Oman talouden tuokio

Tahdotko itse valita, millaista elämää elät? Tukevatko valintasi sitä tulevaisuutta, jota nyt tavoittelet? Oman talouden tuokio asiantuntijamme kanssa auttaa sinua oikeaan suuntaan. 
Säästöpankin asiakkaana saat apua talousasioissa esimerkiksi Oman talouden tuokiossa.

Millaisia tavoitteita sinulla on ja miten sinne parhaiten pääset? Miltä taloutesi näyttää nyt – ja miltä se voisi näyttää esimerkiksi 10 vuoden päästä? Säästöpankin Oman talouden tuokio auttaa sinua näkemään elämäntilanteesi ja talousasiat kokonaisuutena. 

Oman talouden tuokiossa: 

  • kartoitetaan elämäntilanteesi: millainen perhetilanne sinulla on, missä mennään nyt? Asutko siellä ja siten, kuin tahdot? Entä miten työ, koti ja vapaa-aika suhteutuvat toisiinsa? Haluamme kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Vain siten voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
  • otetaan kokonaiskatsaus talouteesi: katsotaan tilannetta tässä ja nyt. Miten tulosi ja menosi jakautuvat? Onko sinulla varallisuutta? Entä velkaa? Miten ja mihin käytät rahojasi? Ja onko jotain erityistä, mihin rahankäyttösi jakautumisessa kannattaisi kiinnittää huomiota?   
  • tehdään yhteenveto, missä mennään. Kun kokonaisuus on hyvin ja kattavasti kartoitettuna, niin pystymme ehdottamaan parhaat ratkaisut juuri sinulle. 

Tervetuloa Oman talouden tuokioon löytämään sinulle sopivimmat – ja joskus rohkeat ja yllättävätkin ratkaisut tavoitteidesi saavuttamiseen. Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa aika lähikonttoriisi.