Tule asiakkaaksi pankkiin, jolla on aate

Meidän lupauksemme on kannustaa ja palvella suomalaista tahtoa. Olemme pankki lähellä ihmistä. Tahdomme auttaa löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun talouteesi - niin säästämisessä, rahoituksessa kuin arjen muissakin tarpeissa. Tahdo enemmän ja vaihda Säästöpankkiin jo tänään. Niin teki myös ensimmäinen asiakkaamme Hedvig Nyström jo 200 vuotta sitten.

Säästöpankin ensimmäinen asiakas oli 200 vuotta sitten piika Hedvig Nyström. Hedvigin henki elää Säästöpankeissa edelleen.
check

Autamme sinua katsomaan pidemmälle: tahdomme, että menestyt.

check

Paikallisuus on valttimme: tunnemme asiakkaidemme ympäristön ja tuemme alueellista hyvinvointia.

check

meiltä saat kokonaisvaltaista talouden neuvontaa ja henkilökohtaista sparrausta, missä ikinä liikutkaan.

Yritysasiakkaaksi? Lue lisää.

Mitä saat Säästöpankin asiakkaana?


Kokonaisvaltaista talouden neuvontaa – säästämisessä, lainoissa ja taloutesi vaiheissa. Tahdomme auttaa sinua pärjäämään paremmin. Kartoitamme tavoitteesi ja tahtosi Oman talouden tuokiossa. Samalla teemme sinulle suunnitelman tavoitteidesi toteuttamiseksi.


Monipuoliset digitaaliset palvelut. Verkkopankki, mobiilipankki, mobiili tunnistussovellus, verkkoneuvottelu... Voit hoitaa raha-asiasi sujuvaksi verkossa, haluamallasi päätelaitteella ajasta ja paikasta riippumatta.


Oman talouden valmentajasi. Yhteyshenkilösi toimii sparraajana ja auttaa sinua löytämään sopivimmat ratkaisut eri tilanteisiin, olipa kyseessä säästämisen aloittaminen tai vaikka asuntolainan hakeminen.


Henkilökohtaista palvelua. Asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 0100 5252, ja verkkopankin chatissa arkisin klo 8–20 ja lauantaisin 10–14.


Näin asiakkaamme ovat suositelleet Säästöpankkia sosiaalisessa mediassa


”Säästöpankki on empaattinen pankki.”


"Siitä pidän Säästöpankissa, että siellä yhdistyy asiantuntemus ja inhimillisyys."


”Olen ollut kauan Säästöpankin asiakas ja on sujunut hyvin. Joustoa on ollut laina-asioissa, lakiasioissa saanut apua, yhteistyö sujunut hyvin vuosien varrella ja edelleenkin aion pysyä asiakkaana. Monelle olen suositellut Säästöpankkia ja moni on siirtynyt pankin asiakkaaksi.”


”Säästöpankki on paras, luotettava ja ystävällinen suomalainen pankki.”


Säästöpankin ensimmäisen asiakas


Säästöpankki on palvellut asiakkaitaan Suomessa jo 200 vuoden ajan. Ja tahdomme olla asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin takaajana jatkossakin. Säästöpankin ensimmäinen asiakas oli piika Hedvig Nyström. Hedvigin henki tahtoa parempaa tulevaa elää Säästöpankissa edelleen.


Pankin vaihtaminen on helppoa


Jos haluat, hoidamme kaikki käytännön järjestelyt pankin vaihtamiseen liittyen puolestasi. Tervetuloa asiakkaaksemme! Varaa aika verkko- puhelin- tai konttoritapaamiseen pankin asiantuntijalle, niin pääset nopeimmin asiassa eteenpäin. Samalla voitte keskustella talouteesi liittyvistä tavoitteista ja tarpeista.


Jos tahdot itse hoitaa pankin vaihtoon liittyvät asiat, sekin onnistuu. Kokosimme avuksesi pankinvaihtajan muistilistan.


Voit lukea lisää myös Finanssialan ohjeesta tiliasioinnin siirtämiseksi.

Ajankohtaista

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14