Webinaarit yrityksille

Tervetuloa yrityswebinaareihimme! Webinaareissamme käsittelemme yrityksille tärkeitä teemoja yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyen. Webinaareissa puhuvat Säästöpankin ja yhteistyökumppaneidemme asiantuntijat. Katso alta tallenteet webinaareistamme myös jälkeenpäin. Tahdomme olla apunasi.

Maatilayrittäjä, iskikö korona? Maa- ja kalatalouden yrityksille valtion suoraa tukea -webinaari - katso alta

Maaseudun yritysten väliaikainen tuki auttaa yrityksiä, joiden taloudellinen tilanne on heikentynyt koronaviruspandemian aiheuttamien markkina- ja tuotantohäiriöiden takia. Tuen tavoitteena on helpottaa yritysten sopeutumista koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen ja jatkamaan toimintaansa kannattavasti sekä turvaamaan työpaikkoja siirryttäessä kohti normaaliolosuhteita.

Moderaattoreina toimivat Risto Savolainen Säästöpankista ja Sami Myyrä LähiTapiolasta.

Webinaarissa puhujina:
- Johan Åberg, MTK: Koronan vaikutus alkutuotantoon
- Reijo Martikainen, Ruokavirasto: Maatilakytkentäisen yritystoiminnan väliaikainen tuki
- Vesa Kahilampi ja Antti Unnaslahti, Maa- ja metsätalousministeriö: Tukea alkutuotannolle

Kannattavan yritystoiminnan palauttaminen koronakriisistä toivuttaessa -webinaari - katso alta

Järjestimme 26.5. webinaarin siitä, mitä on hyvä ottaa huomioon, kun lähtee palauttamaan liiketoimintaansa jälleen kohti normaalia. Kuulet myös viimeisimmät tiedot yritysten haettavista avustuksista. 

Webinaarin puheenvuorot:

Yrityksen rahoitus korona-aikana -webinaari - katso alta

Järjestimme maanantaina 27.4. Yrityksen rahoitus korona-aikana -webinaarin. Webinaarissa syvennyimme siihen, millaista rahoitusta yritysten on mahdollista saada koronatilanteessa ja mitä rahoitusta hakiessa pitää huomioida.

Webinaarin puhujina:

Maija Koivunen, Säästöpankki - materiaali
Elisa Sipponen, Finnvera - materiaali

Yrityksen taloudelliset avustukset koronatilanteessa -webinaari - katso alta

Yrityksen taloudelliset avustukset koronatilanteessa -webinaari järjestettiin 17.4. Webinaarissa käytiin tarkemmalla tasolla läpi mitä avustuksia yritysten on mahdollista saada koronatilanteessa ja mitä avustusta hakiessa pitää huomioida. Mukana oli myös käytännön vinkkejä jo myönnetyistä avustuksista. Moderaattoreina toimivat Kari Suutari Säästöpankista ja Oona Paasolainen LähiTapiolasta.

Webinaarin ohjelmassa:

Puheenvuoron otsikkoa klikkaamalla löydät esityksessä käytetyn materiaalin. Viimeisessä esityksessä ei käytetty erillistä materiaalia. Esityksen näet tallenteesta.

Yrityksen talous ja rahoitus koronan keskellä -webinaari - katso alta

Yrityksen talous ja rahoitus koronan keskellä -webinaari järjestettiin keskiviikkona 8.4. Webinaarissa käsiteltiin mitä apuja ja mahdollisuuksia yrityksille on koronatilanteessa tarjolla ja mitä rahoitusta tarvitsevan kannattaa nyt huomioida. Moderaattoreina toimivat Kari Suutari Säästöpankista ja Oona Paasolainen LähiTapiolasta.

Webinaarin ohjelmassa:

Puheenvuoron otsikkoa klikkaamalla löydät esityksessä käytetyn materiaalin.