Joustoluotto

Hajosiko auto tai haluatko viedä koko perheen aurinkoon? Joustoluotolla saat talouteesi puskuria ja tasaat isoja kuluja useammalle kuukaudelle.

Nainen keltaisessa untuvatakissa käyttää Säästöpankin maksukorttiaan.
check

Saat pysyvän ja joustavan vararahaston isompiin menoihin.

check

Joustoluottoa saat halutessasi joko määräaikaisena tai jatkuvana.

check

Voit maksaa lainan takaisin joustavasti.

Joustoluotto on jatkuvasti käytössäsi oleva kulutusluotto

Säästöpankin Joustoluotto on helppo ja joustava vararahasto yllättäviin menoihin tai ratkaisu yksittäiseen rahoitustarpeeseen. Se sopii esimerkiksi kodin hankintoihin ja kuluihin, kuten remonttiin tai kodinkoneisiin. Joustoluotolla voit myös lomailla, ostaa auton tai maksaa pois useammat pienet kulutusluotot.

Joustoluotto voidaan myöntää toistaiseksi voimassa olevana kulutusluottona tai määräaikaisena tiettyyn rahoitustarpeeseen. Luoton määrä voi olla 5 000 – 20 000 euroa. Kun olet käyttänyt Joustoluottoa myönnettyyn summaan asti, saat sitä uudelleen käyttöösi maksamalla luottoa takaisin. Näin sinun ei tarvitse hakea luottoa aina uudelleen.

Joustoluoton edut

  • jatkuvasti uudelleen käytettävissä
  • joustava takaisinmaksu
  • maksat korkoa vain käytetyn luoton määrästä
  • edullisempi kuin pikavipit
  • etu- ja avainasiakkaille edullisempi korko.

Joustoluoton käyttö ja takaisinmaksu

Voit tehdä nostoja Joustoluotolta omassa verkkopankissasi tai konttorista. Lainan tilanteen näet aina verkkopankistasi.

Takaisinmaksu sovitaan aina yksilöllisellä lyhennysohjelmalla. Sen erät veloitetaan tililtäsi yleensä kuukausittain suoraveloituksena. Voit valita jonkin seuraavista lyhennystavoista:

  • sovittu prosentuaalinen osuus (2–10 % käytetystä luotosta)
  • tasalyhennys (luotto lyhenee aina saman verran, mutta sen päälle lisättävä korko vaihtelee)
  • tasaerä (luoton ja koron yhteenlaskettu summa on aina sama)

Joustoluotolle voidaan sopia kaksi vuosittaista lyhennysvapaata kuukautta, kuitenkin niin, että ne eivät ole peräkkäisiä. Kuukausittaisen maksupäivän voit valita itse luotosta sovittaessa. Ylimääräisten lyhennysten teko on mahdollista verkkopankissa tai konttorissa. Saat laskun halutessasi kotiin tai voit valita kuukausimaksun veloituksen suoraan tililtäsi.

Joustoluoton hinta

Joustoluoton korko muodostuu lainan viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Luoton nostoista peritään nostoprovisio tai pankin hinnoittelupäätöksen mukainen vuosimaksu. Tarkat laskelmat sinun tilanteeseesi räätälöidystä Joustoluotosta ja sen kustannuksista saat Säästöpankin asiantuntijalta.

Näin saat Joustoluoton käyttöösi

Helpoin ja nopein tapa on hakea Joustoluottoa verkkopankista. Voit jättää hakemuksen myös konttorissa. Käsittelemme lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti. Joustoluotto on käytettävissäsi, kun olet allekirjoittanut siitä sopimuksen kanssamme.

Kiinnostuitko Joustoluotosta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tutustu myös näihin

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Visa Credit/Debit Gold

Matkailijan ykköskortti - pääset lentokenttä-loungeihin, ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä ja saat turvaa monipuolisesta matkavakuutuksesta.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...