Ota raha-asiat entistä paremmin haltuun ja vaurastu – finanssialan ammattilainen apunasi.

Onko elämäntilanteesi muuttunut tai tarvitsetko apua tavoitteen saavuttamiseksi? Vai tahdotko oppia hallitsemaan raha-asioitasi paremmin ja vaurastua? Varaa aika talousvalmentajalle, mikäli kaipaat raha-asioihisi muutosta.
Naisella on monta palloa hallitusti ilmassa. Tämä onnistuu hyvin, koska hän on valinnut omaksi pankikseen Säästöpankin.
check

verkkokurssi – enemmän kuin tavallinen verkkokurssi

check

ryhmävalmennus – yhteinen startti talousvalmentajan kanssa

check

henkilökohtainen valmennus – saat oman valmentajan ja suunnitelman talouteesi

Mitä on talouden valmennus?

Talousvalmennus sopii useimpiin elämäntilanteisiin – oli sitten kyseessä nykyhetken talousongelmat, halu oppia hoitamaan hyvinvoivaa taloutta entistä paremmin tai ennaltaehkäistä rahahuolia tulevaisuudessa.  Kehität ymmärrystä, kuinka sinulla menee taloudellisesti ja opit konkreettisia tapoja ja vinkkejä rahan käytöstä. Valmennamme sinusta oman taloutesi taiturin. Valmennuksessa saat käytännön työkaluja tasapainoisempaan arkeen ja voit paremmin. Talouden valmennus sopii kaikkien pankkien asiakkaille ja ei sisällä tuotemyyntiä. Lisäksi saat 14 pvän tyytyväisyystakuun valmennuksen alkamisesta ja rahasi takaisin, jos tuletkin toisiin aatoksiin.

testaa oma taloutesi tilaa talousvalmentajan vinkit   Ilmainen sijoituskoulu

Kurssivalikoimamme:

Verkkokurssi

Ryhmävalmennus

Henkilökohtainen Talouden hyvinvointivalmennus

Taloudellista hyvinvointia työpaikoille

Osta lahjaksi talousvalmennusta

Tutustu nyt valmennukseen ilmaiseksi

Valmennuksissa saat:

  • Aina henkilökohtaista neuvontaa ja tukea talousvalmentajalta juuri sinun talouteesi.
  • Opit hallitsemaan talouttasi ja saat rahat paremmin riittämään.
  • Opit säästämään ja turvaamaan taloutesi myös tulevaisuuden yllätysten varalle.
  • Saat selville, miten mahdollistat oman vaurastumisen. 
  • Varmistat näillä toimenpiteillä elintasosi nyt ja tulevaisuudessa, myös eläkepäivien koittaessa.

Valmennuskurssit sopivat niin talouden aloittelijoille kuin niille, jotka tuntevat hallitsevansa taloutensa jo hyvin.

Tutustu nyt valmennukseen ilmaiseksi tämän kurssin kautta. Pääset näkemään pilkahduksen minkälaista sisältöä Taloudellisen hyvinvoinnin valmennuksissa on ja miten kurssialusta toimii. Kirjautuessa luot tunnukset, jonka jälkeen saat linkin sähköpostiisi ja voit käydä tutustumassa kurssiin. Muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi, jos linkkiä ei heti näy.
 
TUTUSTU maksutta

Aloita hallitsemaan rahojasi jo tänään ja tilaa ilmainen budjetointityökalu

Tilaa itsellesi ilmainen budjettilaskuri, kun haluat itsenäisesti aloittaa taloutesi selkiyttämisen seuraamalla tuloja ja menoja.

Laskurin avulla voit helposti laatia myös tavoitebudjetteja ja pääset seuraamaan näiden toteutumista.

Pääset tilaamaan maksuttoman budjettilaskurin tästä

 

Talouden valmennuksesta sanottua:

”Talousvalmennus sopi todella hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, jossa etsin kestäviä ratkaisuja oman talouden hallintaan ja halusin lisätä varmuutta siitä, että käytössäni ovat siihen parhaat työkalut.

Erityisen lämmittävää oli huomata, että talousvinkkien lisäksi valmennuksen taustalla oli syvempi ymmärrys ihmisen toiminnasta ja siitä, miten talous voi tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Jokainen meistä voi hyötyä tsempistä ja ideoista vahvistaa talouden pohjaa, olivat lähtökohdat sitten millaisia tahansa. 

Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin, toivoisin että taloustaitojen treenaaminen nähtäisiin yhtä tärkeänä kuin mikä muu tahansa harjoittelu, joka antaa pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden tehdä voimaannuttavia ja oman näköisiä elämänvalintoja. ” 

- Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti, jonka elämään kuuluu kolmilapsinen perhe, kaksi koiraa, koti Helsingissä, juuret Pohjanmaalla ja sydän tasa-arvoisemman talouden edistämisessä.

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.”  - Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti


”Mielestäni valmennus oli hyvä kokonaisuus erilaisia talouden elementtejä. Sain paljon pohdittavaa omasta rahankäytöstäni sekä sen hajauttamisesta. Valmennuksen kesto oli mielestäni sopiva. Itse sain tästä lisäpontta mm. jatkovalmennuksiin.” –Nainen 48v

”Olin tosi iloinen, että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laittamaan raha-asiani kuntoon.” –Mies 29v

”Asioita käsiteltiin hyvin laaja-alaisesti monelta kannalta ja pitkällä aikajänteellä, jättäen meille pelivaraa valita, mitä keinoja me haluamme painottaa.” –Mies 31v

”Koen, että olen hyvin perillä raha-asioistani. Siltikin tapaamisesta oli hyötyä minulle ja sain arvokkaita vinkkejä arkeen.”

Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin.

Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.

Tapaaminen oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mutta silti ylitti kaikki laadulliset odotukseni ja toiveeni.

Talousvalmentajan kanssa keskustelu oli helppoa ja tunsin saaneeni paljon uusia ideoita ja intoa seurata omaa taloutta."

Wickstrom_Tanja

Talousvalmentaja Tanja Wickström:

Oman talouden hallinta luo onnellisuutta ja onnistumisen tunteita

Vallitseva maailman tilanne on pysäyttänyt monia meistä pohtimaan omaa elämää ja miten esimerkiksi sairastuminen tai muutokset työtilanteessa voisivat vaikuttaa elämän eri osa-alueisiin.

Psykologi Maarit Lassander:

Näillä ajatusmalleilla vaurastut (ja elämäkin tuntuu paremmalta)

”Tekeekö vauraus elämästä parempaa tai suorastaan onnellista? Entä millaiset ajatusmallit asettuvat taloudellisen vaurauden esteiksi?”, pohtii psykologi Maarit Lassander. Hän löytää ajatusmalleista myös yhtäläisyyttä Säästöpankin Säästämisbarometri 2020 -tutkimuksen tulosten kanssa.
Nainen siivet selässään tähtää korkealle. Kumppaniksi matkalleen hän valitsi Säästöpankin.
Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.

Kaisa Sali ja ammattiurheilijan uusi elämä talousvalmennuksessa

Kutsuimme Suomen menestyineimmän naistriathlonistin Kaisa Salin keskustelemaan talousvalmentajamme Terhi Malin kanssa, sillä tahdoimme auttaa Kaisaa hänen uudessa arjessaan.
Nuori mies miettii tulevaisuuttaan ja sitä, miten hän voisi vaurastua.

Sopiiko talouden valmennus Sinulle?

Talouden valmennus sopii erilaisiin elämän vaiheisiin. Halusit sitten selkeyttää talouttasi, kerryttää säästöjä, suunnitella oman asunnon hankintaa tai vaikka parantaa työhyvinvointia yrityksessäsi, Talouden valmennus tehdään sopimaan juuri Sinulle!

Talousvalmentaja Terhi Mali kertoo blogissaan talousvalmennuksesta

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu eri elementeistä ja jokaiselle meistä se saattaa sisältää eri asioita. Samalla siihen vaikuttavat monet seikat. Väitän, että taloudellinen hyvinvointi ei ole niistä vähäpätöisin.
...