpostiisi talousvalmentajan vinkit talouteesi. Talousvalmentajan uutiskirje käsittelee erilaisia talouteen liittyviä aiheita. Tämä sopii sinulle, oli taloutesi tilanne mikä tahansa. Postituslistalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit erota yhdellä klikkauksella.

Valmennuskurssia voit käydä tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Selaimina toimivat Chrome, Firefox, Safari (10.x tai uudempi versio) tai Edge.

Tiedot henkilötietojen käytöstä ja tietosuojaseloste löytyvät täältä.

Ilmoittaudun mukaan Sijoituskouluun ja samalla liityn uutiskirjeen tilaajaksi

Ota raha-asiat entistä paremmin haltuun ja vaurastu - finanssialan ammattilainen apunasi.

Onko elämäntilanteesi muuttunut tai tahdotko oppia hallitsemaan raha-asioitasi paremmin ja säästöö? Varaa aika talousvalmentajalle, mikäli kaipaat raha-asioihisi muutosta.

Naisella on monta palloa hallitusti ilmassa. Tämä onnistuu hyvin, koska hän on valinnut omaksi pankikseen Säästöpankin.