Nyppiikö nykyinen? Pankin vaihto on helppoa

Tahdo pankiltasi enemmän ja vaihda Säästöpankkiin – asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Halutessasi hoidamme lähes kaiken pankin vaihtoon liittyvän puolestasi, täysin maksutta. Jos haluat kilpailuttaa asuntolainasi, täytäthän aluksi asuntolainahakemuksen verkossa. Tapaaminen tai lainahakemus eivät vielä sido sinua mihinkään - voit rauhassa miettiä päätöstäsi.

Täytä asuntolainahakemus      Varaa aika  

Pankin vaihto on helppoa – hoidamme käytännön työt puolestasi 

Pankin vaihtaminen saattaa tuntua vaikealta ja työläältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Halutessasi hoidamme lähes kaikki asiakkuuden siirtoon liittyvät käytännön järjestelyt puolestasi, täysin maksutta. Sinun tarvitsee vain täyttää valtakirja tapaamisessa pankin asiantuntijan kanssa. Tällöin ainoastaan ulkopuolisiin palveluihin luottokorttitietojen päivittäminen sekä uuden tilinumeron ilmoittaminen tarvittaville tahoille jää sinulle hoidettavaksi. Lue lisää Finanssialan ohjeista tiliasioinnin siirrosta

Mitä tulee muistaa pankin vaihtoon liittyen? 

Kun tulet asiakkaaksemme, kaikki alkaa tapaamisella – puhelimitse, verkossa tai konttorilla. Avaamme sinulle asiakkuuden ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut käyttöösi. Lisäksi varmistamme, että sinulla on suunnitelma, jonka avulla voit vaurastua ja varautua tulevaisuuteen. Varaa aika tapaamiseen. 

Saat meiltä pankin vaihtamiseen tarvitsemasi avun ja lomakkeet esimerkiksi uusien pankkitietojesi ilmoittamiseksi tarvitsemillesi tahoille.

Pankinvaihtajan muistilista

Palkan siirto uuteen pankkiin

Tilinumeron ilmoittaminen Kelaan ja verottajalle

Luotto- ja maksukortit

Toistuvat maksut luottokortilta

E-Laskut ja suoramaksut

Lainojen ja osakekirjojen siirto

Mobiili- ja verkkopankki

Säästäminen ja sijoittaminen

Asiakassuhteen alussa ja säännöllisin väliajoin kysymme sinulta paljon asioita, ja se on kaikki omaksi parhaaksesi. Lue lisää siitä, miksi kysymme taloudellisia tietojasi.

Pankin vaihto mietityttää? Tässä esimerkkejä asiakkailtamme saamastamme palautteesta 

  • Erittäin hyvä, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Harmittaa, kun en ollut aikaisemmin hoksannut vaihtaa Säästöpankin asiakkaaksi! (2020)
  • Sijoitusneuvonta oli perusteellinen läpikäynti ja ehdotukset minulle sopivia. Suosittelen Säästöpankkia muillekin erityisesti silloin, kun valittavat muiden pankkien toiminnasta. (2019)
  • Arvostan asiakkaan kohtaamista sekä kuulemista. Ja niissä onnistutte hyvin! (2020)
  • Hyvää asiakaspalvelua ja halutaan asiakkaalle paras ratkaisu. (2020)
  • Tunnen itseni tervetulleeksi. Yritysneuvoja valmisteli asiat viimeisen päälle ennen tapaamista. Asiointi on helppoa ja suoraviivaista. (2020)
  • Erityinen kiitos loistavasta palvelusta hankalassa tilanteessa. Toiminta oli ripeää, selvittävää ja empaattista. Aion suositella pankkianne tuttavillenikin ja pysyä asiakkaananne tulevaisuudessakin! (2019)

 

Tervetuloa asiakkaaksemme! Tässä serenadi henkilökunnaltamme – haluamme asiakkaillemme vain parasta.