Missä kunnossa taloutesi on? Tee testi.

Millä mallilla taloutesi on suhteessa muihin suomalaisiin? Nopean testin avulla voit selvittää taloutesi nykytilanteen. Ja kun tahdot neuvoja esimerkiksi säästämiseen, ota yhteys – olemme apunasi.
Äiti, isä ja tytär ovat kaikki Säästöpankin tyytyväisiä asiakkaita. Heillä on suunnitelmat mietittyinä pitkälle tulevaisuuteen.

Testin avulla näet, miten taloutesi voi kokonaisuutena 

Taloudellisen hyvinvoinnin testi kartoittaa talouttasi kolmen osa-alueen kautta:  
  1. Suhde omaan talouteen 
  2. Taloudellinen osaaminen 
  3. Talouden tasapaino 
Kysely sisältää 13 kysymystä ja testin tekemiseen menee vain muutama minuutti. 

Mitä muut suomalaiset ovat vastanneet? Vertaa tuloksiasi  

Vastattuasi kuhunkin monivalintakysymykseen näet, miten olet vastannut suhteessa muihin suomalaisiin. Vertailuluku perustuu tuoreeseen elokuussa 2021 toteutettuun valtakunnalliseen Säästämisbarometriin, johon vastasi yhteensä 1614 suomalaista.

Testiin vastattuasi saat koosteen taloudellisesta hyvinvoinnistasi  

Vastattuasi kysymyksiin, näet kuvauksen taloudellisen hyvinvointisi eri osa-alueista. Näet helposti, mitä osa-alueita sinun kannattaisi omassa taloudessasi kehittää ja mitä sinun kannattaa tehdä onnistuaksesi.  

Testin tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit halutessasi saada vastauksesi ja testin tuloksena syntyvän kuvauksen myös sähköpostiisi – näin voit palata tulosten pariin myöhemmin ja vertailla, miten olet onnistunut mahdollisissa kehityskohteissa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä  

Laitetaan yhdessä taloutesi kuntoon - valitse paikallinen taloutesi kumppani  

Säästämisen aloittaminen, asunnon osto... meiltä saat apua ja asiantuntemusta, kun sitä tarvitset. Kun sinulla on tahtoa, meillä on osaaminen. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle pikaisesti. Monipuoliset digitaaliset palvelukanavat, paikalliset asiantuntijat ja konttoriverkosto varmistavat raha-asioidesi sujuvuuden. 

 Siirry taloudellisen hyvinvoinnin testiin